Vimla Mobilabonnemang

Vimla är mobiloperatören som verkligen sätter sina kunder i första rummet. Med Vimla mobilabonnemang finns det inga bindningstider, uppsägnings- eller startavgifter och toppnotch täckning i Telenors nät gör dem till det självklara valet för alla som vill ha ett problemfritt mobilabonnemang.

Som kund hos Vimla kan du också glömma oanvänd surf som bara försvinner i tomma intet – allt sparas i en surfpott som du kan använda längre fram. Dessutom har de nyligen höjt mängden surf i sina Vimla abonnemang och sänkt sina priser. Win-win!

Och det blir ännu bättre – Vimla erbjuder rabatter på sina senior- och studentabonnemang. Kolla in deras täckningskarta på Telenors hemsida och bli en nöjd kund hos Sveriges mest användarvänliga mobiloperatör – Vimla.

  • Inga bindningstider, uppsägnings- eller startavgifter
  • Bra täckning i Telenors nät
  • All oanvänd surf sparas i en pott (max 100 GB)
  • Rabatter på senior- och studentabonnemang
  • Prisvärda abonnemang med högre mängd surf än tidigare

VIMLA.SE

Vimla Abonnemang

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
4 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
110kr
10 kr/mån
LÄS MER
8 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
160kr
10 kr/mån
LÄS MER
12 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
190kr
10 kr/mån
LÄS MER
20 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
240kr
10 kr/mån
LÄS MER
50 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
320kr
10 kr/mån
LÄS MER
100 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
370kr
10 kr/mån
LÄS MER

Vimla Student

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
8 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
110kr
10 kr/mån
LÄS MER
14 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
140kr
10 kr/mån
LÄS MER
20 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
180kr
10 kr/mån
LÄS MER
35 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
220kr
10 kr/mån
LÄS MER
75 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
300kr
10 kr/mån
LÄS MER

Vimla Senior

SurfSamtalAktiv KampanjPris
3 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
100kr
10 kr/mån
LÄS MER
8 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
130kr
10 kr/mån
LÄS MER
14 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
160kr
10 kr/mån
LÄS MER
25 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
220kr
10 kr/mån
LÄS MER
75 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
300kr
10 kr/mån
LÄS MER

Vimla mobilabonnemang

Abonnemang hos Vimla – Fördelar och nackdelar

Vimla är mobiloperatören som tänker utanför boxen. Som alla andra operatörer har de sina fördelar och nackdelar, men Vimla abonnemang sticker verkligen ut på marknaden. En fråga som ofta dyker upp är vilket nät Vimla använder. Svaret är enkelt – som helägt dotterbolag till Telenor går Vimla i Telenors mobilnät, vilket innebär en av Sveriges bästa täckningar.

Fördelar

Vimla är mobiloperatören som står för smarta lösningar och inga konstigheter. Med deras mobilabonnemang kan du njuta av flera fördelar som gör ditt liv enklare.

Inga bindningstider, uppsägnings- eller startavgifter gör Vimla abonnemang till ett tryggt och flexibelt val. Dessutom sparas all oanvänd surf i en pott som du kan använda längre fram – perfekt för dig som vill ha frihet och flexibilitet utan att slösa surf.

Och låt oss inte glömma täckningen. Som helägt dotterbolag till Telenor har Vimla en av Sveriges bästa täckningar, så du kan vara säker på att du alltid har bra täckning oavsett var du befinner dig.

Det finns även rabatter på Vimla senior– och studentabonnemang, vilket gör det enklare för dig att få en prisvärd mobilupplevelse.

Så om du vill ha smarta lösningar, frihet och flexibilitet utan bindningstider, och en av Sveriges bästa täckningar – titta inte längre än Vimlas mobilabonnemang.

Nackdelar

Vimla mobilabonnemang är en av de mest användarvänliga på marknaden, men det finns alltid utrymme för förbättringar. En aspekt som vissa kunder har efterlyst är möjligheten att kunna köpa extra surf när deras pott tar slut under en månad. Andra kunder skulle vilja se fler möjligheter att anpassa sitt abonnemang, som att kunna välja olika hastigheter eller olika bindningstider. Men överlag har Vimla fått mycket positiv feedback för sitt enkla och transparenta mobilabonnemang, vilket har hjälpt dem att skilja sig från konkurrenterna på marknaden.

 

Vimla abonnemang kampanjer för nya kunder

Ska du byta mobiloperatör till Vimla bör du utnyttja faktumet att de ofta har riktigt bra tidsbegränsade kampanjer & erbjudanden. Vimla kampanjer ger dig möjligheten att spara pengar på din mobilräkning varje månad. Genom att dra nytta av Vimlas erbjudanden och kampanjer kan du få tillgång till deras prisvärda mobilabonnemang till ännu lägre priser. Till exempel kan du få extra surf eller rabatter på senior- och studentabonnemang. Det är enkelt att hålla koll på Vimlas kampanjer genom att besöka deras hemsida.

 

Prisjämförelse av Vimla mobilabonnemang

Vi har skapat denna sida för att du enkelt ska kunna hitta det bästa av Vimla mobilabonnemang – det som passar dig perfekt. Med en mängd olika kombinationer av Vimlas Fastpris och begränsade samtal/sms-alternativ, tillsammans med olika surfmängder, är det enkelt att hitta ett Vimla telefonabonnemang som passar just dig. Och vi har också en detaljerad Vimla Recension som går igenom allt du behöver veta om denna innovativa mobiloperatör. Så kolla in våra erbjudanden och hitta det bästa priset idag!

 

LÄS MER PÅ VIMLA.SE