Fello är mobiloperatören som marknadsför sig med att ha sunt förnuft och schyssta villkor. De går i Telias prisbelönta nät och alla mobilabonnemang de erbjuder har obegränsade samtal, SMS och MMS inom Sverige.

Samtliga Fellos abonnemang är fria från bindningstid och uppsägningstid. Du betalar för att du vill, inte för att du måste. Dessutom har de 50% rabatt på de första två månaderna när du väljer något av deras abonnemang och riktigt vassa student-, ungdoms- och 55+-rabatter. Fello har livechatt & telefonsupport vardagar mellan 08.00-17.00.

– Går i Telias prisbelönta 4G-nät
– 50 % rabatt första två månaderna
– Ingen bindningstid eller startavgift
– Ingen uppsägningstid
– Chatt- och telefonsupport
Vardagar 08.00-17.00

FELLO.SE

Priserna som är överstreckade är originalpriser och kommer gälla efter två månader.

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Fastpris 0.5 GBFriaFria95kr
47.5 kr/mån
Läs mer
Fastpris (Student, barn, 55+) 1 GBFriaFria95kr
47.5 kr/mån
Läs mer
Fastpris (Student, barn, 55+) 3 GBFriaFria145kr
72.5 kr/mån
Läs mer
Fastpris 2 GBFriaFria145kr
72.5 kr/mån
Läs mer
Fastpris 4 GBFriaFria195kr
97.5 kr/mån
Läs mer
Fastpris (Student, barn, 55+) 7 GBFriaFria195kr
97.5 kr/mån
Läs mer
Fastpris 7 GBFriaFria245kr
122.5 kr/mån
Läs mer
Fastpris (Student, barn, 55+) 20 GBFriaFria295kr
147.5 kr/mån
Läs mer
Fastpris 20 GBFriaFria345kr
172.5 kr/mån
Läs mer

Fello mobilabonnemang

På den här sidan listar vi mobilabonnemang från operatören Fello. Det finns en prisjämförelse som ger dig en överskådlig tabell där alla abonnemang enkelt kan jämföras och ställas mot varandra. För att få fram olika resultat på prisjämförelsen så är det bara att trycka på fälten högst upp som ”samtal”, ”surf” eller ”pris”. Vi hoppas att du hittar det billigaste mobilabonnemanget för dig!

När du har spanat in tabellen ett tag och hittat ett mobilabonnemang som er intressant ut kan du klicka på den gröna knappen med texten ”Till mobilabonnemanget”. Då skickas du vidare till Fellos egna hemsida där det är fullproppat av information om abonnemanget och om Fello. Där kan du också köpa abonnemanget, om du vill göra det.

En fördel med att ha mobilabonnemang från Fello är att de har alltid fria/obegränsade samtal, SMS och MMS inom Sverige utan bindningstid. Är det så att du vill testa på ett av Fellos abonnemang får du dessutom 50% rabatt första två månaderna och du kan behålla ditt gamla nummer. Har du idag ett kontantkort fungerar också nummerflytten problemfritt.

En annan suverän tjänst du har tillgång till med mobilabonnemang från Fello är att du kan byta mellan deras olika abonnemang från månad till månad. Så om du märker att du har för lite eller för mycket surf kan du enkelt byta till ett som passar dig bättre. Detta är även bra om du skulle vilja spara lite pengar någon månad då du enkelt kan byta till det minsta abonnemanget. Om du inte har koll på hur mycket surf du behöver har vi tagit fram en liten guide på hur mycket datatrafik olika saker kräver.