Fello Abonnemang – Pensionär

Fello logga
  • Alla seniorabonnemang hos Fello har obegränsade samtal, SMS och MMS inom Sverige!
  • Fello Senior har ingen öppningsavgift, bindningstid eller uppsägningstid.
  • Mobilabonnemang med personlig kundservice: ringa, maila eller chatta med Fello Kundstjänst!
  • Attraktivt välkomsterbjudande för nya kunder – halvpris för de första månaderna eller få extra surf.

ERBJUDANDE!

Fria samtal & SMS inom Sverige

Ingen bindningstid eller uppsägningstid

Specialerbjudanden för nya kunder

BESTÄLL NU

 

Jämför Fello abonnemang för pensionär

Med Fello Senior kan du hitta bra pris för abonnemang för pensionärer. Nedan har vi listat den bästa seniorabonnemang från Fello som alla har fria samtal och SMS, bara mängden surf varierar från 3 GB upp till 32 GB.

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
3 GBFriaDubbel surf + halva priset95kr
47,50 kr/mån
LÄS MER
14 GBFriaDubbel surf + halva priset155kr
77,50 kr/mån
LÄS MER
22 GBFriaDubbel surf + halva priset205kr
102,50 kr/mån
LÄS MER
35 GBFriaDubbel surf + halva priset265kr
132,50 kr/mån
LÄS MER

 

Fello abonnemang för pensionär

Fello är en lågprisoperatör, och är perfekt val för alla som vill ha bra täckning då de använder samma nät som Telia. Men på grund av sina låga priser erbjuder de bara mycket grundläggande service. För normal mobiltelefonanvändning är Fello Senior tillräckligt bra då de erbjuder en del data för att surfa och fria samtal och SMS i Sverige. Fello abonnemang för pensionär är också prisvärt och i samma prisklass som konkurrerande operatörer.

Fellos mobilnätverk

Eftersom Fello använder samma nät som Telia erbjuder de utmärkt täckning med ett mobilnät som når 99% av Sveriges befolkning. Vi skulle säga att en av de bästa sakerna med Fello Senior är att den använder Telias mobilnät och täckningen är fantastisk. Anslutningshastigheten ligger på runt 10 och 100 Mbit/s, vilket borde vara tillräckligt bra för de flesta. Bor du i norra Sverige är Telias mobilnät bättre jämfört med andra operatörer. Bor du i mellersta och södra Sverige är det inte så stor skillnad mellan de stora operatörerna.

Begränsad surf med Fello seniorabonnemang

Precis som många andra mobilabonnemang på marknaden har även Fello Senior begränsad surf. Även att välja sitt dyraste abonnemang innebär att det finns en gräns. Så om du är en sådan som streamar mycket film och serier, och kanske spelar spel med telefonens internetuppkoppling, bör du välja en annan operatör, till exempel Chilimobil Senior som alltid erbjuder gratis surf. En annan sak att tänka på är att Fello begränsar hastigheten för mobilsurf till 80 Mbit/s, vilket fortfarande är en ganska hög hastighet. Men begränsningen finns där och kan påverka din upplevelse negativt.

Kundtjänst

Även om Fello klassas som en lågprisoperatör så måste vi erkänna att deras kundservice ändå är bättre än i genomsnitt för denna prisklass. Förutom chatt och mail ger de till och med kundservice via telefon vilket är ganska ovanligt idag. Fello har också en bra supportsida med de vanligaste frågorna och svaren, så som kund kanske du hittar ditt svar där.

 

Sammanfattning av Fello abonnemang för pensionär

Fello abonnemang för pensionär är ett ganska bra val för de flesta äldre. Deras priser är bra och deras mobilnät har bra täckning, även om det är olyckligt att de begränsar hastigheten till 80 Mbit/s. Men kom ihåg att om du är någon som uppskattar bra surfupplevelse, kanske Fello Senior inte är rätt val för dig. De har inte VoLTE vilket betyder att din samtalstäckning faktiskt inte är så bra. Och som redan nämnts är surfhastigheten inte densamma som hos Telia eller Halebop. En annan nackdel med Fello är att de inte har mobilabonnemang med mobil så du behöver köpa din telefon separat. Fello erbjuder inte heller några kontantkort för äldre.

 

Fello logga

Vanliga frågor om Fello seniorabonnemang

Kan jag spara surf i Fello Seniorabonnemang?

Med Fello Seniorabonnemang kan du spara upp till 25 GB surf. Surfen sparas automatiskt efter varje månad och det finns inget slutdatum på surfen.

Hur mycket kostar Fello Senior?

Du kan få Fello Senior om du är över 55 år. Priset på abonnemang beror på vilket antal GB du väljer, men det lägsta priset är för närvarande ca 100 kr/mån vilket är mycket prisvärt.

Vilket nätverk Fello Senior använder?

Fello använder samma nät som Telia vilket innebär att du med Fello Senior har samma täckning som Telia och Halebop.