Comviq Senior – Abonnemang Senior och Pensionär

Comviq Senior erbjuder dig som pensionär eller över 55 år mobilabonnemang för riktigt överkomliga priser. För samma peng som deras vanliga abonnemang får du som senior en hel del extra surf gentemot de vanliga abonnemangen. Hos Comviq ingår upp till 12 GB surf i hela EU, deras mobilnät täcker 99 % av Sverige och du surfar snabbt i deras 4G-nät.

Alla Abonnemang Comviq Senior

 SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris 
Comviqs logga 5 GBFria+50 GB95 kr/månLÄS MER
Comviqs logga 15 GBFria+50 GB175 kr/månLÄS MER
Comviqs logga 30 GBFria+50 GB225 kr/månLÄS MER

Som du ser finns Comviq Senior i tre storlekar:

  • Comviq 55+ 8 GB kostar 145 kr/mån
  • Comviq 55+ 16 GB kostar 195 kr/mån
  • Comviq 55+ 40 GB kostar 245 kr/mån

Mobilabonnemangen för äldre är ca 20 % billigare än ordinarie priser, vilket självklart är välkommet för alla Sveriges äldre. Det krävs inget intyg eller annat bevis på att du är över 55 år eftersom att du skriver in ditt personnummer och genom det automatiskt får rabatten. Comviq är en av de absolut billigaste mobiloperatörerna överlag, och med sina extra nedsatta priser för alla äldre över 55 år blir det ännu billigare. Du kan även jämföra samtliga billiga mobilabonnemang pensionär för att se alla mobiloperatörer på en och samma gång.

Fördelar och nackdelar abonnemang pensionär

Det finns många fördelar med att teckna seniorabonnemang hos Comviq. Sex stora av dessa är följande:

1. Billiga mobilabonnemang

Den självklara fördelen är såklart priset. Att betala mindre för exakt samma produkt är alltid en stor fördel, oavsett om det är för mobiltelefoni eller för matvaror. Som vi nämnde tidigare har operatören några av marknadens absolut lägsta priser för alla kunder, och med den extra rabatten blir det ännu bättre för plånboken.

Comviq Senior rullator på fält

2. Bra surf och täckning

Med ett 4G-mobilnät som täcker 99 % av Sveriges befolkning kan du vara trygg i att alltid ha bra täckning hos Comviq Senior, oavsett om du är i sommarstugan eller i fjällen. Mobilnätet har inte bara bra räckvidd; det är också snabbt. Med 4G-hastigheter upp till 80 Mbit/s kan du streama allt du vill utan att oroa dig för att surfen ska ta slut, och när 5G lanseras räknar vi med att Comviq är snabba att implementera den nya tekniken.

3. Abonnemang senior med mobilSeniorabonnemang comviq

Du kan kombinera ditt mobilabonnemang Comviq Senior med en ny mobiltelefon – och på så sätt spara lite extra pengar. De har ofta extra fina erbjudanden och rabatter för alla som vill kombinera köp av mobil med seniorabonnemang, så om du är en av dem bör du kika på det. Det finns alla möjliga telefoner att välja mellan som Apple iPhone, Samsung Galaxy och Huawei.

4. Duktig kundtjänst

Många äldre uppskattar en tillgänglig och kunnig kundtjänst som kan hjälpa till om tekniken strular. Ofta har de billigare pensionärsabonnemangen bara chattsupport för att hålla kostnaderna så låga som möjligt, men här finns både chatt och telefonsupport tillgängligt. Att kunna ringa och prata med en riktig person om eventuella problem är värt mycket, så i den aspekten finns inget att klaga på.

5. Erbjudanden Comviq senior och pensionär

Comviq har ofta aktuella, tidsbegränsade erbjudanden med kraftiga rabatter. Om du har lite is i magen och kan vänta till just den mobilen du vill köpa eller det billiga mobilabonnemanget för äldre du vill teckna finns möjligheten att få det till riktigt bra pris. Varje månad har de en kampanj med en utvald mobil som du kan teckna i kombination med seniorabonnemang. Det är ett bra erbjudande som gör att du kan spara lite extra på mobiltelefonin.

6. Ingen surfpott

En negativ aspekt är att det inte finns någonting som kallas surfpott. Det innebär att all mobilsurf som man inte använt upp en månad sparas och kan användas längre fram, om det är så att man går över sin normala förbrukning någon gång. Många andra mobiloperatörer har lagt till denna tjänst för alla deras kunder, men tyvärr har inte denna. Det är inget allvarligt fel som får oss att överge operatören, utan mer som ett önskemål som skulle göra dem ännu bättre. Vi har förmedlat denna information till Comviq och hoppas att de tar till sig av vår feedback.

Comviq Senior slutsats och betyg

Det är en populär mobiloperatör som passar äldre personer som handen i handsken. Med god täckning, snabb surf, bra erbjudanden och priser är deras seniorabonnemang väl värt att teckna. Med dessa faktorer har vi valt att ge Comviq äldre 9.5/10 poäng i vår recension. Ett gott alternativ som vi rankar lika bra är Hallon Seniorabonnemang med liknande prissättning och fördelar. Vår slutsats är att vi varmt kan rekommendera Comviq Pensionär till alla våra besökare.

LÄS MER PÅ COMVIQ.SE