Apple iPhone SE med abonnemang

Här kan du som vill köpa en Iphone SE med abonnemang se en jämförelse på marknadens bästa priser. Iphone SE är en populär telefon som verkligen lever upp till sin slogan ”Så mycket. För så lite”. Njut av en kraftfull mobil till ett överkomligt pris. Iphone SE är en ”standardmodell” från Apple som är otroligt prisvärd. Du kan se fram emot ett snabbt och kraftfullt chip som gör att går blixtsnabbt att öppna kameran, navigera bland appar, streama musik och spela mobilspel.


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Om iPhone SE

Operativsystem : iOS 16

Skärmstorlek : 6,1 tum

Skärmtyp : Super Retina XDR

Processor : A16 Bionic

Lagring : 128 GB, 256 GB eller 512 GB

Vikt : 206 gram

Apple iPhone SE med abonnemang

När du köper Apple iPhone SE med abonnemang får du en klockren ny mobiltelefon och valfritt mobilabonnemang till en månadskostnad som inte svider. Precis här ovanför kan du se vilka abonnemang som går att kombinera med iPhone SE från de olika operatörerna. Glöm inte att du kan sortera efter pris, surf, samtal, sms och bindningstid.

Iphone SE har två kameror med ett avancerat system som tar otroliga bilder och filmer. Välj mellan att ta kort med en 12 megapixel kamera med vidvinkel eller en selfiekamera med 7 megapixel. Iphone SE har stöd för dubbla simkort, vilket gör att du kan ha ditt jobbnummer och privata nummer på samma iPhone. Iphone SE är en populär modell som tack vare sitt lite lägre pris än andra Iphone-modeller. SE-modellen tummar dock inte på kvalitet – tvärtom. Här samlar vi vanliga frågor och svar om modellen.

Vad är Iphone SE?

Iphone SE är Apples mest prisvärda alternativ när det kommer till iPhones. Telefonen har alla de funktioner och egenskaper som de flesta mobilanvändare använder till vardags. Lägg därtill på ett kraftfullt chip, en vass kamera och lång batteritid så har du en del av förklaringen till att denna modell seglat upp som en av Iphone-favoriterna.

När kom Iphone SE ut?

Det finns två generationer av Iphone SE. Första generationen släpptes 2016 medan andra versionen släpptes 2020. I jämförelsen ovan syftar vi till andra generationens Iphone SE.

Hur är Iphone SE att använda?

Tack vare sitt kraftfulla A13 Bionic-chip är användarupplevelsen riktigt bra på denna modell. Det går på nolltid att växla mellan appar, använda kameran, streama musik, spela mobilspel och allt du kan tänkas använda mobilen till. Det flyter helt enkelt på smärtfritt, vilket bidrar till en smidig användning.

Vilka kapaciteter finns Iphone SE i?

Iphone SE finns med lagringskapaciteterna 64GB, 128GB och 256GB. Vilken modell som passar bäst för dig beror på hur mycket du vill lagra på telefonen. De flesta klarar sig bra på 64GB men om du ska lagra mycket bilder, filmer, dokument och andra filer på telefonen kan det vara bra att välja en modell med mer lagringsutrymme. Prisjämförelsen ovan gäller 64GB-modellen.

Fördelar:

  • 5G-kompatibilitet som ger dig snabbare surfning, mer stabila samtal och snabbare överföring av filer.

  • Robust A14-chip som ger förbättrad prestanda och längre batterilivslängd.

  • 6.1-tums OLED-skärm med Super Retina XDR-teknik för skarpare bilder och färger.

  • Förbättrad dubbelkamera som ger bättre bilder och naturliga färger.