Hallon student – abonnemang med studentrabatt

Med Hallon Student får du som pluggar ett billigt mobilabonnemang och generös surf. Ta del av studentpriser utan bindningstid med fria samtal och SMS. Ring även gratis över hela Sverige och spara din oanvända surf till nästa månad. Läs vår Hallon Student recension för mer info och ta del av fina erbjudanden för “Hallon abonnemang student”!

Hallon Student – abonnemangen för dig som pluggar


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Please select a operator in sidebar

Hallon Studentabonnemang ger rabatt

Allt som oftast så lyxar Hallon till det med en kampanj för alla som studerar. Det kan vara rabatt på samtliga mobilabonnemang för Hallon Studentabonnemang eller liknande erbjudanden.

Exempelvis, byt eller avsluta ett abonnemang när som helst om du behöver ändra om i din budget eller anpassa hur mycket surf du behöver.

3.4/5 (2000) Trustpilot

Fria Samtal & SMS med Hallon Student

Det är samma antal minuter och SMS för varje Hallon studentabonnemang. Med andra ord, ring inom hela Sverige gratis och skicka textmeddelanden till hela världen. Välj din surfmängd och kom ihåg att du kan roama inom EU upp till 13 GB/mån på semestern.

Ingen bindningstid

Hallon utan bindningstid betyder att du när som helst kan byta abonnemang eller till en annan operatör. Därmed, slipp långtidskontrakt som sträcker sig över 12 eller 24 månader och bestäm själv vad du vill betala varje månad.

Spara din surf

Med ett mobilabonnemang hos Hallon kan du spara din surf och föra över den till nästa månad. Sålunda, sitt på en surfpott upp till 100 GB och utnyttja den när du behöver – istället för att stressa runt på alla appar inför varje ny cykel.

Hallon Studentabonnemang – Fördelar

Det finns en hel fördelar med ett Hallon Studentabonnemang och vi listar några av de bästa här:

Billigare än Hallon Kontantkort

Studentabonnemangen är billigare än Hallon Kontantkort. Exempelvis får du betala 349 kr för 100 GB inkluderad surf för ett förladdat kontantkort gentemot 299 kr/mån om du väljer ett abonnemang.

4G+ och VoLTE alltid tillgängligt

Precis som med ett vanligt abonnemang så erbjuds surf i hög hastighet även för studenter. Upplev hisnande 4G+ när du är ute på nätet och ring med nya VoLTE för ett kristallklart ljud.

Generös Roaming

Med Tres nät kan du också surfa utomlands utan extra kostnad. Alltså, samtliga länder inom EU erbjuder gratis roaming upp till 13 GB/mån, så du alltid kan hålla kontakt med dina pluggkompisar även under sommarlovet.

Behåll ditt gamla nummer

Funderar du på att skaffa ett abonnemang hos Hallon men är osäker på om du vill byta nummer? Ingen fara, du kan behålla ditt gamla telefonnummer när du gör en överföring från en annan mobiloperatör.

Alltid hos Hallon

Hallon erbjuder alltid sina kunder det lilla extra. D.v.s. vare sig det gäller kundservice med livechatt, WiFi-samtal, generösa rabatter eller högkvalitativ täckning från Tre.

Inte bara till studenter

Det är inte bara alla pluggisar som ska få rabatt; det finns även kapade priser för både stora (Hallon 55+) som små (Hallon Barn). Nu kan hela familjen få hänga med och surfa loss från både lekstuga och torp.

Hjälpforum & Kundsupport

När du behöver hjälp mellan tentorna så bistår Hallon med ett forum med ett helt hav av generösa människor som vill hjälpa till. Kort sagt, ställ en fråga eller hjälp någon annan medmänniska att finna svar. Och om du fortfarande inte hittar det du söker så kan du alltid kontakta den trevliga kundsupporten.

Hallon Student Recension – Sammanfattning

Hallon Student är ett gediget alternativ för den som gillar att koppla upp sig på nätet via mobilen för en billig peng. Det erbjuds höga hastigheter, fria samtal och noll bindningstider. Du kan spara din oanvända surf och byta eller avsluta ditt abonnemang när som helst.

Det erbjuds fem olika planer för att kunna passa samtliga kunder, plånböcker och prioriteringar. Skriv till polare, lägg upp Instagram-bilder och skicka gratis SMS från utlandet med 13 GB roaming per månad.

Vårt betyg

Hallon är ett välkänt namn inom branschen och försöker alltid ligga steget före med slagkraftiga priser och kampanjer. Abonnemanget Hallon Student är en av anledningarna till att hylla företaget än mer då det gynnar studenter med en redan ansträngd budget.

Att även erbjuda ett så pass låga priser är ett stort plus i vår bok. Slutligen, vi ger Hallon Student ett väldigt högt slutbetyg och vågar säga att det är jämförbart med exempelvis Comviqs abonnemang.

Vanliga frågor Hallon studentabonnemang

Det finns fem olika studentabonnemang hos Hallon att välja mellan. Med planer som sträcker sig från 99 kr till 299 kr/månad, så finns det utrymme för både den lilla och stora plånboken.

Vad kostar Hallon Student?

För tillfället finns det en förmånlig studentrabatt hos Hallon som betyder att du betalar ett kraftigt reducerat belopp vid registrering. (NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Ingår samtal & SMS?

Du har alltid fria samtal inom Sverige med Hallon Student, vilket abonnemang du än väljer. Och om inte det vore nog så kan du även skicka SMS till vem du vill i hela världen, helt utan kostnad.

Hur mycket surf kan jag välja?

Välj hur mycket surf du behöver varje månad och betala därefter. Om du är ute på internet sporadiskt så kanske 6 eller 10 GB räcker för dig. Däremot, om du gillar att streama musik och film till och från skolan så passar 2550 eller 100 GB bäst.

Ingår mobiltelefon med Hallon Student?

Spanat in den nya iPhone 14? Perfekt! Du kan nämligen lägga till en mobiltelefon till ditt abonnemang för en extra månadskostnad. Välj mellan en hel drös olika modeller och imponera på klasskompisarna med den senaste tekniken.