Telia abonnemang Pensionär

  • Telia är en mycket populär mobiloperatör bland pensionärer då det tidigare var Sveriges enda mobiloperatör och många kunder har varit lojala sedan dess.
  • Det finns ingen Telia seniorrabatt och därför är deras mobilabonnemang för pensionärer dyrare jämfört med konkurrerande operatörer
  • Telia mobilabonnemang inkluderar obegränsade samtal och SMS och du kan surfa och ringa inom EU samma pris som hemma.
  • Telia har många alternativ för mobilabonnemang för pensionär, det billigaste med 3 GB kostar 229 kr/månad medan utgångspriset för obegränsad surf är 609 kr/månad beroende på om du vill lägga till tv-streaming i ditt abonnemang eller inte.

Seniorrabatt från andra operatörer:

Vimla Senior

Hallon Senior

Bästa Mobilabonnemang  för Pensionärer

En pensionär kan spara upp till 75 % varje månad genom att byta till exempelvis Hallon Senior eller Vimla Pensionär och samtidigt få lika mycket surf. För att ge dig en uppfattning om seniorpriserna från andra mobiloperatörer finns här en lista över priser och erbjudanden för seniorabonnemang. Hitta det bästa seniordeal genom att jämföra alla pensionärers mobilabonnemang direkt!

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
Comviqs logga10 GBFriaIngen bindningstid145 kr/månLÄS MER
Comviqs logga2 GBFriaIngen bindningstid115 kr/månLÄS MER
Comviqs logga40 GBFriaIngen bindningstid225 kr/månLÄS MER
Comviqs logga20 GBFriaIngen bindningstid195 kr/månLÄS MER
3 GBFriaDubbel surf, samma pris!95kr
47,50 kr/mån
LÄS MER
Comviqs logga35 GBFriaDubbel surf, samma pris!265kr
132,50 kr/mån
LÄS MER
14 GBFriaDubbel surf, samma pris!155kr
77,50 kr/mån
LÄS MER
3 GBFria50% i 3 mån + 50 GB extra surf!
99 kr
49 kr/mån
LÄS MER
8 GBFria50% i 3 mån + 50 GB extra surf!
129 kr
69 kr/mån
LÄS MER
60 GBFria50 % rabatt
350kr
175 kr/mån

LÄS MER
10 GBFria50 % rabatt
170kr
85 kr/mån

LÄS MER
2 GBFria50 % rabatt
88kr
44 kr/mån
LÄS MER
4 GBFria50 % rabatt
110kr
55 kr/mån

LÄS MER
10 GBFria50 % rabatt
149kr
75 kr/mån
LÄS MER
40 GBFria50 % rabatt
249kr
125 kr/mån
LÄS MER
karma logga40 GBFriaDin ålder i rabatt i 2 mån
239kr
196 kr/mån
LÄS MER
karma logga100 GBFriaDin ålder i rabatt i 2 mån299kr 245 kr/månLÄS MER
karma logga15 GBFriaDin ålder i rabatt i 2 mån
169kr
139 kr/mån
LÄS MER
karma logga5 GBFriaDin ålder i rabatt i 2 mån
99kr
81 kr/mån
LÄS MER
karma logga25 GBFriaDin ålder i rabatt i 2 mån
199kr
163 kr/mån
LÄS MER
tellus mobil15 GBFria25 kr första månaden145kr
25 kr/mån
LÄS MER
tellus mobil100 GBFria25 kr första månaden295kr
25 kr/mån
LÄS MER
tellus mobil30 GBFria25 kr första månaden195kr
25 kr/mån
LÄS MER
tellus mobil5 GBFria25 kr första månaden95kr
25 kr/mån
LÄS MER
3 GBFria90% rabatt i 3 mån
110kr
11 kr/mån
LÄS MER
75 GBFria90% rabatt i 3 mån
310kr
31 kr/mån
LÄS MER
7 GBFria90% rabatt i 3 mån
130kr
13 kr/mån
LÄS MER
10 GBFria90% rabatt i 3 mån
160kr
16 kr/mån
LÄS MER

