Mobilabonnemang black week & black friday 2023

Fynda Mobilabonnemang till kraftigt rabatterade priser under Black Week! Mobiltelefon och abonnemang kan det göras riktiga klipp på. Vi har samlat alla aktuella Black Week erbjudanden från mobiloperatörerna här. Välj det bästa deal för dig!

Black Week 2023 – Upp till 90 % rabatt

Välkommen till vår sida där vi håller dig uppdaterad om de bästa mobilabonnemangen under Black Friday och Black Week 2023. Under Black Week kan du förvänta dig ett överflöd av fantastiska deals och specialpriser från olika mobiloperatörer. Vi uppdaterar löpande denna sida med de senaste erbjudandena och tipsen för att hjälpa dig att hitta det perfekta abonnemanget och spara pengar under årets mest efterlängtade shoppingperiod.

Hallon Black Friday

Hallons Black Friday-erbjudande kickar igång med mobilabonnemang från 9 kr + 50 GB extra surf, och detta fantastiska deal är verkligen något utöver det vanliga!

Vimla Black Friday

Vimla sparkar igång Black Month med ett otroligt erbjudande på endast 10 SEK per månad för alla deras mobilabonnemang.

Telenor Black Friday

Nu under Black Week har Telenor gjort sina abonnemang ännu mer lockande! Få obegränsad surf för endast 299 kr/mån i 12 månader – spara upp till 1800 kr. Missa inte chansen att surfa fritt med Telenor!

Chilimobil Black Friday

Chilimobil har aldrig låtit oss besvikna med sina Black Friday-erbjudanden. Vi är spända på att se vad de har i beredskap i år.

Comviq Black Week

Comviq är ett välkänt namn när det gäller Black Friday-erbjudanden. Vi ser fram emot att upptäcka vad de har planerat för årets Black Friday.

Halebop Black Friday

Halebop är välrenommerade för sina fördelaktiga Black Friday-erbjudanden, och vi ser ivrigt fram emot att ta del av deras spännande kampanjer i år.

När är Black Friday?

Black Friday är den 24 november 2023. Det innebär att Black Week startar redan på måndagen den 20 november och avslutas med Cyber Monday den 27 november. Många av de svenska mobiloperatörerna utökar sina rabatter så att de gäller under hela veckan.

Vill du hålla koll på Black Friday-datumet? Det är alltid dagen efter Thanksgiving, som i sin tur alltid firas den fjärde torsdagen i november. Därför varierar Black Friday-datumet från år till år, men landar alltid någon gång mellan den 23:e och 29:e november. Så se till att ha kalendern redo och planera dina inköp för den spännande tiden!

Vad är Black Friday?

Black Friday är en populär shoppinghändelse med ursprung i USA, ägt rum dagen efter Thanksgiving, och markerar starten på julhandeln. Butiker och detaljhandelskedjor lockar kunder med kraftiga rabatter och specialerbjudanden. Över åren har Black Friday utvecklats till att bli årets största shoppingdag i många länder, inklusive Sverige. Ursprungligen kopplades det främst till fysiska produkter som elektronik och heminredning, men idag sträcker sig evenemanget över en längre tidsperiod och inkluderar Black Week-kampanjer, vilket ger kunderna mer tid att dra nytta av förmånliga priser och göra kloka inköp.

Topplista Mobiloperatörer


3 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns