My Beat mobilabonnemang

My Beat abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

My Beat mobilabonnemang – Jämför pris & omdömen abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Telenor

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 28-103 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Om My Beat

I början av 2023 gick My Beat samman med Karma Mobil för att under namnet My Beat skapa en överlägsen kundupplevelse. De sätter stort värde på enkelhet och klarhet i sina abonnemangsavtal och stoltserar med en av de bästa kundtjänsterna på marknaden. My Beat erbjuder en optimal mix av prisvärdhet och kvalitativ service.

Som en nytänkande aktör med över 60 års samlad erfarenhet inom telekom, strävar My Beat efter att vara den mobiloperatör de själva skulle välja. Kunder får tillgång till Telenors omfattande nätverk som täcker 99,9% av Sverige. Utöver Telenor samarbetar de med partners som UC för att erbjuda tjänster som förenklar och skyddar din digitala närvaro.

My Beat engagerar sig för att tillhandahålla trygg kommunikation och internetanvändning för alla åldrar, och värdesätter tjänster som förenklar det digitala vardagslivet. De lägger särskild vikt vid personlig och tillgänglig service, vilket ligger i kärnan av deras verksamhet och visar deras engagemang för att stödja vårdare och familjemedlemmar som hjälper äldre eller sjuka.

3.9/5 (191) Trustpilot

Fördelar & nackdelar med My Beat

  • Inga bindningstider eller startavgifter

  • Ta med ditt befintliga nummer kostnadsfritt

  • Stöd för VoLTE och Wifi-samtal

  • Har i dagsläget inga företagsabonnemang

  • Inget abonnemang med fri surf i dagsläget

Täckning

My Beat erbjuder mobiltjänster via Telenors breda nätverk i Sverige, vilket ger tillgång till moderna funktioner såsom VoLTE och WiFi-samtal för ökad samtalskvalitet och flexibilitet. Telenors nät täcker 99,9% av befolkningen och 90% av landets yta, vilket garanterar pålitlig täckning.

Nätverket förbättras kontinuerligt med moderniseringar för att höja samtalskvaliteten, öka surfhastigheterna och förstärka täckningen överallt i Sverige, säkerställande att My Beats kunder får en optimal tjänst.

Täckningen är starkast i större städer och i södra Sverige, medan 3G oftast är vad som erbjuds i landsbygdsområden och i norr. För detaljerad täckningsinformation, besök My Beats täckningskarta.

Vanliga frågor om My Beat

Vilket nät har My Beat?

My Beat har ett samarbete med Telenor som möjliggör för dess kunder att använda sig av Telenors nätverk. Detta nätverk har en täckning som når 99,9% av Sveriges invånare och täcker mer än 90% av Sveriges geografiska område.

Har MyBeat 5G?

Från den 12 maj 2022 erbjuder My Beat sina kunder möjligheten att uppgradera till 5G-nätet för att njuta av snabbare surfhastigheter jämfört med 4G. Denna uppgradering till 5G är valfri och kommer med en månadskostnad på 30 kronor för de som väljer att aktivera tjänsten.

Vad har MyBeat för uppsägningstid på sina mobilabonnemang?

De abonnemang som erbjuds kommer utan bindningstid eller uppsägningstid, vilket ger kunderna flexibiliteten att avsluta sin tjänst på det datum de föredrar.