Vimla Senior – Abonnemang med seniorrabatt

Med Vimla Senior får du som är 55+ eller pensionär ett billigt mobilabonnemang och frikostig surf. Ta del av en seniorrabatt utan bindningstid med fria samtal och SMS. Välj mellan fem olika planer och börja så lågt som 100kr/mån för 6 GB. Spara din surf upp till tolv månader och ring gratis till släkten över hela Sverige. Läs vår Vimla Senior recension och ta del av fina erbjudanden!

Vimla Senior – Abonnemang för dig som pensionär

 SurfSamtalAktiv KampanjPris 
3 GBFria50 % rabatt + 30 GB extra surf
100kr
50 kr/mån
LÄS MER
7 GBFria50 % rabatt + 30 GB extra surf
120kr
60 kr/mån
LÄS MER
10 GBFria50 % rabatt + 30 GB extra surf
150kr
75 kr/mån
LÄS MER
25 GBFria50 % rabatt + 30 GB extra surf
200kr
100 kr/mån
LÄS MER
75 GBFria50 % rabatt + 30 GB extra surf
280kr
140 kr/mån
LÄS MER

Vimla Senior har förstått att alla äldre har olika behov vad gäller internetanvändning. Därför finns nu fem olika abonnemang till förfogande, med surf från 6 GB upp till 100 GB. Gemensamt för alla planer är de fria samtalen och SMS, noll bindningstid, 12 månaders surfpott och rabatt till alla pensionärer och 55+.

Vimla Senior ger rabatt

Vimla fyller 6 år och firar det med att ge alla äldre en rabatt på samtliga mobilabonnemang för Vimla Senior. Exempelvis erbjuds det titt som tätt kampanjer med ett lägre månadspris – samtidigt som du kan avbryta testperioden när som helst. (NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Fria Samtal & SMS med Vimla Senior

Du får samma antal minuter och SMS för varje Vimla seniorabonnemang. Med andra ord, ring inom hela Sverige gratis och skicka textmeddelanden oavbrutet från bussresan och strandpromenaden. Välj din surfmängd och kom ihåg att du kan roama inom EU upp till 10GB/mån.

Ingen bindningstid

Vimla utan bindningstid betyder att du när som helst kan upp- och nedgradera ditt abonnemang eller byta till en helt annan operatör. Alltså, slipp långa bindningstider som sträcker sig över ett eller två år och bestäm själv vad du vill betala varje månad.

Spara din surf i 12 månader

Med ett mobilabonnemang hos Vimla kan du spara din surf i 12 månader och spara den till en regnig dag. Sålunda, sitt på en surfpott upp till 100 GB och utnyttja den när du behöver – istället för att behöva be barnbarn och vänner surfa upp det som inte använts inför nästa räkning.

Seniorabonnemang hos Vimla

Det finns fem olika seniorabonnemang hos Vimla att välja mellan. Med planer som sträcker sig mellan 100 kr och 300 kr/månad så finns det utrymme för både den lilla och stora plånboken.

Vad kostar Vimla Senior?

För tillfället finns det en förmånlig pensionärsrabatt hos Vimla som innebär att du betalar ett nedsänkt pris efter registrering i ett antal månader. (NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

 SurfSamtalAktiv KampanjPris 
3 GBFria50 % rabatt + 30 GB extra surf
100kr
50 kr/mån
LÄS MER
7 GBFria50 % rabatt + 30 GB extra surf
120kr
60 kr/mån
LÄS MER
10 GBFria50 % rabatt + 30 GB extra surf
150kr
75 kr/mån
LÄS MER
25 GBFria50 % rabatt + 30 GB extra surf
200kr
100 kr/mån
LÄS MER
75 GBFria50 % rabatt + 30 GB extra surf
280kr
140 kr/mån
LÄS MER

Ingår samtal & textmeddelanden?

Du har alltid fria samtal inom Sverige med Vimla Senior, vilket abonnemang du än föredrar. Och om inte det vore nog så kan du även skicka iväg ett textmeddelande till vem du vill i hela vårt avlånga land.