Vi har en fullständig recension och jämförelse av mobilabonnemang för pensionärer där du hittar information om allt som täckning, pris och villkor. På så sätt får du all relevant information som krävs för att du som konsument ska kunna fatta ett så bra beslut som möjligt. Flera av operatörerna erbjuder mobilabonnemang för pensionärer utan bindnings- och uppsägningstid, vilket gör att du enkelt kan testa abonnemanget själv. Visar det sig att det är någonting som inte faller dig i smaken kan du enkelt byta. Du väljer själv om du vill köpa mobil med abonnemanget, och det finns ett varierande utbud av seniormobiler.

Om Telia mobilabonnemang pensionär

Har Telia seniorrabatt? Som tidigare nämnt erbjuder Telia tyvärr inte vanligt rabatterat mobilabonnemang för pensionärer. Men alla kan välja Telia oavsett ålder och även utan Telia pensionärsrabatt kan deras mobilabonnemang vara rätt för dig då Telia har många bra erbjudanden som kombinerar till exempel TV-streamingtjänster som andra mobiloperatörer kanske inte erbjuder.

Telias Huvudkontor i MOS

 

 

Fördelar med Telia mobilabonnemang – Pensionär eller inte

Täckningen

En stor fördel som Telia har gentemot sina konkurrerande mobiloperatörer är deras välutbyggda mobilnät. Det är landets bästa nät som ger dig som kund den bredaste täckningen. Detta särskiljer sig först när du kommer ut på icke-befolkade områden och främst i Norrland då det är på dessa platser som Telia har satsat stort. Det kan även mycket väl vara så att du kommer ha bättre täckning än dina vänner med andra operatörer när ni befinner er på andra platser än norrlands skogar, men det är där skillnaden är som mest definitiv.

Butiksnätet

Telia har ett starkt butiksnät runt om i Sverige som ger fler möjligheter att få personlig service och hjälp. Många uppskattar att kunna träffa en person ansikte mot ansikte med sina tankar och besvär kring mobil och abonnemang – Särskilt om du är över 55 år och behöver hjälp med ditt mobilabonnemang.

Modernt mobilnät

Som stor och etablerad operatör har Telia länge haft möjlighet att slipa på sitt mobilnät. De ligger även i framkant vad gäller utvecklingen av 5G i Sverige och världen.

 

 

Nackdelar med Telia abonnemang – Pensionär eller inte

Dyra abonnemang

Faktum är att Telias abonnemang för pensionärer är branschens dyraste. Många seniorer blir överraskade över hur mycket det faktiskt kan kosta med återkommande betalningar av mobilabonnemang varje månad. Av den anledningen finns stora förbättringsåtgärder för dig som vill spara in på slantarna.

Väntetid i support

Något av det mest irriterande momenten i vardagen kan vara situationen då du bestämt dig för att äntligen lösa ett problem – för att sedan hamna i telefonkö på 45 minuter. Nu är det inte riktigt så illa här, men det är inte heller smärtfritt. De må ha många butiker där du kan få hjälp och service, men att ringa till Telia kan ta tid. Chatten däremot är klart snabbare, så den rekommenderas till dig som vill få kontakt digitalt.

 

 

 

Vanliga frågor om Telias mobilabonnemang för pensionär

Har Telia Seniorrabatt?

Nej, tyvärr inte. Telia erbjuder för närvarande inga seniorabonnemang. Men de har några populära mobiltelefoner för äldre som går att beställa tillsammans med mobilabonnemang.

Hur mycket kostar Telias mobilabonnemang?

Det beror på vilket mobilabonnemang du väljer från Telia. Den billigaste abonnemang är 129 kr/mån men abonnemangspriset kan gå upp till 600–700 kr/mån vilket då ofta inkluderar många tilläggstjänster.

Är Telia en bra mobiloperatör?

Ja, Telia är definitivt en bra mobiloperatör i Sverige genom att ha det bästa nätet och täckningen. Telias mobilnät har också flera gånger utsetts till det bästa i Sverige!