Vimla mobilabonnemang pensionär

Med Vimla Senior får du som är 55+ eller pensionär ett prisvärt mobilabonnemang med flexibla surfnivåer att välja mellan. Dra fördel av Vimlas seniorrabatt utan bindningstid, med inkluderade fria samtal och SMS.

Du kan välja bland olika mobilabonnemang och börja så lågt som 100 kr/månad för 3 GB surf – dessutom kan du spara din oanvända surf för obegränsad tid.

Skaffa samma abonnemang som Sveriges mest nöjda kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI).

Jämför Vimla seniorabonnemang

Om du är över 55+ och funderar på att skaffa Vimla seniorabonnemang kan det vara bra att kolla alla deras erbjudanden för pensionärer från jämförelsetabellen nedan. De har några olika alternativ baserat på surfnivåerna – du kan välja rätt för dig baserat på hur mycket surf du behöver.


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Please select a operator in sidebar

Om Vimla abonnemang pensionär

Vimla har förstått att alla äldre har olika behov när det kommer till internetanvändning. Därför finns det nu några olika seniorabonnemang till förfogande, med surf från 3 GB upp till 75 GB.

Med Vimla Senior kan alla pensionärer och över 55+ få bra rabatt. Gemensamt för alla Vimla seniorabonnemang är fria samtal och SMS, noll bindningstid och obegränsad surfpott.

3.7/5 (2200) Trustpilot

Hitta erbjudande för Vimla Senior

Vimla är ofta aktiva när det kommer till erbjudanden och kampanjer, så du har till och med chans att hitta ditt Vimla seniormobilabonnemang billigare än deras vanliga rabatt för pensionärer!

Kampanjer erbjuds då och då med ett lägre månadspris – samtidigt som du kan avbryta testperioden när som helst.

Fria Samtal & SMS med Vimla 55+ abonnemang

Du får samma antal minuter och SMS för varje Vimla seniorabonnemang. Med andra ord, ring inom hela Sverige gratis och skicka textmeddelanden oavbrutet från bussresan och strandpromenaden.

Välj din surfmängd och kom ihåg att du kan roama inom EU upp till 10 GB/mån.

Ingen bindningstid

Vimla Senior kommer utan bindningstid betyder att du när som helst kan uppgradera och nedgradera ditt abonnemang eller byta till en helt annan operatör. Alltså, slipp långa bindningstider som sträcker sig över ett eller två år och bestäm själv vad du vill betala varje månad.

Spara din surf utan tidsbegränsning

Med Vimlas mobilabonnemang för pensionär kan du spara din oanvända surf utan tidsbegränsning och spara den till en regnig dag. Det finns heller ingen gräns för hur mycket oanvänd surf du kan spara i surfpoolen.

Du kan använda den när du behöver istället för att behöva be barnbarn och vänner att surfa upp det som inte används innan nästa räkning.

Vimla Seniorabonnemang – Fördelar:

Det finns en rad fördelar med en Vimlas abonnemang och inte bara för Vimla Senior abonnemang utan för alla. Vi har gjort en kort lista över några av de bästa fördelarna du kan få som Vimla-kund:

Byt abonnemangsnivå när du vill

Om du känner att du vill byta abonnemangsnivå och surfmängd så är det lätt ordnat via Vimla App eller direkt på hemsidan under “Mitt Vimla”. Du kan även ringa kundsupporten för personlig hjälp.

Behåll ditt gamla telefonnummer

Funderar du på att skaffa ett seniorabonnemang hos Vimla men är osäker på om du orkar byta ditt nummer du haft i alla år?

Ingen fara, du kan självklart behålla ditt gamla telefonnummer när du gör en överföring från en annan mobiloperatör.

Vimla Pensionär Recension – Sammanfattning

Vimla Senior är perfekt för alla äldre som gillar att koppla upp sig på nätet vi mobilen för en billig slant. Det erbjuds höga hastigheter, fria samtal och absolut noll bindningstider. Du kan spara din oanvända surf och byta abonnemangsnivå när som helst.

Det erbjuds fem olika planer för att kunna passa samtliga kunder, plånböcker och prioriteringar. Skriv till dina vänner, lägg upp fina bilder från parken och behåll ditt gamla telefonnummer.

Vårt betyg av Vimla Senior

Vimla har utsetts till årets operatör i många år på ‘Telekom’-galan – och vi förstår varför. Baserat på resultaten från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har Vimla de mest nöjda privatkunderna. Med Vimla seniormobilabonnemang kan pensionärer få riktigt bra mobilservice med gratis samtal och SMS inom Sverige samt bra mängd surf utifrån individuella behov.

Att kunna erbjuda ett så pass lågt pris som 100 kr/mån är ett stort plus i vår telefonkatalog. Det märks att företaget ligger i framkant med sin tydliga och lättnavigerade hemsida. Slutligen, vi ger Vimla Senior ett fullgott slutbetyg och vågar säga att det är jämförbart med exempelvis Comviqs abonnemang.

Vanliga frågor Vimla seniorabonnemang

Vad kostar Vimla Senior?

Månadspriset beror på vilken surfnivå du väljer och om du hittar Vimla Senior i specialrabatt. Men generellt kan du hitta Vimla mobilabonnemang för pensionär så billigt som 100 kr/mån med 3 GB surf medan mer surf kostar upp till 280 kr/mån.

Hur mycket surf har Vimla seniorabonnemang?

Med Vimla Senior kan du välja det abonnemang som passar bäst för dina behov när det kommer till att surfa på din telefon. Om du använder internet ganska sporadiskt så kanske 3 eller 10 GB räcker gott. Däremot, om du gillar att lyssna på musik och tittat på film på en daglig basis så passar 25 eller 75 GB bäst.

Ingår en mobiltelefon med Vimla Senior?

Ja, Vimla erbjuder nu en second-hand mobil med seniorabonnemang. Detta kan spara upp till 50 % av priset på den nya mobiltelefonen samtidigt som det är ett miljövänligt alternativ. Kolla olika alternativ på deras sida och välj din nya telefon!