Vimla Student – Abonnemang med studentrabatt

Med Vimla Student får du som pluggar ett billigt mobilabonnemang och frikostig surf. Ta del av studentpriser utan bindningstid med fria samtal och mess. Spara din surf upp till tolv månader och ring gratis gratis över hela Sverige. Läs vår Vimla Student recension och ta del av läckra erbjudanden!

VIMLA STUDENT – 50 % RABATT

50:- per månad i 3 månader utan bindningstid

med ett Vimla Studentabonnemang idag!

BESTÄLL NU

Vimla Student – Rabatt till alla studenter

Vimla Student har förstått att alla som studerar har olika behov vid användande av internet. Därför finns nu fem olika abonnemang till förfogande med surf från 6 GB upp till 100 GB. Gemensamt för alla planer är de fria samtalen och mess, noll bindningstid, 12 månaders surfpott och rabatt till alla studenter.

Vimla Student – Abonnemangen för dig som pluggar

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
8 GBFriaAlla abonnemang 20 kr
110kr
20 kr/mån
LÄS MER
14 GBFriaAlla abonnemang 20 kr
140kr
20 kr/mån
LÄS MER
20 GBFriaAlla abonnemang 20 kr
180kr
20 kr/mån
LÄS MER
35 GBFriaAlla abonnemang 20 kr
220kr
20 kr/mån
LÄS MER
75 GBFriaAlla abonnemang 20 kr
300kr
20 kr/mån
LÄS MER

Vimla Student ger rabatt

Vimla fyller 6 år och firar det med att ge alla som studerar rabatt på samtliga mobilabonnemang för Vimla Student. Exempelvis brukar det erbjudas kampanjer med ett reducerat pris i ett antal månader – samtidigt som du kan avsluta abonnemanget när du vill. (NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Fria Samtal & SMS med Vimla Student

Du får samma antal minuter och SMS för varje Vimla studentabonnemang. Med andra ord, ring inom hela Sverige gratis och skicka mess oavbrutet på semestern. Välj din surfmängd och kom ihåg att du kan roama inom EU upp till 10GB/mån.

Ingen bindningstid

Vimla utan bindningstid betyder att du när som helst kan upp- och nedgradera ditt abonnemang eller byta till en helt annan operatör. Så, slipp långa bindningstider som sträcker sig över ett eller två år och bestäm själv vad du vill betala varje månad.

Spara din surf i 12 månader

Med ett mobilabonnemang hos Vimla kan du spara din surf i 12 månader och spara den till en regnig dag. Sålunda, sitt på en surfpott upp till 100 GB och utnyttja den när du behöver – istället för att sträckkolla halvdana Netflix-serier inför varje månadslut.

Spara pengar med det billigaste mobilabonnemanget

Studentabonnemang hos Vimla

Det erbjuds fem olika studentabonnemang hos Vimla att välja mellan. Med planer som sträcker sig mellan 100 kr och 300 kr/månad så finns det utrymme för både den lilla och stora plånkan.

Vad kostar Vimla Student?

För tillfället hittas det en förmånlig studentrabatt hos Vimla som innebär att du betalar ett reducerat belopp vid registrering i ett antal månader. (NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Ingår samtal & mess?

Du har alltid fria samtal inom Sverige med Vimla Student, vilket abonnemang du än föredrar. Och om inte det vore nog så kan du även skicka iväg ett mess till vem du vill i hela vårt avlånga land.

Hur mycket surf kan jag välja?

Välj hur mycket surf du är i behov av varje månad och betala därefter. Om du använder internet ganska sporadiskt så kanske 6 eller 10 GB räcker gott. Däremot, om du diggar musik och film på en daglig basis så passar nog 25, 50 eller 100 GB bäst.

Ingår mobiltelefon med Vimla Student?

Tyvärr erbjuder Vimla inga mobiltelefoner till sina abonnemang för tillfället. Men håll utkik på deras hemsida då det inte är helt otroligt att det snart dyker upp erbjudanden på en ny iPhone, Huawei eller Samsung.

