juni 19, 2017 admin

Telenor lanserar obegränsad surf & höjer potter

Telenor logga

Som svar på Tele2s introduktion av abonnemanget Unlimited har nu Telenor lanserat ett liknande mobilabonnemang: Telenor Frihet Obegränsad.  Det är i samband med slopandet av roaming i EU/EES som flera operatörer sett över sina abonnemang och gjort förändringar. När det gäller Telenor har de höjt surfpotten på sina abonnemang från 12 till 20 GB, 24 till 40 GB och 40 till 60 GB och behåller samtidigt priset. Telenors största abonnemang som förut innehöll 100 GB/mån har nu inga begränsningar. Läs mer på vår sida om abonnemang med obegränsad surf!

Begränsningar trots fri surf

Det nya, obegränsade Telenor Frihet har en spärr på 20 GB per dag. När (eller snarare om) du förbrukar 20 GB på en dag krävs en manuell påfyllning via sms för att få ytterligare surf. Tele2s motsvarande fria abonnemang har en gräns efter 5 GB. Detta är för att motverka missbrukning av erbjudandet genom att exempelvis agera server/värd åt tredjehandspart.

Obegränsad surf inom hela familjen

Telenor erbjuder sina kunder att teckna familjeabonnemang, där ett huvudabonnemang väljs och sen delas surfen på fler simkort inom familjen. I och med lanseringen av Telenor Frihet Obegränsad betyder det att samtliga familjemedlemmar kan få fri surf om man väljer det som huvudabonnemang. Läs också gärna vår artikel om familjeabonnemang som reder ut frågan om det är värt att skaffa ett familjeabonnemang. Om inte annat kan det vara intressant att få fri surf till alla i familjen.

Surfa i EU/EES med Telenor

Telenor har erbjudit generösa roaming-villkor i nästan ett års tid nu. All surf ingår i EU/EES, Thailand, Malaysia och Myanmar förutom på just det obegränsade abonnemanget. Då ingår istället 100 GB utomlands. Detta får ändå betraktas som bra villkor för alla som inte vill känna sig begränsade på semestern eller jobbresan.

Alla Telenors abonnemang

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Telenor lanserar obegränsad surf & höjer potterFrihet 3 GBFriaFria 219 kr/månLÄS MER
Telenor lanserar obegränsad surf & höjer potterFrihet 8 GBFriaFria 269 kr/månLÄS MER
Telenor lanserar obegränsad surf & höjer potterFrihet 15 GBFriaFria 329 kr/månLÄS MER
Telenor lanserar obegränsad surf & höjer potterFrihet 30 GBFriaFria 379 kr/månLÄS MER
Telenor lanserar obegränsad surf & höjer potterFrihet 70 GBFriaFria 449 kr/månLÄS MER
Telenor lanserar obegränsad surf & höjer potterFrihet Obegränsat Fri surf!FriaFria 569 kr/månLÄS MER