Vimla mobilabonnemang

Vimla är mobiloperatören som verkligen sätter sina kunder i första rummet. Med Vimla mobilabonnemang finns det inga bindningstider, uppsägnings- eller startavgifter och toppnotch täckning i Telenors nät gör dem till det självklara valet för alla som vill ha ett problemfritt mobilabonnemang.

Som kund hos Vimla kan du också glömma oanvänd surf som bara försvinner i tomma intet – allt sparas i en surfpott som du kan använda längre fram. Dessutom har de nyligen höjt mängden surf i sina Vimla abonnemang och sänkt sina priser. Win-win!

Och det blir ännu bättre – Vimla erbjuder rabatter på sina senior- och studentabonnemang. Kolla in deras täckningskarta på Telenors hemsida och bli en nöjd kund hos Sveriges mest användarvänliga mobiloperatör – Vimla.

Vimla abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Vimla abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Telenor

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-104 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Om Vimla

Vimla, Telenors lågprisoperatör, erbjuder abonnemang utan bindningstid eller andra komplicerade villkor till förmånliga priser. Även om operatören inte har många specialfunktioner, finns det två särskilda drag som gör Vimla unik.

För det första erbjuder de Vimla 2.0, som inkluderar ett filter för att sortera samtal och ge dig kontroll över vilka som når dig. För det andra står Vimla-valet ut, där en del av vinsterna går till välgörande ändamål, och du kan välja vilket ändamål du vill stödja.

Vimla har blivit belönad som årets operatör 2017, 2018 och 2019.

3.7/5 (2200) Trustpilot

Abonnemang hos Vimla – Fördelar och nackdelar

Vimla är mobiloperatören som tänker utanför boxen. Som alla andra operatörer har de sina fördelar och nackdelar, men Vimla abonnemang sticker verkligen ut på marknaden. En fråga som ofta dyker upp är vilket nät Vimla använder. Svaret är enkelt – som helägt dotterbolag till Telenor går Vimla i Telenors mobilnät, vilket innebär en av Sveriges bästa täckningar.

  • Inga bindningstider, uppsägnings- eller startavgifter

  • All oanvänd surf sparas

  • En av Sveriges bästa täckningar

  • Senior- och studentabonnemang

  • Ingen kundtjänst via telefon

  • Inte möljigt att köpa extra surf

Vimla abonnemang kampanjer för nya kunder

Ska du byta mobiloperatör till Vimla bör du utnyttja faktumet att de ofta har riktigt bra tidsbegränsade kampanjer & erbjudanden. Vimla kampanjer ger dig möjligheten att spara pengar på din mobilräkning varje månad.

Genom att dra nytta av Vimlas erbjudanden och kampanjer kan du få tillgång till deras prisvärda mobilabonnemang till ännu lägre priser.

Till exempel kan du få extra surf eller rabatter på senior- och studentabonnemang. Det är enkelt att hålla koll på Vimlas kampanjer genom att besöka deras hemsida.

Prisjämförelse av Vimla mobilabonnemang

Vi har skapat denna sida för att du enkelt ska kunna hitta det bästa av Vimla mobilabonnemang – det som passar dig perfekt. Med en mängd olika kombinationer av Vimlas Fastpris och begränsade samtal/sms-alternativ, tillsammans med olika surfmängder, är det enkelt att hitta ett Vimla telefonabonnemang som passar just dig.

Och vi har också en detaljerad Vimla Recension som går igenom allt du behöver veta om denna innovativa mobiloperatör. Så kolla in våra erbjudanden och hitta det bästa priset idag!