Vimla Studentabonnemang – Fördelar

Det finns en drös fördelar med ett Vimla Studentabonnemang och vi listar några av de bästa här:

6 GB extra surf

Under en begränsad tid så får varje ny kund 6 GB extra surf att leka med. Erbjudandet gäller alla nivåer och du kan spara den surf du inte använt precis som vanligt. (NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Byt abonnemangsnivå när du vill

Om du känner att du vill byta abonnemangsnivå och surfmängd så är det lätt ordnat via Vimla App eller direkt på hemsidan under “Mitt Vimla”.

Generös Roaming

Med Telenors nät kan du också surfa utomlands utan extra kostnad. Alltså, samtliga EU-länder erbjuder gratis roaming upp till 10 GB/mån. Håll kontakten med pluggkompisarna under sommarlovet och chatta om uppkommande tentor.

Behåll ditt gamla nummer

Funderar du på att skaffa ett abonnemang hos Vimla men är osäker på om du pallar mecka med att byta nummer? Ingen fara, du kan självklart behålla ditt gamla telefonnummer när du för en överföring från en annan mobiloperatör.

vimla student

Alltid hos Vimla

Vimla erbjuder alltid sina kunder den där “extra milen”. D.v.s. vare sig det gäller kundsupport, egen app, generösa rabatter eller högkvalitativ täckning från Telenor.

Vimla 2.0

Nu kan du ta del av nya smarta funktioner och modern teknologi med Vimla 2.0 – det nya SIM-kortet. Få 5 GB extra surf när du uppgraderar och en bättre användarupplevelse med exempelvis Vimla Filter.

Tipsa en vän och tjäna pengar

Om du tipsar din polare, mamma eller kusin, då kan du få 10 kronor rabatt på månadsavgiften. Givetvis får även den du rekommenderar samma sköna erbjudande – resten av livet! (NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Vimla Student Recension – Sammanfattning

Vimla Student är det givna valet för den som gillar att koppla upp sig på nätet vi mobilen för en billig slant. Det erbjuds höga hastigheter, fria samtal och absolut noll bindningstider. Du kan spara dina oanvända surf och byta abonnemangsnivå när som helst. Det erbjuds fem olika planer för att kunna passa samtliga kunder, plånkor och prioriteringar. Messa polare, lägg upp selfies efter din tenta och tjäna en peng på att värva en kompis. Uppgraderingen till Vimla 2.0 känns spännande och revolutionerande inom telekombranschen

Vårt betyg

Vimla har utsetts till årets operatör tre år i rad på Telekomgalan – och vi förstår varför. Vimla Student är det givna valet för alla studenter med en redan ansträngd nudelbudget. Att kunna erbjuda ett så pass lågt pris som 100 kr/mån är ett stort plus enligt oss. Det märks att företaget ligger i framkant med sin fräscha framtoning och lättnavigerade hemsida. Slutligen, vi ger Vimla Student ett jättehögt slutbetyg och vågar säga att det är jämförbart med exempelvis Hallons abonnemang.

BESTÄLL NU

Topplista Mobiloperatörer

#SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
15 - 100 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf 49 - 349 kr/månLÄS MER
2 3 - 100 GBFriaAlla abonnemang 20 kr55 - 350 kr/månLÄS MER
3Fri SurfFriaHELT fri surf i Sverige99 - 399 kr/månLÄS MER
tellus mobil1 - 100 GBFria25 kr första månaden5 - 345 kr/månLÄS MER
5 - 100 GBFriaIngen bindningstid! Spara surf!125 - 375kr/mån
LÄS MER
3 GB - 38 GBFria50 GB extra surf & 3 mån till halva priset52,50 - 275 kr/månLÄS MER
5 GB - Fri surfFriaExtra användare för endast 99 kr199 - 499 kr/månLÄS MER
5 - 60 GBFriaDubbel surf!129 - 429 kr/månLÄS MER
3 GB - Fri surfFriaObegränsad data i 3 mån199 - 569 kr/månLÄS MER
5 GB - Fri SurfFriaSäkerhetspaket för trygg surf229 - 549 kr/månLÄS MER