Hallon mobilabonnemang

Hallon är en mobiloperatör som har börjat ta plats på marknaden under 2017 genom intensiv marknadsföring. Hos Hallon ska allt vara enkelt. De går i 3:s nät och det finns ingen bindningstid, uppsägningstid eller dolda avgifter. Det görs ingen kreditkoll, finns inget finstilt som måste läsas igenom och du kan smidigt byta mellan abonnemangen via hemsidan. För studenter och 55+ finns det extra förmånliga abonnemang. De erbjuder också 50% rabatt på alla abonnemang under de första tre månaderna.

Hallons täckningskarta finns här.

Hallon abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

 • Billigast
 • Mest surfgräns
 • Minsta surfgräns

Hallon abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Tre

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-1000 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Om Hallon

Roligt att du vill lära dig mer om Hallons abonnemang! På den här sidan listar vi allt som har med Hallon att göra, för att du enkelt ska kunna hitta det som passar dig bäst. Hallon lanserades som operatören 3s dotterbolag under 2013 och har sedan dess vuxit lavinartat. En stor del av framgången baseras på deras enkelhet.

Det är enkelt att välja och beställa mobilabonnemang, enkelt att byta och enkelt att avsluta ett abonnemang. Inga onödiga startavgifter eller uppsägningstid.

Du blir kund för att du vill, och slutar vara kund när du helst vill.

3.4/5 (2000) Trustpilot

Fördelar & nackdelar

 • Ingen bindningstid eller uppsägningstid

 • Inga startavgifter

 • Möjlighet att spara oanvänd surf

 • Lätt att teckna och att avsluta abonnemang

 • Ingen telefonsupport

 • Bristfällig täckning i landets norra delar och på landsbyggden

Också värt att nämna:

 • Det är billigt. Riktigt billigt!
 • Bra rabatter för unga och seniorer
 • 50 % rabatt under de första 2-3 månaderna
 • 25 GB extra data
 • Inga dyra pappersfakturor. Gratis e-faktura eller autogiro.
 • Fria sms till hela världen (!)
 • Oanvänd surf sparas i surfpott

Det är en nytänkande, ungdomlig operatör som är snabbfotade och inte gamla och stela som de större mobiloperatörerna. De förbättrar kontinuerligt sina erbjudanden och har under våren 2018 ökat surfen på sina mobilabonnemang för att passa ännu fler personligheter. De erbjuder också sina kontantkort gratis på sin hemsida, och du tankar på dem lika enkelt via hemsidan eller appen.

Hallon support & täckning

En stor anledning till att Hallon är såpass populärt är deras support. På hemsidan finns många vanliga frågor och svar, och oftast finns också dina eventuella bekymmer besvarade. Skulle det inte vara så finns deras support redo att hjälpa dig mellan 09-16 på vardagar.

Tyvärr finns det inga hallon-butiker som du kan få hjälp i. Detta på grund av att Hallon är en digital operatör, och undviker stora kostnader som fysiska butiker har med sig. Det leder å andra sidan till att de kan hålla de låga priser som de har och fortsätta vara en av de absolut billigaste mobiloperatörerna i Sverige.

Hallon har också självklart en mail dit du kan maila in dina frågor om du inte har tid med live-chatt. De har som mål att svara inom 48h, men oftast går det snabbare än så. De har en kunnig och trevlig personalstyrka som gör även supporten behaglig.

När det gäller täckningen så använder Hallon 3s nät eftersom det är ett dotterbolag. Genom nätet når Hallon 98 % av Sveriges befolkning, vilket får anses som väl godkänt. 3 och Hallon har byggt ut sitt 4G-nät och har genom detta nu en ännu bättre tjänst för sina kunder. Områden som inte täckts felfritt är de glesbefolkade, nordliga delarna av Norrland.

Utöver det har de en mycket bra täckning i landet. För detaljerad kunskap, se Hallons täckningskarta.

Hallons erbjudanden

Hallon har kontinuerligt nya, fördelaktiga erbjudanden för sina kunder. Dels har de kraftiga rabatter, oftast halva priset, på nya mobilabonnemang under de första tre månaderna. De har också rabatter för unga och seniorer och extra data i surfpotten. Dessutom slår de på den stora trumman och sänker priset på en speciell mobil under en viss tid, vilket brukar ge ett bra köpläge för dig som vill ha mobil och abonnemang billigt.

Vår prisjämförelse av Hallons abonnemang

Hallon har två mobilabonnemang: Hallon Stor och Hallon Liten. Genom vår prisjämförelse ser du enkelt vad som ingår i varje abonnemang, och för att göra det extra smidigt kan du trycka på exempelvis “surf”, “samtal” eller “pris” så kommer tabellen ändra utseende.

Kommer du på att du vill ha mer information om något av mobilabonnemangen är det bara att klicka på den gröna knappen “Till abonnemanget”. Den leder till Hallons egna hemsida med massor av information om deras tjänster, nät och företagskultur.

En fördel med att ha ett av Hallons abonnemang är att de alltid är fria från bindningstid och uppsägningstid. I mobilabonnemanget Hallon Stor och Liten ingår fria/obegränsade samtal, samt SMS och MMS inom Sverige.  Dessutom har de bra täckning i Tres nät. Vill du byta till Hallon och behålla ditt gamla nummer går det självklart bra, det fungerar även om du idag har ett kontantkort.

Är du sugen på att skaffa en ny mobil tillsammans med ett abonnemang så erbjuder Hallon vissa telefoner till riktigt bra priser. Du hittar prisjämförelse för olika mobiler hos olika operatörer under fliken Mobiler.

Vanliga frågor Hallon mobilabonnemang

Är Hallon bra?

Hallon är bra, men kan ha svajig täckning utanför städerna.

Har Hallon 5G?

Nej, och det finns inte heller några planer på detta vad vi på Alla Mobilabonnemang vet.

Hur kontaktar man Hallon?

Du kontaktar kundtjänst via chatt eller ett kontaktformulär på deras hemsida alternativt via Facebook Messenger.