Samsung Galaxy S23 med abonnemang

Samsung Galaxy S23 erbjuder den senaste tekniken inom smartphones, inklusive en 120Hz Infinity O-skärm, 108MP Hexa-kamera och S Pen-teknik.

När du köper Samsung Galaxy S23 med mobilabonnemang erbjuder vi det bästa priset för att få dig att spara så mycket pengar som möjligt.

Du kommer att få tillgång till många förmåner som bara finns tillgängliga när du köper din nya Samsung Galaxy S23 med abonnemang, inklusive rabatter, data, samtal och SMS.

Samsung Galaxy S23 pris – Jämför operatörer

Här nedan kan du jämföra priser på Samsung Galaxy S23 från olika operatörer. Du bör jämföra olika erbjudanden från operatörerna för att få en bättre uppfattning om vilket mobilabonnemang som ger dig bäst pris och vilka funktioner som ingår.


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Om Samsung Galaxy S23

Operativsystem : Android 14

Skärmstorlek : 6,1 tum

Skärmtyp : Dynamic AMOLED 2X

Processor : Snapdragon 8 Gen 2

Lagring : 128 GB, 256 GB eller 512 GB

Vikt : 168 gram

Samsung Galaxy S23 är den senaste flaggskeppsprodukten från Samsung och är designad för att ge användaren den bästa möjliga upplevelsen. Om du är på jakt efter den senaste tekniken inom smartphones, kommer du inte att bli besviken med Samsung Galaxy S23. Med sin 120Hz Infinity O-skärm, 108MP Hexa-kamera och S Pen-teknik är det den perfekta telefonen för att hålla kontakten, fånga alla ögonblick och göra med särskilda detaljer. Om du köper den nya Samsung Galaxy S23 med ett mobilabonnemang, kommer du att få tillgång till en rad förmåner som hjälper dig att spara pengar samtidigt som du håller dig uppkopplad. Läs vidare för att ta reda på mer om Samsung Galaxy S23 och alla fördelar som kommer med att köpa den med abonnemang.

Vad är nytt på Samsung Galaxy S23?

Samsung Galaxy S23 är en av de mest funktionella, kraftfulla och stilrena telefonerna som någonsin har släppts. Det har en mängd innovativa funktioner som ger användaren den bästa upplevelsen när det kommer till att använda telefonen gentemot tidigare modeller såsom Galaxy 10. Med Galaxy S23 får du tillgång till ett 108MP hexa-kamerasystem som kan fånga överlägsna detaljerade bilder, en 120Hz Infinity O-skärm som ger användaren ett fint inlägg i interaktionen med skärmen, en 5500 mAh-batteri som håller telefonen igång hela dagen och S Pen-teknik för att göra noteringar och rita direkt på skärmen.

Samsung Galaxy S23 har många nya funktioner som gör den till ett mycket populärt val bland konsumenter. Några av de mest intressanta funktionerna inkluderar:

  • 108MP Hexa-kamera – Den nya 108MP Hexa-kameran ger den högsta upplösningen på marknaden och gör det möjligt att ta bilder med utmärkt detaljrikedom och skärpa.

  • 120Hz Infinity O-skärm – Den 120Hz Infinity O-skärmen ger enastående bildkvalitet och gör att du kan njuta av en smidig och flytande upplevelse.

  • 5500 mAh-batteri – Den nya 5500 mAh-batterin ger en mycket hög batteritid, vilket gör att du kan använda telefonen hela dagen utan att behöva ladda den.

  • S Pen-teknik – Med S Pen-tekniken kan du göra noteringar och rita direkt på skärmen för att skapa konstverk, ta anteckningar och mycket mer.

Teknisk specifikation av Samsung Galaxy S23

Modellbeskrivning

Märke

Samsung

Modellnamn

Galaxy S23

Färg

Phantom Black / Lavender / Green


Storlek och vikt

Dimensioner

70.9 mm x 146.5 mm x 7.6 mm

Vikt

168 g


Batteri & Laddning

Batterityp

Li-Ion 3900 mAh

Anslutning

USB-C

Trådlös laddning

Ja


Kamera

Antal kameror på baksidan

3

Antal kameror på framsidan

1

Kameraupplösning fram

12 MP

Kameraupplösning huvudkamera

50 MP

Kamerafunktioner

Zoom, Ultravidvinkel, Porträttsläge, Vidvinkel, Nattläge

Videoupplösning

UHD 8K 30 FPS / UHD 4k 60 FPS


System & Anslutningar

Dual SIM

Ja

Typ av SIM-kort

Nano-SIM (4FF), eSim

Operativsystem

One UI 5.1 baserat på Android 13

Lagringskapacitet

128 GB / 256 GB

Plats för minneskort

Nej

Bluetooth

Ja

GPS

Ja


Skärm

Skärmstorlek

15.4 cm / 6.1 tum

Typ av skärm

6.1″ FHD+ Dynamic Amoled 2X

Upplösning

2340 × 1080 pixlars upplösning med 422 ppi

Pekskärm

Ja


Egenskaper

Ansiktsigenkänning

Ja

Vattentät

IP68 vattentät

Vanliga frågor om Samsung Galaxy S23

När kommer Samsung Galaxy S23?

Samsung Galaxy S23 lanseras i februari 2023. Det är den senaste versionen av Samsung Galaxy-serien och erbjuder en rad innovativa funktioner och teknologier, inklusive en 120Hz Infinity O-skärm, 108MP Hexa-kamera och S Pen-teknik. Med detta nya flaggskepp från Samsung kan du ta skarpare bilder, fånga alla ögonblick och lägga till särskilda detaljer – allt detta gör det till den perfekta telefonen för att hålla uppkopplad och förbli produktiv.

Hur mycket kostar Samsung Galaxy S23?

Samsung Galaxy S23 har ett rekommenderat pris ligger ungefär mellan 11 000-12 000 kronor. Priset kan variera beroende på vilket mobilabonnemang du väljer att få med din nya telefon. Om du köper den tillsammans med ett mobilabonnemang, kan du få tillgång till stora förmåner som kan hjälpa dig att spara pengar.

Varför ska jag köpa Samsung Galaxy S23 med abonnemang?

Att köpa Samsung Galaxy S23 genom en operatör med ett mobilabonnemang har många fördelar. Först och främst, kommer du att få en hel del rabatter som kan hjälpa dig att spara pengar. Du kommer även att få tillgång till data, samtal och SMS för att hålla dig uppkopplad när du använder telefonen. Dessutom kan du få tillgång till olika tjänster och förmåner som bara finns tillgängliga när du köper din nya Samsung Galaxy S23 med abonnemang.