Telia abonnemang pensionär

Telia är en välkänd mobiloperatör bland pensionärer, med en lojal kundbas som sträcker sig tillbaka till tiden då de var Sveriges enda mobiloperatör. Tyvärr erbjuder inte Telia någon seniorrabatt, vilket gör deras mobilabonnemang för pensionärer dyrare jämfört med konkurrerande operatörer. Trots detta inkluderar Telias mobilabonnemang obegränsade samtal och SMS, samt möjligheten att surfa och ringa inom EU till samma pris som hemma. Telia erbjuder flera alternativ för mobilabonnemang för pensionärer, där det billigaste med 3 GB kostar 229 kr/månad. Priset för obegränsad surf börjar från 609 kr/månad, beroende på om du väljer att lägga till tv-streaming i ditt abonnemang eller inte.

Bästa Mobilabonnemang  för pensionärer

En pensionär kan spara upp till 75 % varje månad genom att byta till exempelvis Hallon Senior eller Vimla Pensionär och samtidigt få lika mycket surf. För att ge dig en uppfattning om seniorpriserna från andra mobiloperatörer finns här en lista över priser och erbjudanden för seniorabonnemang. Hitta det bästa seniordeal genom att jämföra alla pensionärers mobilabonnemang direkt!


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Please select a operator in sidebar

Om Telia mobilabonnemang pensionär

Har Telia seniorrabatt? Som tidigare nämnt erbjuder Telia tyvärr inte vanligt rabatterat mobilabonnemang för pensionärer. Men alla kan välja Telia oavsett ålder och även utan Telia pensionärsrabatt kan deras mobilabonnemang vara rätt för dig då Telia har många bra erbjudanden som kombinerar till exempel TV-streamingtjänster som andra mobiloperatörer kanske inte erbjuder.

Vi har en fullständig recension och jämförelse av mobilabonnemang för pensionärer där du hittar information om allt som täckning, pris och villkor. På så sätt får du all relevant information som krävs för att du som konsument ska kunna fatta ett så bra beslut som möjligt. Flera av operatörerna erbjuder mobilabonnemang för pensionärer utan bindnings- och uppsägningstid, vilket gör att du enkelt kan testa abonnemanget själv. Visar det sig att det är någonting som inte faller dig i smaken kan du enkelt byta. Du väljer själv om du vill köpa mobil med abonnemanget, och det finns ett varierande utbud av seniormobiler.

1.3/5 (4000) Trustpilot

Fördelar med Telia mobilabonnemang – Pensionär eller inte

Täckningen

En stor fördel som Telia har gentemot sina konkurrerande mobiloperatörer är deras välutbyggda mobilnät. Det är landets bästa nät som ger dig som kund den bredaste täckningen. Detta särskiljer sig först när du kommer ut på icke-befolkade områden och främst i Norrland då det är på dessa platser som Telia har satsat stort.

Det kan även mycket väl vara så att du kommer ha bättre täckning än dina vänner med andra operatörer när ni befinner er på andra platser än norrlands skogar, men det är där skillnaden är som mest definitiv.

Butiksnätet

Telia har ett starkt butiksnät runt om i Sverige som ger fler möjligheter att få personlig service och hjälp. Många uppskattar att kunna träffa en person ansikte mot ansikte med sina tankar och besvär kring mobil och abonnemang – Särskilt om du är över 55 år och behöver hjälp med ditt mobilabonnemang.

Modernt mobilnät

Som stor och etablerad operatör har Telia länge haft möjlighet att slipa på sitt mobilnät. De ligger även i framkant vad gäller utvecklingen av 5G i Sverige och världen.

Nackdelar med Telia abonnemang – Pensionär eller inte

Dyra abonnemang

Faktum är att Telias abonnemang för pensionärer är branschens dyraste. Många seniorer blir överraskade över hur mycket det faktiskt kan kosta med återkommande betalningar av mobilabonnemang varje månad. Av den anledningen finns stora förbättringsåtgärder för dig som vill spara in på slantarna.

Väntetid i support

Något av det mest irriterande momenten i vardagen kan vara situationen då du bestämt dig för att äntligen lösa ett problem – för att sedan hamna i telefonkö på 45 minuter. Nu är det inte riktigt så illa här, men det är inte heller smärtfritt.

De må ha många butiker där du kan få hjälp och service, men att ringa till Telia kan ta tid. Chatten däremot är klart snabbare, så den rekommenderas till dig som vill få kontakt digitalt.

Vanliga frågor

Har Telia Seniorrabatt?

Nej, tyvärr inte. Telia erbjuder för närvarande inga seniorabonnemang. Men de har några populära mobiltelefoner för äldre som går att beställa tillsammans med mobilabonnemang.

Hur mycket kostar Telias mobilabonnemang?

Det beror på vilket mobilabonnemang du väljer från Telia. Den billigaste abonnemang är 129 kr/mån men abonnemangspriset kan gå upp till 600–700 kr/mån vilket då ofta inkluderar många tilläggstjänster.

Är Telia en bra mobiloperatör?

Ja, Telia är definitivt en bra mobiloperatör i Sverige genom att ha det bästa nätet och täckningen. Telias mobilnät har också flera gånger utsetts till det bästa i Sverige!