Telenor är en välkänd operatör på den nordiska marknaden. De låter sina kunder surfa, ringa, SMSa och MMSa i EU till samma priser som i Sverige och erbjuder familjeabonnemang där man kan samla alla familjemedlemmar under ett abonnemang. Med deras tjänst Telenor Change kan också du byta till ny telefon varje år utan extra kostnad.

Alla mobilabonnemang finns med och utan bindningstid. Väljer man att binda sitt abonnemang i 24 månader får man 50-170kr (170kr gäller endast 50GB-abonnemanget) rabatt på månadsavgiften. För att få tillgång till Telenors studentrabatt (gäller alla under 27 år) behöver du bara fylla i ditt personnummer så får du automatiskt 50kr rabatt per månad. Obs: gäller endast vid köp av mobil med abonnemang.

Vid tecknande av abonnemang på deras internetshop tillkommer ingen uppläggningsavgift men tre månaders uppsägningstid gäller. Telenor har ingen livechatt, men deras telefonsupport har öppet dygnet runt och nås på 020-222 222. Telenors täckningskarta finns här.

  • Nyhet februari 2017: nu ingår all din surf även i hela EU och i Thailand, Malaysia och Myanmar. Det tillkommer inga ytterligare avgifter för att surfa i dessa länder.

– Telenors egna 4G-nät som täcker 99 % av befolkningen
– Välj själv om du vill binda ditt abonnemang
– En månads uppsägningstid
– 50kr rabatt/mån för alla under 27 vid köp av mobil med abonnemang
– 250kr startavgift
– Telefonsupport dygnet runt

TELENOR.SE
 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPrisBindning 
Frihet 1.5 GBFriaFria 249 kr/mån-Läs mer
Frihet 1.5 GBFriaFria 249 kr/mån24 månLäs mer
FrihetFrihet 3 GBFriaFria 249 kr/mån24 månLäs mer
Frihet 3 GBFriaFria 299 kr/mån-Läs mer
FrihetFrihet 6 GBFriaFria 299 kr/mån24 månLäs mer
FrihetFrihet 20 GBFriaFria 329 kr/mån24 månLäs mer
FrihetFrihet 6 GBFriaFria 349 kr/mån-Läs mer
FrihetFrihet 40 GBFriaFria 379 kr/mån24 månLäs mer
FrihetFrihet 20 GBFriaFria 399 kr/mån-Läs mer
FrihetFrihet 60 GBFriaFria 429 kr/mån24 månLäs mer
FrihetFrihet 40 GBFriaFria 499 kr/mån-Läs mer
FrihetFrihet Obegränsat Fri surf!FriaFria 549 kr/mån24 månLäs mer
FrihetFrihet 60 GBFriaFria 599 kr/mån-Läs mer
FrihetFrihet Obegränsat Fri surf!FriaFria 749 kr/mån-Läs mer

Telenor mobilabonnemang

Telenor erbjuder mobilabonnemang med allt från 1.5 GB surf upp till enorma 100 GB. På den här sidan kan du enkelt jämföra och hitta Telenor bästa mobilabonnemang för dig genom vår prisjämförelse. Du kan också filtrera resultaten på olika sätt. Är du till exempel mer intresserad av hur mycket surf det ingår än vad det kostar blir det mer överskådligt om du trycker på ”surf” högst upp i tabellen.

Jämförelse av Telenors abonnemang

Telenor erbjuder två typer av mobilabonnemang: Telenor Frihet och Telenor Frihet Obegränsat. För att du ska kunna djupdyka ner i Telenors värld rekommenderar vi dig att föra muspekaren över till knappen ”Till abonnemanget”. Väl på deras egna hemsida kan du hitta information, erbjudanden, mobiler och lite annat gott. Alla Telenors mobilabonnemang innehåller fria/obegränsade samtal, SMS och MMS inom Sverige. Det är upp till dig om du vill binda ditt abonnemang i 24 månader för att få en så kallad bindningsrabatt. Det går bra att behålla ditt gamla nummer vid en flytt till Telenor oavsett om du idag har abonnemang eller kontantkort hos en annan operatör.

I samband med Samsung Galaxy S8 och S8 plus lansering i slutet av April har Telenor pressat sina priser på dessa mobiler. Vi har sammanställt alla operatörers erbjudanden för att du ska kunna få det så billigt som möjligt.