Telenor är en välkänd operatör på den nordiska marknaden. Med Telenor familjeabonnemang kan du samla alla familjemedlemmar under ett abonnemang och genom det få en lägre månadskostnad. Med deras tjänst Telenor Change kan också du byta till ny telefon varje år utan extra kostnad. Telenor har ingen livechatt, men deras telefonsupport har öppet dygnet runt och nås på 020-222 222. Telenors täckningskarta finns här.

Telenors mobilabonnemang är relativt dyra men det finns ett enkelt sätt att få en kraftig rabatt. Telenor har nämligen en dotteroperatör som heter Vimla som har precis samma mobilnät och samma abonnemang – men mycket billigare. Genom att använda Vimla kan du spara runt 50 % av kostnaden och samtidigt få precis samma abonnemang. Av den anledningen rekommenderar vi dig att i första hand spana in dotteroperatören Vimla, och sedan välja Telenor om du trots allt vill göra det. Vimla har inga bindningstider och just nu har de ytterligare 50 % rabatt under de första 5 månaderna för nya kunder!

– Telenors egna 4G-nät som täcker 99 % av befolkningen
– En månads uppsägningstid
– Telefonsupport dygnet runt

TELENOR.SE

Billigaste abonnemangen i Telenors mobilnät

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfMer 3 GBFriaFria
100kr
50 kr/mån
LÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfStudent 6 GBFriaFria
100kr
50 kr/mån
LÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfStudent 10 GBFriaFria
150kr
75 kr/mån
LÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfMer 8 GBFriaFria
160kr
80 kr/mån
LÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfMer Student 25 GBFriaFria
200kr
100 kr/mån
LÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfMer 18 GBFriaFria
220kr
110 kr/mån
LÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfMer Student 50 GBFriaFria
270kr
135 kr/mån
LÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfMer Student 100 GBFriaFria
300kr
150 kr/mån
LÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfMer 50 GBFriaFria
320kr
160 kr/mån
LÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfMer 100 GBFriaFria
350kr
175 kr/mån
LÄS MER

 

Som du ser har Vimla flera billiga mobilabonnemang och det finns förhoppningsvis någonting som passar just dig. Med fina erbjudanden i form av surfpott, extra 25 GB surf för nya abonnenter och så vidare kommer du säkerligen trivas hos dem. Om du vill ha mer surf i ditt mobilabonnemang kan det vara en god tanke att läsa vidare; det finns mer surf att hämta.

Telenor mobilabonnemang logga

Fri Surf med Telenor Obegränsad

Det finns ett mobilabonnemang som är dedikerat för dig som sitter klistrad framför mobilen dygnet runt. Eller dig som väljer att inte ha något Wifi hemma, utan istället dela internet från mobilen. Det handlar såklart om Telenor Frihet Obegränsat med helt obegränsad surf – den tar helt enkelt aldrig slut. Hur mycket serier du än tittar eller musik du lyssnar på så kan du alltid fortsätta. Det är en frihetskänsla minsann! Abonnemanget Frihet finns också i mindre storlekar med allt från tre till 70 GB surf.

Familjeabonnemang med delad surf

Telenor var först ut med det som kallas mobilabonnemang familj. Det innebär att man tecknar ett stort abonnemang för en person, som 70 GB surf, och sedan lägger man till familjemedlemmar till det abonnemanget för 149 kr/mån per person. Eftersom att många mobilabonnemang kostar mer än 149 kr så blir snittkostnaden billigare för varje extra person man kopplar på. Det bästa med familjeabonnemanget är att du kan välja att teckna Obegränsad Frihet som moderabonnemang vilket leder till att alla i familjen får det. Smart va?!

Täckning & mobilsurf

Telenor mobilnät täckningskarta

Som du ser på täckningskartan här har Telenor ett väl utbyggt mobilnät i Sverige med fullgod täckning i Götaland och Svealand. Norrland visar på större vita ytor, vilket i detta fall inte betyder snö utan istället att det inte finns utbyggt mobilnät. Där det finns 4G brukar hastigheten vara runt normala 10-40 Mbit/s.

Om du helt plötsligt får väldigt långsam surf och knappt kan surfa på internet betyder det att din surfmängd är förbrukad. Telenor är nämligen schyssta och väljer att sänka din hastighet väldigt mycket istället för att helt stänga av den när du nått månadens förbrukning. Då är det en god idé att ladda på lite extra surf den månaden och kanske även se över om det är dags att öka storleken på abonnemanget.

Summa summarum: ett bra mobilnät som med största sannolikhet kommer leverera 4G-surf till dig var du än befinner dig.

Företagsabonnemang Telenor

Det finns massor av tjänster för ditt företag; abonnemang företag, växel, bredband, mobiltelefoner, nätverk och så vidare. Telenor har som mål att kunna erbjuda alla telefonitjänster som behövs till ett företag och det lyckas de med. Storleken på deras företagsabonnemang:

  • 0,5 GB för 99 kr/mån
  • 2 GB för 329 kr/mån
  • 10 GB för 399 kr/mån
  • 50 GB för 449 kr/mån
  • 100 GB för 549 kr/mån
  • Obegränsad surf för 649 kr/mån

Värt att notera är att alla dessa är med 24 månaders bindningstid – Telenor har inte tagit bort det på företagssidan ännu. Vill du inte ha bindningstid så bör du jämföra mobilabonnemang företag och på så sätt hitta det allra bästa för ditt företag.

Jämför Telenor Mobilabonnemang

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfFrihet 3 GBFriaFria 219 kr/månLÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfFrihet 8 GBFriaFria 269 kr/månLÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfFrihet 15 GBFriaFria 329 kr/månLÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfFrihet 30 GBFriaFria 379 kr/månLÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfFrihet 70 GBFriaFria 449 kr/månLÄS MER
Telenor Mobilabonnemang - jämför pris, kontakt och surfFrihet Obegränsat Fri surf!FriaFria 569 kr/månLÄS MER

Telenor har sex mobilabonnemang med olika mycket surf i för att du alltid ska kunna hitta något som passar just dig. Det minsta är med 3 GB surf för 219 kr per månad och det största heter Telenor Obegränsat och är med helt fri surf. Telenor har nyligen under 2019 sänkt priserna på sina abonnemangen och gjort dem klart billigare. I samma veva valde de också att ta bort alla bindningstider vilket är ett välkommet steg framåt. Tidigare fanns möjligheten att binda ditt mobilabonnemang på 24 månader om man ville, och genom det får en rabatt på ca 30 %.