Fello mobilabonnemang

Fello abonnemang

Priserna som är överstreckade är originalpriser och kommer gälla efter två månader.


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

 • Billigast
 • Mest surfgräns
 • Minsta surfgräns

Fello abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Telia

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-104 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Mobiloperatören Fello – Abonnemang till rimliga priser 

Många personer använder fortfarande sitt gamla mobilabonnemang från flera år tillbaka. Ofta är dessa helt utdaterade och alldeles för dyra. Faktum är att kostnaden för abonnemang har sjunkit många år i rad nu. Man får mycket mer för pengarna. Något som helt klart märks av när man kikar på Fello-abonnemang.

Vi har prövat på deras abonnemang under några månader och skriver därför denna Fello-recension. Den följer här nedanför.

Recension av Fello

Som ny aktör på marknaden har Fello bevisat att man inte behöver kompromissa när man väljer en lågprisoperatör. Allt från hemsidan till avtalet är otroligt användarvänligt. Det flyter på utan konstigheter. Exempelvis kan man välja att helt slippa fakturor och dra beloppet från sitt betalkort varje månad. Detta sparar både på tiden och miljön.

Något vi här på Mobilabonnemanget.nu verkligen gillar är avsaknaden av bindnings- och uppsägningstid. Skulle inte surfen räcka till? Uppgradera dig till nästa månad! Är det någon otroligt erbjudande på ett annat avtal? Byt med några få musklick. Allt går förvånansvärt snabbt och smidigt.

4.1/5 (1200) Trustpilot

Fördelar & nackdelar

 • Väldigt bra priser

 • Fria samtal, SMS och MMS

 • Bra täckning då de använder Telias nät

 • Inget abonnemang med obegränsad surf

 • Inget abonnemang med 5G

Vad är Fello?

Trots att operatören blivit ganska populär på kort tid är det många som aldrig hört namnet. Det är inte konstigt. De grundades 2016 av syskonen Lisa och John som hade tröttnat på dyra abonnemang. De hade möte med Telia och lanserades sedan som ett dotterbolag till telekomjätten.  

Just detta gjorde deras låga priser möjliga. De går också därför i Telias mobilnät som är det mest utbredda i hela landet. Man tar del av samma 2G-, 3G- och 4G-nät som någon med mobilabonnemang hos Telia fast till en betydligt lägre kostnad. 

Tydlighet och rörlighet

Vi uppskattar mobiloperatörer som håller vad de lovar och inte kommer med dolda avgifter. Hos Fello vet man exakt vad man får och hur mycket man betalar. Det enda som skiljer mellan deras olika abonnemang är surfmängd och pris. Oavsett om du väljer det billigaste eller dyraste är det alltid fria samtal och SMS/MMS. En annan härlig grej är att oanvänd surf sparas till kommande månader. Det är nästan svårt att få slut på surf. 

Om du trots allt detta skulle vara missnöjd är inga problem. Det är bara att byta tvärt. Ingen uppsägningstid i det finstilta du måste vänta på. 

Kostnader

Det som fick oss att vela pröva Fello var just priset. De är en av de billigaste operatörerna där deras minsta abonnemang bara kostar 95 kr/mån. Använder du inte mycket internet på telefonen är detta ett guldvärt alternativ. För de som behöver mer data har de avtal upp till 345 kr/mån där de ingår 20 GB. 

Det populäraste mobilabonnemanget passar till de flesta användarna och kostar 195 kr/mån. I det ingår: 

 • Det mest utbredda mobilnätet i Sverige. 
 • 5 GB surf per månad. 
 • Inga oväntade avgifter. 
 • Spara surf du inte gör av med. 

De ger också alltid sina kunder halva priset på alla avtal under de första två månaderna.