Vimla student – abonnemang med studentrabatt

Med Vimla Student får du som pluggar ett billigt mobilabonnemang och frikostig surf. Ta del av studentpriser utan bindningstid med fria samtal och mess. Spara din surf upp till tolv månader och ring gratis gratis över hela Sverige. Läs vår Vimla Student recension och ta del av läckra erbjudanden!

Vimla Student – Abonnemangen för dig som pluggar


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Please select a operator in sidebar

Studentabonnemang hos Vimla

Det erbjuds fem olika studentabonnemang hos Vimla att välja mellan. Med planer som sträcker sig mellan 100 kr och 300 kr/månad så finns det utrymme för både den lilla och stora plånkan.

3.7/5 (2200) Trustpilot

Fria Samtal & SMS med Vimla Student

Du får samma antal minuter och SMS för varje Vimla studentabonnemang. Med andra ord, ring inom hela Sverige gratis och skicka mess oavbrutet på semestern. Välj din surfmängd och kom ihåg att du kan roama inom EU upp till 10GB/mån.

Ingen bindningstid

Vimla utan bindningstid betyder att du när som helst kan upp- och nedgradera ditt abonnemang eller byta till en helt annan operatör.

Så, slipp långa bindningstider som sträcker sig över ett eller två år och bestäm själv vad du vill betala varje månad.

Spara din surf i 12 månader

Med ett mobilabonnemang hos Vimla kan du spara din surf i 12 månader och spara den till en regnig dag. Sålunda, sitt på en surfpott upp till 100 GB och utnyttja den när du behöver – istället för att sträckkolla halvdana Netflix-serier inför varje månadslut.

Vimla Studentabonnemang – Fördelar:

Det finns en drös fördelar med ett Vimla Studentabonnemang och vi listar några av de bästa här:

6 GB extra surf

Under en begränsad tid så får varje ny kund 6 GB extra surf att leka med. Erbjudandet gäller alla nivåer och du kan spara den surf du inte använt precis som vanligt. (NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Byt abonnemangsnivå när du vill

Om du känner att du vill byta abonnemangsnivå och surfmängd så är det lätt ordnat via Vimla App eller direkt på hemsidan under “Mitt Vimla”.

Generös Roaming

Med Telenors nät kan du också surfa utomlands utan extra kostnad. Alltså, samtliga EU-länder erbjuder gratis roaming upp till 10 GB/mån. Håll kontakten med pluggkompisarna under sommarlovet och chatta om uppkommande tentor.

Behåll ditt gamla nummer

Funderar du på att skaffa ett abonnemang hos Vimla men är osäker på om du pallar mecka med att byta nummer? Ingen fara, du kan självklart behålla ditt gamla telefonnummer när du för en överföring från en annan mobiloperatör.

Alltid hos Vimla

Vimla erbjuder alltid sina kunder den där “extra milen”. D.v.s. vare sig det gäller kundsupport, egen app, generösa rabatter eller högkvalitativ täckning från Telenor.

Vimla 2.0

Nu kan du ta del av nya smarta funktioner och modern teknologi med Vimla 2.0 – det nya SIM-kortet

Få 5 GB extra surf när du uppgraderar och en bättre användarupplevelse med exempelvis Vimla Filter.

Tipsa en vän och tjäna pengar

Om du tipsar din polare, mamma eller kusin, då kan du få 10 kronor rabatt på månadsavgiften. Givetvis får även den du rekommenderar samma sköna erbjudande – resten av livet! (NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Vimla Student Recension – Sammanfattning

Vimla Student är det givna valet för den som gillar att koppla upp sig på nätet vi mobilen för en billig slant. Det erbjuds höga hastigheter, fria samtal och absolut noll bindningstider. Du kan spara dina oanvända surf och byta abonnemangsnivå när som helst.

Det erbjuds fem olika planer för att kunna passa samtliga kunder, plånkor och prioriteringar. Messa polare, lägg upp selfies efter din tenta och tjäna en peng på att värva en kompis. Uppgraderingen till Vimla 2.0 känns spännande och revolutionerande inom telekombranschen.

Vårt betyg

Vimla har utsetts till årets operatör tre år i rad på Telekomgalan – och vi förstår varför. Vimla Student är det givna valet för alla studenter med en redan ansträngd nudelbudget. Att kunna erbjuda ett så pass lågt pris som 100 kr/mån är ett stort plus enligt oss.

Det märks att företaget ligger i framkant med sin fräscha framtoning och lättnavigerade hemsida. Slutligen, vi ger Vimla Student ett jättehögt slutbetyg och vågar säga att det är jämförbart med exempelvis Hallons abonnemang.

Vanliga frågor Vimla studentabonnemang

Vad kostar Vimla Student?

För tillfället hittas det en förmånlig studentrabatt hos Vimla som innebär att du betalar ett reducerat belopp vid registrering i ett antal månader. (NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Ingår samtal & mess?

Du har alltid fria samtal inom Sverige med Vimla Student, vilket abonnemang du än föredrar. Och om inte det vore nog så kan du även skicka iväg ett mess till vem du vill i hela vårt avlånga land.

Hur mycket surf kan jag välja?

Välj hur mycket surf du är i behov av varje månad och betala därefter. Om du använder internet ganska sporadiskt så kanske 6 eller 10 GB räcker gott. Däremot, om du diggar musik och film på en daglig basis så passar nog 2550 eller 100 GB bäst.

Ingår mobiltelefon med Vimla Student?

Tyvärr erbjuder Vimla inga mobiltelefoner till sina abonnemang för tillfället. Men håll utkik på deras hemsida då det inte är helt otroligt att det snart dyker upp erbjudanden på en ny iPhone eller Samsung.