Hur mycket surf kan jag välja?

Välj hur mycket surf du är i behov av varje månad och betala därefter. Om du använder internet ganska sporadiskt så kanske 6 eller 10 GB räcker gott. Däremot, om du gillar att lyssna på musik och tittat på film på en daglig basis så passar 25, 50 eller 100 GB bäst.

Ingår mobiltelefon med Vimla Senior?

Tyvärr erbjuder Vimla inga mobiltelefoner till sina abonnemang för tillfället. Men håll utkik på deras hemsida då det inte är helt otroligt att det snart dyker upp erbjudanden på mobiler från iPhone, Huawei eller Samsung.

Vimla Seniorabonnemang – Fördelar

Det finns en rad fördelar med ett Vimla Seniorabonnemang för pensionärer och vi listar några av de bästa här:

6 GB extra surf

Under en begränsad tid så får varje ny kund 6 GB extra surf att leka med. Erbjudandet gäller alla nivåer och du kan spara den surf du inte använt precis som vanligt. (NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Byt abonnemangsnivå när du vill

Om du känner att du vill byta abonnemangsnivå och surfmängd så är det lätt ordnat via Vimla App eller direkt på hemsidan under “Mitt Vimla”. Du kan även ringa kundsupporten för personlig hjälp.

Generös Roaming

Med Telenors nät kan du också surfa utomlands utan extra kostnad. Alltså, samtliga EU-länder erbjuder gratis roaming upp till 10 GB/mån. Håll kontakten med släkt och vänner hela året och testa SVT Play på solresorna till Spanien.

Behåll ditt gamla telefonnummer

Funderar du på att skaffa ett abonnemang hos Vimla men är osäker på om du orkar byta ditt nummer du haft i alla år? Ingen fara, du kan självklart behålla ditt gamla telefonnummer när du gör en överföring från en annan mobiloperatör.

LÄS MER PÅ VIMLA.SE

Alltid hos Vimla

Vimla erbjuder alltid sina kunder det där “lilla extra”. Det vill säga, allt från trevlig kundsupport, generösa rabatter eller högkvalitativ täckning från Telenor.

Vimla 2.0

Nu kan du ta del av nya smarta funktioner och modern teknologi med Vimla 2.0 – det nya SIM-kortet. Få 5 GB extra surf när du uppgraderar och en lättare användarupplevelse med exempelvis Vimla Filter.

Tipsa en vän och tjäna pengar

Om du tipsar din väninna, barnbarn eller kusin, då kan du få 10 kronor rabatt på månadsavgiften. Givetvis får även den du rekommenderar samma härliga erbjudande! (NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Vimla Senior Recension – Sammanfattning

Vimla Senior är perfekt för alla äldre som gillar att koppla upp sig på nätet vi mobilen för en billig slant. Det erbjuds höga hastigheter, fria samtal och absolut noll bindningstider. Du kan spara dina oanvända surf och byta abonnemangsnivå när som helst. Det erbjuds fem olika planer för att kunna passa samtliga kunder, plånböcker och prioriteringar. Skriv till din vänner, lägg upp fina bilder från parken och behåll ditt gamla telefonnummer. Uppgraderingen till Vimla 2.0 känns även spännande och revolutionerande inom branschen.

Vårt betyg

Vimla har utsetts till årets operatör tre år i rad på galan ‘Telekom’ – och vi förstår varför. Vimla Senior är det givna valet för alla pensionärer som vill spendera ålderns höst med att ringa billigt till släkt och vänner. Att kunna erbjuda ett så pass lågt pris som 100 kr/mån är ett stort plus i vår telefonkatalog. Det märks att företaget ligger i framkant med sin tydliga och lättnavigerade hemsida. Slutligen, vi ger Vimla Senior ett fullgott slutbetyg och vågar säga att det är jämförbart med exempelvis Comviqs abonnemang.

LÄS MER PÅ VIMLA.SE