Telenor mobilabonnemang

Telenor erbjuder ett brett utbud av mobilabonnemang som passar olika behov och budgetar. Oavsett om du vill ha obegränsad surf eller ett enklare abonnemang med begränsad data, finns det alternativ som kan passa dig.

Telenor har också familjeabonnemang som gör det enklare och billigare att samla hela familjen under ett abonnemang. Med deras tjänst Telenor Change kan du dessutom byta till en ny telefon varje år utan extra kostnad. Telenor mobilabonnemang kan även kombineras med deras andra tjänster, som bredband och TV, för att få en komplett upplevelse.

Billigaste abonnemangen i Telenors mobilnät

Telenors mobilabonnemang är relativt dyra men det finns ett enkelt sätt att få en kraftig rabatt. Telenor har nämligen en dotteroperatör som heter Vimla som har precis samma mobilnät och samma abonnemang – men mycket billigare. Genom att använda Vimla kan du spara runt 50 % av kostnaden och samtidigt få precis samma abonnemang. Vimla erbjuder flera prisvärda mobilabonnemang som förhoppningsvis passar dina behov. Med attraktiva erbjudanden som surfpott, extra surf för nya kunder och mer kommer du definitivt att trivas hos Vimla.


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Telenor abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Telenor

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-1000 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Telenor mobilabonnemang omdöme

Telenor strävar efter att säkerställa att du alltid är uppkopplad med det som är viktigast för dig, var du än befinner dig och när du än behöver det.

Genom att investera miljarder i mobila nät och fiber i hela Sverige möjliggör Telenor en pålitlig anslutning och öppnar dörren för smarta tjänster som kan förenkla vardagen.

Deras övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen, och det är därför de satsar på att skapa en infrastruktur som främjar anslutning och samarbete.

1.3/5 (2700) Trustpilot

Fri Surf med Telenor Obegränsad

Om du är en person som är beroende av din mobil och använder den konstant, eller om du väljer att inte ha Wi-Fi hemma och istället delar internet från din mobil, då är Telenor Obegränsad det perfekta mobilabonnemanget för dig.

Du får helt obegränsad surf – så du behöver aldrig oroa dig för att surfen ska ta slut. Oavsett hur mycket du tittar på serier eller lyssnar på musik kan du alltid fortsätta. Det ger en känsla av frihet!

Delad surf med Telenor Familjeabonnemang

Telenor var först ut med det som kallas mobilabonnemang familj. Det innebär att du tecknar ett stort abonnemang för en person och sedan kan du lägga till fler familjemedlemmar till samma abonnemang med låg månadskostnad. Eftersom många mobilabonnemang kostar mer än så blir snittkostnaden billigare för varje extra person man kopplar på.

Det bästa med Telenor familjeabonnemanget är att du kan välja att teckna Obegränsad abonnemang som moderabonnemang, vilket gör att alla i familjen får tillgång till obegränsad surf. Smart, eller hur?!

Täckning och mobil surf hos Telenor

Telenor har nyligen gjort flera uppdateringar på sitt mobilnätverk för att förbättra täckningen och hastigheten för sina kunder runtom i landet. En av de största uppdateringarna inkluderar utbyggnaden av 4G-nätverket på flera platser, vilket gör att kunderna kan uppleva snabbare och mer tillförlitlig surfhastighet.

Telenor har också lagt till nya master på platser där täckningen tidigare var bristfällig, vilket gör att fler kunder nu kan njuta av en bättre täckning i områden där det tidigare varit problematiskt.

Som ett resultat av dessa uppdateringar har Telenor nu en bredare täckning och snabbare hastigheter på flera platser runt om i Sverige.

Detta innebär att kunderna kan förvänta sig en bättre upplevelse när de använder Telenors mobilnätverk för att surfa på internet, streama video, spela spel och mycket mer.

Företagsabonnemang Telenor

Telenor erbjuder ett brett utbud av mobilabonnemang för företag, från små företag till stora organisationer. Deras mål är att kunna erbjuda alla telefonitjänster som behövs för att hjälpa företag att förbli produktiva och uppkopplade. De har flera olika företagsabonnemang med olika surfmängder, från 5 GB upp till obegränsad surf.

Alla abonnemang har en bindningstid på 24 månader. Telenor erbjuder också andra tjänster för företag, såsom växel, bredband och nätverk, för att hjälpa företag att anpassa sina lösningar efter sina behov.

Telenors företagsabonnemang är en del av deras helhetslösningar för företag, vilket innebär att de kan erbjuda en komplett paketlösning för företagets mobil- och kommunikationsbehov.

Välj rätt mobilabonnemang hos Telenor

Telenor erbjuder ett brett utbud av mobilabonnemang för privatkunder med olika mycket surf och olika villkor. Du kan välja mellan abonnemang med fast surfmängd eller obegränsad surf. Telenor abonnemang inkluderar fria samtal och SMS/MMS. Dessutom ingår alltid EU-roaming i alla abonnemang, vilket gör att du kan använda din mobiltelefon på samma villkor som hemma när du befinner dig inom EU.

Telenor erbjuder också en rad tilläggstjänster som du kan lägga till i ditt abonnemang, till exempel extra surf eller internationella samtal. Du kan även välja att köpa en mobiltelefon med ditt abonnemang. För att hitta det abonnemang som passar dig bäst kan du enkelt jämföra priser och villkor på Telenors hemsida.

Vanliga frågor

Hur skaffar jag e-sim?

Den sm äger abonnemanget kan enkelt beställa e-sim själv i “Mitt Telenor”-appen.

Har Telenor 5G?

Ja, i de flesta städerna i Sverige.

Hur fungerar Telenor familj?

Det innebär att ni kan samla familjen i ett abonnemang. Ni delar då på surfen som tillhör det abonnemanget. Allt samlas således på en faktura.