Chili mobilabonnemang

Chilimobil är en mobiloperatör som sticker ut med sina bra priser och transparenta service. Med en täckning på 98,9% av Sveriges befolkning kan du lita på deras pålitlighet. Deras kundtjänst är tillgänglig via chatt på vardagar och svarar även på akuta ärenden under kvällar och helger. Dessutom erbjuder de fri surf utan bindningstid och dolda avgifter, vilket ger dig maximal flexibilitet och trygghet.

Chili mobil priser

Här nedan har vi tagit fram en lista över chilimobil abonnemang. Jämför pris och välj den som passar dig bäst. Längre ner kan du läsa mer om Chili och dess utbud och historia.


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Chilimobil abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Tre

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-1000 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Om Chilimobil

Chilimobil är en relativt ny mobiloperatör på den svenska marknaden. Det är en fristående och oberoende operatör som utmärker sig som en digital aktör där användaren enkelt kan sköta sina abonnemang och betala fakturor via MittChili-appen.

Med prisvärda mobilabonnemang och mycket bra täckning utmanar Chilimobil de större och mer etablerade mobiloperatörerna. Det är en mobiloperatör som värdesätter bra kundservice och transparens utan långa bindningstider eller dolda avgifter.

4/5 (250) Trustpilot

Fördelar & nackdelar

  • Fri surf till bra priser

  • Rikigt bra erbjudanden

  • Ingen telefonsupport

Chilimobil täckning

Chilimobil täckningskartakan du se exakt var din telefon har täckning. Här kan du enkelt få en överblick över täckningen i olika delar av Sverige. Du kan filtrera på adress, mobiltillverkare, mobilmodell, typ av tjänst och teknik (3G, 4G, 5G eller samtliga). Täckningen kan variera från den som visas på kartan.

Chilimobil nät

Chili mobilnät ​täcker 98,9 % av Sveriges befolkning. Chilimobil använder nätoperatören Tres nät, vilket är ett rikstäckande nät. Enligt analysföretaget Tutela får Tre högsta betyg i mobilnätsupplevelse. Chilimobil 5G erbjuds i nuläget i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund, Helsingborg och Västerås.

Chili mobil hastighet

Hur du upplever Chilimobil hastighet och täckning beror på flera faktorer, exempelvis vilken mobiltelefon eller surfplatta du använder. I 3G-nätet är det möjligt att surfa i hastigheter mellan 3-17 Mbit/s medan 4G-nätet ger hastigheter mellan 7-34 Mbit/s. Med 4G+ är det möjligt att uppnå hastigheter långt över 100 Mbit/s.

Chilimobil Fri Surf

Chilimobil har profilerat sig som en mobilaktör som erbjuder fri surf till bra pris. Inom Sverige ingår Chilimobil Fri surf utan bindningstid och dolda avgifter. Utöver det ingår såklart obegränsade samtal, sms och mms i det fasta priset. Surf i utlandet, inom EU/EES, ingår upp till 25 GB.

Chili mobil omdöme

Chilimobil har fått många positiva omdömen och vunnit flera jämförelser. En Chilimobil recension från deras hemsida lyfter bland annat fram att täckningen är bättre än hos andra operatörer, bra support och bra priser.

Vanliga frågor

Vilket nät använder Chilimobil?

Chilimobil har ett nätavtal med operatören Tre och använder sig således av Tres nät.

Vem äger Chilimobil?

Det är en fristående och oberoende mobiloperatör som ägs av grundare, anställda och investerare..

Erbjuder Chilimobil 5G?

Ja, i nuläget erbjuder Chilimobil 5G i sju svenska städer.