Fello mobilabonnemang

Fello är mobiloperatören som marknadsför sig med att ha sunt förnuft och schyssta villkor. De går i Telias prisbelönta nät och alla mobilabonnemang de erbjuder har obegränsade samtal, SMS och MMS inom Sverige.

Samtliga Fellos abonnemang är fria från bindningstid och uppsägningstid. Du betalar för att du vill, inte för att du måste. Dessutom har de 50% rabatt på de första två månaderna när du väljer något av deras abonnemang och riktigt vassa student-, ungdoms- och 55+-rabatter. Fello har livechatt & telefonsupport vardagar mellan 08.00-17.00.

– Går i Telias prisbelönta 4G-nät
– Ingen bindningstid eller startavgift
– Ingen uppsägningstid
– Chatt- och telefonsupport
Vardagar 08.00-17.00

FELLO.SE

Priserna som är överstreckade är originalpriser och kommer gälla efter två månader.

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
3 GBFriaDubbel surf, samma pris105kr
52,50 kr/mån
Läs mer
16 GBFriaDubbel surf, samma pris165kr
82,50 kr/mån
Läs mer
32 GBFriaDubbel surf, samma pris215kr
107,50 kr/mån
Läs mer
48 GBFriaDubbel surf, samma pris275kr
137,50 kr/mån
Läs mer

Fello mobilabonnemang

På den här sidan listar vi mobilabonnemang från operatören Fello. Det finns en prisjämförelse som ger dig en överskådlig tabell där alla abonnemang enkelt kan jämföras och ställas mot varandra. För att få fram olika resultat på prisjämförelsen så är det bara att trycka på fälten högst upp som “samtal”, “surf” eller “pris”. Vi hoppas att du hittar det billigaste mobilabonnemanget för dig!

När du har spanat in tabellen ett tag och hittat ett mobilabonnemang som er intressant ut kan du klicka på den gröna knappen med texten “Till mobilabonnemanget”. Då skickas du vidare till Fellos egna hemsida där det är fullproppat av information om abonnemanget och om Fello. Där kan du också köpa abonnemanget, om du vill göra det.

Mobiloperatören Fello – Abonnemang till rimliga priser 

Många personer använder fortfarande sitt gamla mobilabonnemang från flera år tillbaka. Ofta är dessa helt utdaterade och alldeles för dyra. Faktum är att kostnaden för abonnemang har sjunkit många år i rad nu. Man får mycket mer för pengarna. Något som helt klart märks av när man kikar på Fello-abonnemang.  

Vi har prövat på deras abonnemang under några månader och skriver därför denna Fello-recension. Den följer här nedanför. 

Recension av Fello 

Som ny aktör på marknaden har Fello bevisat att man inte behöver kompromissa när man väljer en lågprisoperatör. Allt från hemsidan till avtalet är otroligt användarvänligt. Det flyter på utan konstigheter. Exempelvis kan man välja att helt slippa fakturor och dra beloppet från sitt betalkort varje månad. Detta sparar både på tiden och miljön. 

Något vi här på Mobilabonnemanget.nu verkligen gillar är avsaknaden av bindnings- och uppsägningstid. Skulle inte surfen räcka till? Uppgradera dig till nästa månad! Är det någon otroligt erbjudande på ett annat avtal? Byt med några få musklick. Allt går förvånansvärt snabbt och smidigt. 

Vad är Fello? 

Trots att operatören blivit ganska populär på kort tid är det många som aldrig hört namnet. Det är inte konstigt. De grundades 2016 av syskonen Lisa och John som hade tröttnat på dyra abonnemang. De hade möte med Telia och lanserades sedan som ett dotterbolag till telekomjätten.  

Just detta gjorde deras låga priser möjliga. De går också därför i Telias mobilnät som är det mest utbredda i hela landet. Man tar del av samma 2G-, 3G- och 4G-nät som någon med mobilabonnemang hos Telia fast till en betydligt lägre kostnad. 

Tydlighet och rörlighet 

Vi uppskattar mobiloperatörer som håller vad de lovar och inte kommer med dolda avgifter. Hos Fello vet man exakt vad man får och hur mycket man betalar. Det enda som skiljer mellan deras olika abonnemang är surfmängd och pris. Oavsett om du väljer det billigaste eller dyraste är det alltid fria samtal och SMS/MMS. En annan härlig grej är att oanvänd surf sparas till kommande månader. Det är nästan svårt att få slut på surf. 

Om du trots allt detta skulle vara missnöjd är inga problem. Det är bara att byta tvärt. Ingen uppsägningstid i det finstilta du måste vänta på. 

Kostnader 

Det som fick oss att vela pröva Fello var just priset. De är en av de billigaste operatörerna där deras minsta abonnemang bara kostar 95 kr/mån. Använder du inte mycket internet på telefonen är detta ett guldvärt alternativ. För de som behöver mer data har de avtal upp till 345 kr/mån där de ingår 20 GB. 

Det populäraste mobilabonnemanget passar till de flesta användarna och kostar 195 kr/mån. I det ingår: 

  • Det mest utbredda mobilnätet i Sverige. 
  • 5 GB surf per månad. 
  • Inga oväntade avgifter. 
  • Spara surf du inte gör av med. 

De ger också alltid sina kunder halva priset på alla avtal under de första två månaderna. 

Om du inte har koll på hur mycket surf du behöver har vi tagit fram en liten guide på hur mycket datatrafik olika saker kräver.