Vimla Mobilabonnemang

Vimlas ambition är att bli Sveriges mest användarvänliga mobiloperatör. För att bli det har de inga bindnings-, uppsägnings- eller startavgifter, bra täckning i Telenors nät, och som kund hos Vimla sparas all oanvänd surf vid månadsskiftet i en pott (max 100GB) som kan användas längre fram.

Väljer du att teckna ett mobilabonnemang hos Vimla kommer du med all säkerhet bli nöjd. De har nyligen sänkt sina priser och ökat på med mer surf i abonnemangen. Win-Win! Dessutom har de rabatter på sina seniorabonnemang och studentabonnemang. Vimlas täckningskarta finns att beskåda här (eftersom de går i Telenors nät ligger den på Telenors hemsida).

– Går i Telenors 4G-nät
– Ingen bindningstid eller startavgift
– Ingen uppsägningstid
– Chattsupport vardagar 09.00-17.00
– Utökad surfmängd från mars 2019

VIMLA.SE

Vimla Abonnemang

 SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris 
3 GBFriaJulkampanj! 50% rabatt i 4 mån
100kr
50 kr/mån
LÄS MER
6 GBFriaJulkampanj! 50% rabatt i 4 mån
130kr
65 kr/mån
LÄS MER
10 GBFriaJulkampanj! 50% rabatt i 4 mån
170kr
85 kr/mån
LÄS MER
20 GBFriaJulkampanj! 50% rabatt i 4 mån
230kr
115 kr/mån
LÄS MER
50 GBFriaJulkampanj! 50% rabatt i 4 mån
300kr
150 kr/mån
LÄS MER
100 GBFriaJulkampanj! 50% rabatt i 4 mån
350kr
175 kr/mån
LÄS MER

Vimla Student

 SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris 
8 GBFriaHalva priset + 30 GB extra surf
100kr
50 kr/mån
LÄS MER
12 GBFriaHalva priset + 30 GB extra surf
130kr
65 kr/mån
LÄS MER
18 GBFriaHalva priset + 30 GB extra surf
160kr
80 kr/mån
LÄS MER
25 GBFriaHalva priset + 30 GB extra surf
200kr
100 kr/mån
LÄS MER
75 GBFriaHalva priset + 30 GB extra surf
280kr
140 kr/mån
LÄS MER

Vimla Senior

 SurfSamtalAktiv KampanjPris 
3 GBFriaHalva priset + 30 GB extra surf
100kr
50 kr/mån
LÄS MER
7 GBFriaHalva priset + 30 GB extra surf
120kr
60 kr/mån
LÄS MER
10 GBFriaHalva priset + 30 GB extra surf
150kr
75 kr/mån
LÄS MER
25 GBFriaHalva priset + 30 GB extra surf
200kr
100 kr/mån
LÄS MER
75 GBFriaHalva priset + 30 GB extra surf
280kr
140 kr/mån
LÄS MER

Vimla mobilabonnemang

Vimla fördelar och nackdelar

Vimla är en nytänkande mobiloperatör som, liksom alla andra operatörer, har flera för- och nackdelar. En vanlig fråga vi ofta får är vilket nät Vimla går i. Eftersom det är ett helägt dotterbolag till Telenor går Vimla i Telenors mobilnät som har bland den bästa täckningen du kan hitta i Sverige.

Fördelar

Finfina fördelarndra bra saker är att alla deras mobilabonnemang är helt utan bindningstider och uppsägningstid. Det betyder att du kan byta abonnemang på månadsbasis precis som ett kontantkort.

Du kan bara logga in på Mitt Vimla och avsluta ditt mobilabonnemang från Vimla precis när du vill.  Mitt Vimla är deras inloggningstjänst som du när från mobil eller dator. Där kan du se alla dina betalningar (gjorda och kommande), välja inställningar, se över din förbrukning av surf och samtal med mera. Du kan också tipsa andra med en tipslänk. Andra fördelar är att de flyttar med ditt nummer från din förra mobiloperatör, har en riktigt bra och snabb support med 96 % kundnöjdhet.

Surfpott – all surf som du inte använder upp sparas i en så kallad surfpott som kan användas längre fram. Många andra operatörer har bara en månads surfpott, det vill säga att du inte kan spara oanvänd surf längre än 30 dagar. Hos Vimla är surfpotten kvar i ”all oändlighet” som de själva uttrycket det. Max datamängd surfpott är 100 GB. Detsamma gäller samtal och sms/mms om du inte har Fastpris.

Utöver supporten finns också ett forum på Vimla.se där alla kan bli medlemmar. Där får du hjälp av andra kunder och personal med alla dina problem och funderingar. Du kan också komma med feedback och önska förändringar för deras tjänster.

Mobiloperatören Vimla som erbjuder abonnemang

Bygg ditt eget mobilabonnemang

Någonting som positivt är att du kan bygga ditt egna abonnemang på hemsidan och byta delar av abonnemanget från en månad till en annan. Du kan välja mellan fria samtal, sms och mms eller om du vill ha begränsade på 60 samtal och 600 sms/mms. Sedan är det bara att välja hur mycket surf du vill ha. Det finns i skrivande stund (augusti 2019) 2 GB, 6 GB, 15 GB och 50 GB att välja mellan.

Nackdelar

Det är inte helt lätt att peka ut några definitiva nackdelar. Något man däremot kan göra är att önska att de erbjöd fler tjänster. I dagsläget finns det inga kontantkort hos Vimla till exempel. En annan tråkig sak är att de inte erbjuder sina kunder att köpa mobil med abonnemanget. I nuläget har de bara mobilabonnemang och man får helt enkelt köpa sin mobil på annat håll, för att sedan ha abonnemanget hos Vimla. Med tanke på att deras abonnemang är så pass billiga så är det inga fel att göra så heller, men det hade varit skönt att kunna köpa båda på samma plats. Vi har varit i kontakt med Vimla om detta och de är öppna för att i framtiden också ta in mobiltelefoner i sitt sortiment.

Vimla kampanjer ger dig ett billigare pris

Ska du byta mobiloperatör till Vimla bör du utnyttja faktumet att de ofta har riktigt bra tidsbegränsade kampanjer & erbjudanden. Tidigare har de bland annat haft 20 GB extra surf direkt i surfpotten och en annan gång 50 % rabatt de första tre månaderna. Genom den här länken kan du sera deras nuvarande erbjudanden och rabatter! Det finns egentligen ingen anledning att inte utnyttja dessa typer av erbjudanden.

Prisjämförelse av Vimla mobilabonnemang

Den här sidan är skapad för att du enkelt ska kunna jämföra och hitta det bästa av Vimlas abonnemang. Det som passar dig bäst, åtminstone. Med tanke på att du kan kombinera Vimla Fastpris eller ha begränsad mängd samtal/sms blir kombinationerna med alla surfalternativ många. Du kommer alltså med största sannolikhet hitta ett mobilabonnemang från Vimla som passar just dig. Vi har också en genomgående Vimla Recension som går igenom allt du behöver veta om mobiloperatören.

LÄS MER PÅ VIMLA.SE