Chili abonnemang – senior

Med Chilimobil Senior får du alltid obegränsad data och har möjlighet att välja din önskade hastighet. Dessutom ingår alltid fria samtal, SMS och MMS inom Sverige samt upp till 25 GB surf inom EU/EES.

Med Fria Surf Viaplay kan du även kombinera ditt Chilimobil-abonnemang med Viaplay TV-streamingtjänster. Dessutom erbjuder Chilimobil rabatt om du rekryterar dina vänner!

Jämför Chilimobil seniorabonnemang

Chilimobil erbjuder nu specialpriser för pensionärer och vi har samlat jämförelsetabellen nedan, där du enkelt kan se alla Chili seniorabonnemang på en gång. Som kund hos Chilimobil får du alltid fria surf, så det finns ingen databegränsning – prisskillnaden på olika abonnemang beror bara på olika surfhastigheter.


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Please select a operator in sidebar

Om Chili abonnemang för pensionär

Chilimobil är en ganska ny operatör på den svenska marknaden och de öppnade sina tjänster i Sverige 2020. De är fristående från de stora operatörerna och de vill erbjuda svenska mobilanvändare digitala och prisvärda mobiltjänster, samt erbjuda specialpriser för student- och seniorabonnemang.

4/5 (250) Trustpilot

Alltid fria surf med Chilimobil Senior

Till skillnad från andra operatörer erbjuder Chilimobil mobilabonnemang med obegränsade data, så istället för att välja abonnemang efter surfmängd måste kunderna välja hastigheten på surfandet.

Den låga hastigheten räcker för den som bara behöver kolla sin mejl och läsa nyheter, medan de snabbare mobilabonnemang är användbara för den som streama film, spelar spel och använder sociala medier aktivt.

Chilimobil nätverk

Chilimobil använder samma nätverk som Tre som täcker 98,9% av Sverige och lämpar sig för datastreaming. Nätverket är stabilt och snabbt och har rankats högt i oberoende tester och analyser.

Idag arbetar Chilimobil i 3G- och 4G-nätverk samt VoLTE, och 2023 kommer det även att finnas 5G-nätverk och WiFi-samtal.

Chili Kompisar – även i seniorabonnemang

Chili Kompisar är ett bra sätt att tjäna lite rabatt varje gång du rekryterar din vän som Chilimobil-kund – och inte alla operatörer erbjuder ett sådant erbjudande! Med Chili Kompisar får du fast månadsrabatt på ditt mobilabonnemang och ju fler vänner du kan attrahera desto större rabatt får du.

Det bästa är att det inte finns någon gräns, så om du värvar många vänner kan du till och med nå 0 kr på ditt eget abonnemang!

Med Chili Senior får du full flexibilitet

Chilimobil Senior är ett flexibelt mobilabonnemang då det inte finns någon bindningstid. Du kan enkelt pausa ditt seniorabonnemang i appen MittChili i upp till 12 månader. Så du kan enkelt testa Chilimobil och senare avgöra om det är rätt operatör för dig.

Helt digital operatör

För att hålla priserna låga och servicenivån god erbjuder Chilimobil digitala tjänster till sina kunder. Du når enkelt deras kundtjänst via e-post, chatt eller ännu hellre, i MittChili-appen. Med sina digitala lösningar är deras mål att ge snabb och personlig kundservice.

Visst kan det ibland vara en utmaning att man inte kan möta deras kundtjänst ansikte mot ansikte men faktum är att många operatörer förlitar sig mer och mer på sina digitala kanaler.

Chilimobil seniorrabatt för alla över 55 år

Chilimobil Senior är ett mycket bra abonnemang för alla som är över 55 år. De erbjuder definitivt ett bra mobilabonnemang för seniorer med fria surf så att pensionärer inte behöver stressa över den begränsade data eller följa hur mycket oanvända data som sparas i en surfpott och hur länge.

Vanliga frågor om Chili seniorabonnemang

Finns det seniorrabatt för Chilimobil?

Ja, med Chilimobil Senior kan du få specialpris om du är pensionär eller över 55 år. Kolla på deras sida de senaste erbjudandena!

Hur kan jag beställa ett seniorabonnemang från Chilimobil?

Det är enkelt, välj bara seniorabonnemanget från Chilimobil, välj om du vill behålla ditt gamla nummer eller skaffa ett nytt och fyll i dina kontaktuppgifter, ditt personnummer och betalningsuppgifter. Efter att beställningen är klar skickar Chilimobil ditt nya SIM-kort till din adress.

Hur fungerar Chili årsabonnemang?

Med Chili Årsabonnemang kan du spara pengar då du betalar mobiltjänsterna för fast pris i ett år. Efter 12 månader kommer du att vara i den vanliga månadsbaserade faktureringen men du kan när som helst starta årsabonnemang igen.