Comviq abonnemang senior

Comviq Senior erbjuder mobilabonnemang för pensionärer eller personer över 55 år till mycket förmånliga priser. För samma pris som deras vanliga abonnemang får du som senior betydligt mer surf. Inom Sverige ingår gratis samtal, SMS och MMS, samt upp till 12 GB surf i hela EU. Comviqs mobilnät täcker 99,9% av Sverige och ger dig snabb surf i deras 5G- och 4G-nät. Med Comviq Seniorabonnemang kan du spara oanvänd surf automatiskt – och det bästa är att det sker helt automatiskt!

Jämför mobilabonnemang för Comviq Senior

Jämför Comviq 55+ erbjudanden för seniormobilabonnemang. Nedan har vi skapat en lista över abonnemang med Comviq seniorrabatt – mycket bra erbjudanden för alla som är över 55 år. Välj den som passar dina behov bäst!


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Please select a operator in sidebar

Comviq Pensionär – Mobilabonnemang för alla 55+

Comviq mobilabonnemang för pensionär är ca. 20 % billigare än ordinarie priser. Comviq 55+ abonnemang är designad för alla Sveriges äldre, så länge du är 55 år eller äldre. Det krävs inget intyg eller annat bevis på att du är över 55 år utöver att du registrerar dig med ditt personnummer sen får du rabatten automatiskt. Comviq är absolut en av de billigaste mobiloperatörerna överlag, och med sina extra nedsatta priser för alla äldre över 55 år blir det ännu billigare. Om du inte tror på detta får du gärna jämföra alla billiga mobilabonnemang för pensionär för att se alla mobiloperatörer och deras seniorrabatter på en och samma gång.

1.4/5 (1400) Trustpilot

Fördelar med Comviq senior abonnemang

Det finns många fördelar med att teckna Comviq seniorabonnemang. Som en av de billigaste mobiloperatörerna i Sverige och med god täckning, snabb surf, bra erbjudanden och priser är Comviq abonnemang för senior väl värt att teckna. Läs mer om deras fördelar nedan.

Bra surf och täckning

Med ett 4G och 5G mobilnät som täcker 99% av Sverige kan du vara trygg i att alltid ha bra täckning hos Comviq Senior, oavsett om du är i sommarstugan eller i fjällen. Mobilnätet har inte bara bra räckvidd; det är också snabbt.

Med 4G-hastigheter upp till 100 Mbit/s kan du streama allt du vill utan att oroa dig för att surfen ska ta slut, och en mobil med 5G-stöd kan du till och med få deras supersnabba 5G-mobilnätverk på din telefon.

Billiga mobilabonnemang för alla

Den självklara fördelen är såklart priset. Att betala mindre för exakt samma produkt är alltid en stor fördel, oavsett om det är för mobiltelefoni eller för matvaror.

Som vi nämnde tidigare har operatören några av marknadens absolut lägsta priser för alla kunder, och med den extra rabatten, för senior eller student till exempel, är det ännu bättre för plånboken.

Nackdelar med Comviq mobilabonnemang pensionär

Och hur är det med nackdelarna med Comviq och deras mobilabonnemang för pensionär? Eftersom Comviq ofta ger ut mycket bra rabatter och erbjudanden till alla verkar det som att det är en stor förbättring av deras kundtjänst. Läs mer om detta nedan.

Kundtjänst men endast via online och telefon

Många äldre uppskattar en tillgänglig och kunnig kundtjänst som kan hjälpa till om tekniken inte fungerar. Ofta har de billigare mobiloperatörerna bara chattsupport för att hålla kostnaderna så låga som möjligt, men du kan även kontakta Comviq via mail eller telefon om du behöver support.

Men det är bra att tänka på att det inte finns någon fysisk kundtjänst som kan vara en nackdel för andra.

Dåliga recensioner om kundsupport

Det är olyckligt att säga men Comviq har inte alltid fått de bästa recensionerna om sin kundsupport, åtminstone enligt Trustpilot. Speciellt om något går fel med fakturor och betalningar kan det vara svårt att nå deras kundtjänst och lösa problemet snabbt.

Comviq pensionärsrabatt

Comviq har ofta aktuella, tidsbegränsade erbjudanden med kraftiga pensionärsrabatter. Om du har lite is i magen och kan vänta till just den mobilen du vill köpa eller det billiga mobilabonnemanget för äldre du vill teckna finns möjligheten att få det till riktigt bra pris.

Varje månad har de en kampanj med en utvald mobil som du kan teckna i kombination med seniorabonnemang. Det är ett bra erbjudande som gör att du kan spara lite extra på mobiltelefonin.

Comviq seniorabonnemang med mobil

Letar du efter en ny mobiltelefon? Då kan det vara bra att kombinera Comviq abonnemang med mobil – och på så sätt spara lite extra pengar. De har ofta extra fina erbjudanden och rabatter för alla som vill kombinera köp av mobil med seniorabonnemang, så om du är en av dem bör du kika på det.

Det finns alla möjliga telefoner att välja mellan som Apple iPhone, Samsung Galaxy och Huawei.

Du kan till och med få den nya iPhone 14 med seniorabonnemang från Comviq. När du skaffar Comviq Senior med mobil är det bra att veta att abonnemanget har en bindningstid på 24 månader.

Vanliga frågor

Är Comviq Senior med fast pris?

Ja, Comviq seniorabonnemang har fast pris som betalas varje månad och det tillkommer inga extra kostnader (såvida du inte använder extra onlinetjänster) så det är väldigt tryggt och säkert mobilabonnemang.

Kan jag spara oanvänd surf med Comviq Senior?

Ja absolut. I slutet av månaden kommer oanvänd surf att läggas till nästa månad automatiskt så att du inte behöver oroa dig för någonting. Detta gäller dock inte för seniorabonnemang med 6 GB.

Hur aktiveras Comviq seniorrabatt?

Det är väldigt enkelt, du behöver bara registrera dig med ditt personnummer så kommer seniorpris automatiskt att läggas på abonnemang för dig som är över 55 år.