Telenor Mobilabonnemang

Telenor erbjuder ett brett utbud av mobilabonnemang som passar olika behov och budgetar. Oavsett om du vill ha obegränsad surf eller ett enklare abonnemang med begränsad data, finns det alternativ som kan passa dig.

Telenor har också familjeabonnemang som gör det enklare och billigare att samla hela familjen under ett abonnemang. Med deras tjänst Telenor Change kan du dessutom byta till en ny telefon varje år utan extra kostnad. Telenor mobilabonnemang kan även kombineras med deras andra tjänster, som bredband och TV, för att få en komplett upplevelse.

  • Sveriges bästa nät – redo för 5G
  • Samla alla du kallar familj under ett abonnemang
  • Nätskydd ingår
  • Fria samtal & SMS
TELENOR.SE

Billigaste abonnemangen i Telenors mobilnät

Telenors mobilabonnemang är relativt dyra men det finns ett enkelt sätt att få en kraftig rabatt. Telenor har nämligen en dotteroperatör som heter Vimla som har precis samma mobilnät och samma abonnemang – men mycket billigare. Genom att använda Vimla kan du spara runt 50 % av kostnaden och samtidigt få precis samma abonnemang. Vimla erbjuder flera prisvärda mobilabonnemang som förhoppningsvis passar dina behov. Med attraktiva erbjudanden som surfpott, extra surf för nya kunder och mer kommer du definitivt att trivas hos Vimla.

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
3 GBFria75% rabatt i 3 mån
110kr
28 kr/mån
LÄS MER
6 GBFria75% rabatt i 3 mån
150kr
38 kr/mån
LÄS MER
10 GBFria75% rabatt i 3 mån
190kr
48 kr/mån
LÄS MER
20 GBFria75% rabatt i 3 mån
260kr
65 kr/mån
LÄS MER
50 GBFria75% rabatt i 3 mån
330kr
83 kr/mån
LÄS MER
100 GBFria75% rabatt i 3 mån
390kr
98 kr/mån
LÄS MER

Bredband Telenor

Jämför Telenor Mobilabonnemang

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
5 GBFriaAlltid med nätskydd229 kr/månLÄS MER
15 GBFriaAlltid med nätskydd299 kr/månLÄS MER
35 GBFriaAlltid med nätskydd399 kr/månLÄS MER
ObegränsatFriaAlltid med nätskydd449 kr/månLÄS MER
Obegränsat PlusFriaAlltid med nätskydd549 kr/månLÄS MER

Fri Surf med Telenor Obegränsad

Om du är en person som är beroende av din mobil och använder den konstant, eller om du väljer att inte ha Wi-Fi hemma och istället delar internet från din mobil, då är Telenor Obegränsad det perfekta mobilabonnemanget för dig. Du får helt obegränsad surf – så du behöver aldrig oroa dig för att surfen ska ta slut. Oavsett hur mycket du tittar på serier eller lyssnar på musik kan du alltid fortsätta. Det ger en känsla av frihet!

Delad surf med Telenor Familjeabonnemang

Telenor var först ut med det som kallas mobilabonnemang familj. Det innebär att du tecknar ett stort abonnemang för en person och sedan kan du lägga till fler familjemedlemmar till samma abonnemang med låg månadskostnad. Eftersom många mobilabonnemang kostar mer än så blir snittkostnaden billigare för varje extra person man kopplar på. Det bästa med Telenor familjeabonnemanget är att du kan välja att teckna Obegränsad abonnemang som moderabonnemang, vilket gör att alla i familjen får tillgång till obegränsad surf. Smart, eller hur?!

Täckning och mobil surf hos Telenor

Telenor mobilnät täckningskarta

Telenor har nyligen gjort flera uppdateringar på sitt mobilnätverk för att förbättra täckningen och hastigheten för sina kunder runtom i landet. En av de största uppdateringarna inkluderar utbyggnaden av 4G-nätverket på flera platser, vilket gör att kunderna kan uppleva snabbare och mer tillförlitlig surfhastighet.

Telenor har också lagt till nya master på platser där täckningen tidigare var bristfällig, vilket gör att fler kunder nu kan njuta av en bättre täckning i områden där det tidigare varit problematiskt.

Som ett resultat av dessa uppdateringar har Telenor nu en bredare täckning och snabbare hastigheter på flera platser runt om i Sverige. Detta innebär att kunderna kan förvänta sig en bättre upplevelse när de använder Telenors mobilnätverk för att surfa på internet, streama video, spela spel och mycket mer.

Företagsabonnemang Telenor

Telenor erbjuder ett brett utbud av mobilabonnemang för företag, från små företag till stora organisationer. Deras mål är att kunna erbjuda alla telefonitjänster som behövs för att hjälpa företag att förbli produktiva och uppkopplade. De har flera olika företagsabonnemang med olika surfmängder, från 5 GB upp till obegränsad surf.

Alla abonnemang har en bindningstid på 24 månader. Telenor erbjuder också andra tjänster för företag, såsom växel, bredband och nätverk, för att hjälpa företag att anpassa sina lösningar efter sina behov. Telenors företagsabonnemang är en del av deras helhetslösningar för företag, vilket innebär att de kan erbjuda en komplett paketlösning för företagets mobil- och kommunikationsbehov.

Välj rätt mobilabonnemang hos Telenor

Telenor erbjuder ett brett utbud av mobilabonnemang för privatkunder med olika mycket surf och olika villkor. Du kan välja mellan abonnemang med fast surfmängd eller obegränsad surf. Telenor abonnemang inkluderar fria samtal och SMS/MMS. Dessutom ingår alltid EU-roaming i alla abonnemang, vilket gör att du kan använda din mobiltelefon på samma villkor som hemma när du befinner dig inom EU.

Telenor erbjuder också en rad tilläggstjänster som du kan lägga till i ditt abonnemang, till exempel extra surf eller internationella samtal. Du kan även välja att köpa en mobiltelefon med ditt abonnemang. För att hitta det abonnemang som passar dig bäst kan du enkelt jämföra priser och villkor på Telenors hemsida.