Hallon Abonnemang Senior

  • Hallon Senior är ett rabatterat abonnemang som passar pensionärer som är 55 år eller äldre.
  • Landets billigaste mobilabonnemang för pensionärer och kompetent kundtjänst som kan hjälpa dig.
  • Gratis samtal och SMS ingår i alla mobilabonnemang
  • Spara upp till 100 GB oanvänd surf och använd när du behöver.

ERBJUDANDE!

Samtal & SMS ingår

Ingen bindningstid

Spara oanvänd surf

BESTÄLL NU

Jämför Hallon Pensionär Abonnemang

För den som behöver lite mer information kan du enkelt jämföra Hallon pensionär abonnemang och hitta det bästa mobilabonnemanget för dina behov. Se och jämför Hallon seniorabonnemang för pensionärer här!

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
4 GBFria100 GB extra surf
99 kr
9 kr/mån
LÄS MER
10 GBFria100 GB extra surf
129 kr
19 kr/mån
LÄS MER
16 GBFria100 GB extra surf
179 kr
29 kr/mån
LÄS MER

 

Om Hallon Pensionär

Här är vår fullständiga recension av Hallon Abonnemang Pensionär. Vi belyser både för- och nackdelar och ger vår objektiva syn på operatören utifrån en mängd parametrar som mobilutbud, täckning & nät, kundtjänst, priser och företag. Förhoppningsvis kommer detta förenkla ditt beslut angående att teckna Hallon Pensionär!

Hallon Senior pris

Billiga prisklasser i Hallon seniorabonnemang är en del av operatörens DNA och någonting som de är mycket stolta över. De är, tillsammans med Vimla Senior, de absolut billigaste i Sverige.

Hallon har också mycket attraktiva erbjudanden, och beroende på säsongsrabatten kan du hitta ett riktigt prisvärt erbjudande från dem! Deras konkurrenskraftiga priser har bidragit till att många kunder valt Hallon när de letar efter nya mobilabonnemang. Det är inte en överraskning att Hallon är en av de mest populära mobiloperatörerna bland våra besökare.

Med Hallon seniorrabatt får du ofta halva priset de första 3 månaderna som ny kund. Detta kan naturligtvis bero på de aktuella erbjudandena de har till sina kunder. Priset inom parentes är ordinarie pris som börjar månad 4 för nya abonnenter. Tack vare detta har de lyckats locka till sig och behålla en stor mängd privatkunder runt om i Sverige. Du som redan har fallit för billigt seniorabonnemang från Hallon rekommenderas att ta en titt på deras hemsida för att kolla mer information.

Kundtjänst för Hallon pensionär

Genom sina smidiga onlinetjänster kan Hallon hålla nere priserna och ha marknadens billigaste abonnemang för pensionärer. Hos Hallon sköter du alla dina ärenden via inloggat läge kallat Mina sidor.

På Mina sidor kan du se alla dina tjänsterelaterade detaljer såsom fakturor och betalningsinställningar. Deras onlinetjänst ger en frihet och spelrum som gör att du kan anpassa ditt Hallon seniorabonnemang efter dina egna behov. Du kan också se hur mycket surf du har i surfpotten. Den oanvända surf som du har sparat kan användas när din ordinarie surf tar slut. I Mina sidor kan du enkelt föra över mängden surf i GB från en månad till nästa. Kort sagt kan du ändra allt som behövs för din tjänst i Hallons kundtjänst online.

Hittar du inte det du söker på Mina sidor kan du kontakta deras kundtjänst via mejl eller chatt. Historiskt har svarstiderna på Email varit under all kritik, vilket även påtalats på Trustpilot där många recensenter poängterat just detta. Även Metro har skrivit om tendens att billiga operatörer har sämre kundtjänst. Chatten däremot går att få tag i relativt smärtfritt och de anställda på Hallons supporten är kunniga och tillmötesgående. Det finns alltså ingen telefonsupport att ringa till, vilket kan vara en nackdel för dig som konsument.

Täckning & Mobilnät av Hallon Senior

Hallon många styrkor och fördelar som gjort dem så pass populära som dem är idag, men mobilnätet är inte en av dessa. Deras nätverkstäckning har blivit utbyggt under de senaste åren men det är fortfarande inte det bästa du kan få. De använder sig av sin moderoperatörs mobilnät vilket placerar dem hos Tre. Turligt nog märks skillnaden i mobiltäckning jämfört med andra operatörer först när du tar dig utanför tätbefolkade områden och ut i vildmarken.

Hallon seniorabonnemang med Mobil

De som är 55 år eller äldre har stora möjligheter att teckna ett Hallon seniorabonnemang med mobil. Med Hallon pensionärsrabatt får du ett paketpris som är billigare än vad andra, yngre vuxna, i din omgivning får.

  1. För att få det lägre priset måste du först välja den nya mobilen som du är intresserad av på Hallons hemsida.
  2. Välj ”köpa mobilen med nytt mobilabonnemang” och klicka för att fortsätta. Efter detta kan du filtrera Hallon erbjudande för pensionär genom att välja alternativet “över 55”.
  3. Nu kan du se alla erbjudanden för Hallon 55+ mobilabonnemang med mobil och du väljer sedan det som passar dig bäst.

Kontantkort för äldre

För de som inte använder sin mobil speciellt mycket kan kontantkort vara ett bra alternativ. Detta eftersom att du då kan fylla på med nya samtal, SMS och surf när det passar dig. Nackdelen är att många är så pass beroende av sin mobil i vardagen idag så att eventuella avbrott kan ställa till det. Samtidigt har även mobilabonnemangen för äldre blivit billigare och billigare och när du kan få utvald mängd surf, gratis samtal och SMS till väldigt låg månadsavgift suddas prisfördelen med kontantkort ut.

Villkor och rabatter av Hallon Senior

Utöver de låga priserna är villkoren för Hallon seniorabonnemang verkligen fördelaktiga. Hos Hallon har du alltid ett fast pris. Och du kan alltid byta abonnemang eller operatör eftersom det finns ingen bindningstid, ingen aktiveringsavgift och ingen startpaketsavgift. Tack vare dessa villkor kan du enkelt testa Hallon 55+ mobilabonnemang.

  • Ingen bindningstid och ingen uppsägningstid
  • Spara oanvänd surf i surfpott upp till 100 GB
  • Fria samtal och SMS ingår i alla mobilabonnemang

Hallon abonnemang logotyp

Vanliga frågor om Hallon seniorabonnemang

Vem kan använda Hallon seniorrabatt?

Hallon pensionärsrabatt är för alla över 55 år. Det innebär att du kan ta del av Hallons rabatterade seniorabonnemang oavsett om du redan är pensionär eller om du fortfarande har upp till 10 år kvar till pensionen. Hallon seniordeal är perfekt för alla som är 55+.

Hur mycket billigare är Hallon abonnemang för pensionär?

Hallon seniorpris baseras på valt seniorabonnemang. Men generellt ger andra operatörer rabatt på 10–25 % för pensionärer medan Hallon seniorrabatt kan vara ännu 15–20 % lägre pris för dem som är över 55 år.

Hur aktiveras Hallon seniordeal?

Det enklaste sättet att försäkra sig om att få seniorrabatten hos Hallon är att besöka deras mobilabonnemang över 55 sida och välja den abonnemangsplan som passar dig bäst. När du går vidare med din beställning kommer du att fylla i dina personuppgifter som indikerar din rätt till Hallon seniorrabatt. Om du redan är kund och har fyllt 55 år, vänligen kontakta Hallons kundtjänst för att aktivera Hallon seniordeal.