Om oss

Mobilabonnemanget.nu är en webbplats för dig som vill enkelt jämföra alla mobilabonnemang i Sverige på ett och samma ställe.

Syftet med webbplatsen är att du som letar efter ett nytt mobilabonnemang ska kunna hitta det mest passande alternativet för dig på bara några minuter.

Om oss

Mobilabonnemanget.nu är en online jämförelsetjänst för mobilabonnemang med målet att samla alla abonnemang på en enda plats. Detta gör det möjligt att få en bättre översikt och enkel jämförelse av priser, bindningstider och villkor.

Vi är en oberoende jämförelsesajt som är helt kostnadsfri för både privatpersoner och företag. Vår webbplats finansieras genom affiliatelänkar, vilket innebär att vi erhåller en provision när du tecknar ett abonnemang via våra länkar.

Mobilabonnemanget.nu drivs av digitalbyrån, Noor Digital Agency AB – org.nr: 559017-1954 – som är ansvarig för det innehåll som finns på hemsidan. Vill du komma i kontakt med oss skickar du in din fråga via vårt kontaktformulär eller skickar oss ett e-postmeddelande på [email protected].