❤️SPECIALERBJUDANDE❤️
Ännu billigare Mobilabonnemang! Just nu får du halva priset på alla abonnemang i hela sex månader genom vårt unika samarbete med Hallon! Under den tiden får du även tillgång till surfpott, slipper bindnings- och uppsägningstid och det är dessutom de billigaste abonnemangen;

8 GB för 79 kr/mån (6 mån + surfpott!)
25 GB för 99 kr/mån (6 mån + surfpott!)
100 GB för 199 kr/mån (6 mån + surfpott!)

(Skynda dig! Erbjudandet gäller till söndag 2 feb)

LÄS MER PÅ HALLON.SE

💡Hallon är den populäraste mobiloperatören hos våra besökare och vi är säkra på att även du kommer trivas hos dem💡

Här kan du hitta det allra billigaste mobilabonnemanget som uppnår dina behov. Vi har under de senaste åren fått allt fler billiga abonnemang i Sverige tack vare att flera nya operatörer tillkommit. Det är huvudsakligen dessa webb-operatörer som erbjuder de billigaste abonnemangen idag, som du kan se nedan.

Du behöver ändå inte oroa dig för dålig täckning eller långsam surf. Samtliga dessa operatörer hyr in sig i näten som de stora operatörerna äger, men du som konsument behöver inte betala lika mycket. Du får tillgång till precis samma tjänst hos Halebop (som går i Telias nät) som hos Telia. Detsamma gäller Hallon (Tre), Vimla (Telenor) och Comviq (Tele2)

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Billigaste mobilabonnemangetLiten 4 GBFriaFria
99kr
49 kr/mån
LÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetMer 3 GBFriaFria100kr100 kr/månLÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetFastpris 5 GBFriaFria145kr 145 kr/månLÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetStor 8 GBFriaFria
149kr
49 kr/mån
LÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetMer 8 GBFriaFria160kr 160 kr/månLÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetRubbet 8 GBFriaFria269kr 269 kr/månLÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetFastpris 10 GBFriaFria195kr 195 kr/månLÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetMer 18 GBFriaFria220kr220 kr/månLÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetFastpris 20 GBFriaFria245kr 245 kr/månLÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetStor 25 GBFriaFria
249kr
124 kr/mån
LÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetFastpris 40 GBFriaFria295kr 295 kr/månLÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetStor 50 GBFriaFria
299kr
149 kr/mån
LÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetMer 50 GBFriaFria320kr320 kr/månLÄS MER
Billigaste mobilabonnemangetRubbet 30 GBFriaFria369kr 369 kr/månLÄS MER

Som du ser kostar inget av dessa abonnemang över 250 kr. Vi tycker att det är en schysst gräns. Samtidigt skulle man kunna ha med större abonnemang, som ändå är riktigt billiga för sin surfmängd. Ett exempel skulle kunna vara Hallon Stor 50 GB (149 kr första fyra mån).Det finns också abonnemang med Fri Surf för dig som vill ha riktigt mycket surf.

Billigaste mobilabonnemanget

Fördelar med de Billigaste Mobilabonnemangen

Den stora fördelen med det billigaste mobilabonnemanget naturligtvis priset. Att du sedan får samma täckning till både dina samtal och din surf som du hade fått hos någon av de fyra stora operatörerna är också ett stort plus. Snabb support likaså. Vad går du miste om ifall att du tecknar ett mobilabonnemang hos exempelvis Vimla, Hallon eller Comviq?

Finns det nackdelar med Billiga Abonnemang?

Den stora nackdelen, som inte behöver vara särskilt stor, är avsaknaden av fysiska butiker. Ibland kan det vara skönt att veta att man kan gå in i en butik och prata direkt med en anställd, även om telefon- och chattsupport också finns. All service som du kan få i en fysisk butik erbjuder nät-operatörerna också, men via andra kanaler. Går din mobil sönder skickar de hem ett paket som du får lägga den i och skicka direkt till verkstaden, istället för att lämna in på en butik. Behöver du nytt simkort kommer det på posten inom två vardagar.

Det är också av den anledningen dessa operatörer kan hålla så låga priser. Att ha fysiska butiker med anställda kostar pengar, vilket konsumenterna får betala genom högre priser. Detta leder självklart också till mer sysselsättning hos operatörerna, men det är en annan diskussion.

Pensionär & Senior

Billigaste abonnemang Pensionärer och Seniorer är Hallon 6 GB för 99 kr/mån. Tätt därefter finns också Vimla och Comviq för 100 respektive 150 kr för liknande surfmängder. De flesta mobiloperatörer har rabatt för pensionärer (55+ år) eller något extra fint erbjudande till den här kundgruppen. Det är ett fint sätt att ge tillbaka till generationen som byggt upp Sverige, och vi är mycket glada över att vi kan hjälpa fler att hitta dessa seniorabonnemang. I övrigt fungerar det precis som vilket annat abonnemang som helst! Lika snabb surf, men lite lägre pris.

Student och ungdom

Studentrabatt är ett vedertaget begrepp som finns på de flesta varor och tjänster; dessutom genom billiga studentabonnemang! Även här är Hallon billigast; 99 kr för 6 GB. De har samma priser för studenter såväl som för senior & pensionärer. De har även +25 GB för nya studenterkunder, surfpott och halva priset första 3 månaderna. En populär operatör bland studenter med andra ord.

LÄS MER PÅ HALLON.SE

Abonnemang Med Surf och Rabatt

Samtliga billiga abonnemang vi jämför här på sidan är med surf i 4G. Då kan du vara säker på att du alltid surfar på internet i hög hastighet vare sig det är en film på Netflix eller bara läser tidningen online. Antalet gigabyte surfmängd skiljer sig åt vilket du också ser i jämförelsen. Ett tips är att inte välja för mycket surf till en början när du ska teckna nytt, och det är av två anledningar. Det är såklart billigare med mindre surf, och om du ändå skulle behöva mer så kan du öka till mer surf under ett senare skede.

Angående rabatten var vi inne och snuddade vid ämnet i sektionen kring studentrabatt. Flera av erbjudandena vi visat här på sidan kommer med fina rabatter för nya kunder. Inte minst Hallon, som har 50 % rabatt för nya kunder under 3 månader. Det är mycket fördelaktigt (bra!) att använda dessa rabatter.

Väljer du att teckna det allra billigaste mobilabonnemanget tror vi att du kommer bli riktigt nöjd. Om inget av dem passar dig rekommenderar vi dig vår startsida och önskar dig all lycka i din jakt på ett prisvärt abonnemang. Vill du istället köpa ny mobil med abonnemang så har vi jämförelser för just det på vår sida om mobiler.

 

Vad tycker du?
[Totalt: 2 Snitt: 5]