Hallon är en mobiloperatör som har börjat ta plats på marknaden under 2017 genom intensiv marknadsföring. Hos Hallon ska allt vara enkelt. De går i 3:s nät och det finns ingen bindningstid, uppsägningstid eller dolda avgifter. Det görs ingen kreditkoll, finns inget finstilt som måste läsas igenom och du kan smidigt byta mellan abonnemangen via hemsidan. För studenter och 55+ finns det extra förmånliga abonnemang. De erbjuder också 50% rabatt på alla abonnemang under de första tre månaderna.

Hallons täckningskarta hittar ni här.

– Går i 3s 4G-nät
– Ingen bindningstid eller startavgift
– Ingen uppsägningstid
– Chattsupport vardagar 09.00-16.00
– 50% rabatt första tre månaderna
– 50GB extra data till alla nya kunder

HALLON.SE

Alla överstreckade priser är originalpriser som börjar gälla efter tre till fyra månader beroende på abonnemang

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Liten 2 GB60 stFria99kr
49 kr/mån
LÄS MER
Liten (Student, 55+) 3 GB60 stFria99kr
49 kr/mån
Läs mer
Stor 2 GBFriaFria149kr
69 kr/mån
Läs mer
Stor (Student, 55+) 8 GBFriaFria199kr
149 kr/mån
Läs mer
Stor 8 GBFriaFria249kr 249 kr/månLäs mer
Stor 22 GBFriaFria299kr
149 kr/mån
Läs mer

Hallon mobilabonnemang

Roligt att du vill lära dig mer om Hallons abonnemang! På den här sidan listar vi allt som har med Hallon att göra, för att du enkelt ska kunna hitta det som passar dig bäst. Genom vår prisjämförelse ser du enkelt vad som ingår i varje abonnemang, och för att göra det extra smidigt kan du trycka på exempelvis ”surf”, ”samtal” eller ”pris” så kommer tabellen ändra utseende.

Kommer du på att du vill ha mer information om något av mobilabonnemangen är det bara att klicka på den gröna knappen ”Till abonnemanget”. Den leder till Hallons egna hemsida med massor av information om deras tjänster, nät och företagskultur.

En fördel med att ha ett av Hallons abonnemang är att de alltid är fria från bindningstid och uppsägningstid. I mobilabonnemanget Hallon Stor ingår fria/obegränsade samtal, SMS och MMS inom Sverige, och i Hallon Liten ingår 60 samtal, SMS och MMS. Dessutom har de bra täckning i Tres nät. Vill du byta till Hallon och behålla ditt gamla nummer går det självklart bra, det fungerar även om du idag har ett kontantkort.

Är du sugen på att skaffa en ny mobil tillsammans med ett abonnemang så erbjuder Hallon vissa telefoner till riktigt bra priser. Du hittar prisjämförelse för olika mobiler hos olika operatörer under fliken Mobil.