Tele2 Mobilabonnemang

Tele2 är Sveriges näst största mobiloperatör och deras egna nät täcker över 99% av Sveriges befolkning. Samtliga mobilabonnemang har en månads uppsägningstid och är utan bindningstid. Köper du mobil som du vill delbetala tillkommer 250kr i startavgift. Studenter har 20% rabatt på månadsavgiften på abonnemang och 400kr rabatt på mobiler.

Innan du går för långt i din jämförelse vill vi dock klargöra att Tele2 är en av de dyraste operatörerna. Vi rekommenderar istället att ni vänder er till Comviq. De har exakt samma täckning som Tele2 men till ett förmånligare pris. Comviq har dessutom, precis som Tele2, telefon- och chattsupport öppen både vardagar och helger.

– Tele2s egna 4G-nät
– Abonnemang med fri surf
– Ingen bindningstid
– En månads uppsägningstid
– Med hårdvara är det 250kr startavgift
– Chatt- och telefonsupport
Vardagar 08.00-20.00
Helger 09.00-15.00.

TELE2.SE

Billigaste abonnemangen  med Tele2s mobilnät!

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
2 GBFriaIngen bindningstid! Spara surf!115 kr/månLÄS MER
5 GBFriaIngen bindningstid! Spara surf!145 kr/månLÄS MER
10 GBFriaIngen bindningstid! Spara surf!195 kr/månLÄS MER
20 GBFriaIngen bindningstid! Spara surf!225 kr/månLÄS MER
40 GBFriaIngen bindningstid! Spara surf!295 kr/månLÄS MER
100 GBFria100 kr rabatt i 6 mån
395 kr
295 kr/mån
LÄS MER

Tele2 mobilabonnemang

Tele2 Student och Senior

Tele2 erbjuder mobilabonnemang med stora skillnader i surf – allt från 3 GB upp till helt fri surf i sina abonnemang Frihet och Tele2 Unlimited. Beroende på din ålder kan vi tipsa dig om Tele2 Studentabonnemang alternativt Tele2 Seniorabonnemang för dig som är över 55 år. Där finns lite billigare abonnemang för respektive åldersgrupp. Mobiloperatören har ofta fina erbjudanden för alla sina kunder, men just dessa kundgrupper får lite extra billiga mobilabonnemang.

Bindningstid eller inte

Hos Tele2 är det upp till dig om du vill binda upp dig på 24 eller inte. Väljer du att binda abonnemanget får du oftast en rabatt på månadsavgiften eller rabatt på en mobil till ditt abonnemang, och det är ofta välkommet. En sak att tänka på är dock du blir låst hos Tele2 under bindningstiden och kan inte heller byta till ett större eller mindre abonnemang inom Tele2, något som andra operatörer ofta erbjuder.

Under fliken Nyheter hittar du artiklar och guider som kan hjälpa dig att välja abonnemang. Till exempel hittar du artiklar om hur mycket surf olika aktiviteter kräver och vilka operatörer som delar nät.

Tele2 Unlimited med fri surf

Under våren 2017 lanserades abonnemanget Tele2 Unlimited som innehåller helt fri surf. Det finns inga begränsningar gällande hur mycket surf du använder på en månad, men efter att använt 5 GB på en dag krävs en manuell aktivering via SMS för att få mer surf. Det är i det nya abonnemanget Unlimited som du får helt fri surf för 499 kr per månad. Det är för nuvarande det enda mobilabonnemanget i Sverige som har obegränsad surf. Tele2 är tydliga med att trots att det inte finns någon spärr på surfen, så ska det inte ersätta heminternet eller användas för andra saker som exempelvis serverhållning. Därför kommer det ett sms efter att du använt fem GB på ett dygn, som du måste svara på för att få mer data. Det är en smidig process, men kan uppfattas som störande om man kollar på film eller streamar. I Europa är det däremot inte obegränsad surf – det ingår 12 GB med Tele2 Unlimited. Läs mer genom att klicka på jämförelsen nedan!

Tele2 har livechatt och telefonsupport vardagar 08.00-20.00 och helger 09.00-15.00.

 

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
3 GBFriaObegränsad data i 3 mån219 krLÄS MER
12 GBFriaObegränsad data i 3 mån279 krLÄS MER
25 GBFriaObegränsad data i 3 mån369 krLÄS MER
50 GBFriaObegränsad data i 3 mån429 krLÄS MER
Fri surf!FriaObegränsad data i 3 mån569 krLÄS MER