Halebop Mobilabonnemang

Halebop är den lilla operatören i det stora nätet som erbjuder sina kunder schyssta och mänskliga villkor. De går i Telias nät, har en månads uppsägningstid och du behåller oanvänd surf till nästa månad, oavsett vilket abonnemang du har. Dessutom har de fria SMS till alla länder i hela världen. En populär mobiloperatör som länge legat i framkant när det gäller prispress på mobilabonnemang i Sverige.

Halebops täckningskarta hittar ni här.

 • Nyhet! I mars 2017 dubblade Halebop surfen på Rubbet stor från 12 till 24 GB. Samtidigt passar de på att ge alla nya kunder första månaden gratis, gäller alla Rubbet-abonnemang. Dessutom sparar du all oanvänd surf till nästa månad, upp till din månadsmängd av surf.

OM OPERATÖREN

  •  Går i Telias prisbelönta nät
  • Ingen bindningstid
  • 1 månads uppsägningstid
  • Första månaden gratis
  • Chatt-support 08-22 alla dagar

HALEBOP.SE

Halebops Vanliga Abonnemang

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
6 GBFriaDubbel surf!189 kr/månLÄS MER
20 GBFriaDubbel surf!319 kr/månLÄS MER
50 GBFriaDubbel surf!369 kr/månLÄS MER
100 GBFriaDubbel surf!429 kr/månLÄS MER

Halebop Student

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
20 GBFriaStudenterbjudanden
319 kr
249 kr/mån
LÄS MER
50 GBFriaStudenterbjudanden
369 kr
299 kr/mån
LÄS MER
100 GBFriaStudenterbjudanden
429 kr
359 kr/mån
LÄS MER

halebop mobilabonnemang

Bli boppig med Halebop

Halebop marknadsför sig som en schysst och mänsklig mobiloperatör. Deras tjänster ska alltid vara genomarbetade och fungera felfritt och ge kunden en schysst upplevelse, som de själva uttrycker det. Ovanpå det ska också deras tjänster – varesig det är kontantkort, abonnemang, mobilt bredband eller rentav en ny mobil – komma med en riktigt schysst deal. Du ska inte behöva betala för mycket. Allt det här menar Halebop ingår i att “vara Boppig”.

Att vara “Boppig” betyder att man är schysst och respekterar varandras olikheter, för alla är vi olika. Det är att vara schysst på Halebop-viset och det är deras vis att ge tillbaka till samhället. Sannolikt är det Boppig-fenomenet som växt fram till deras samarbete med organisationen Friends också.

Varför välja Halebop?

Halebop vann SKI 2016

Du skall välja Halebop om du vill ha en lite schysstare och mänskligare operatör. På Halebop strävar vi alltid efter att ge dig som kund en schysst upplevelse, både genom grundläggande saker som ett fantastiskt nät med snabb surf och möjlighet att ringa och messa, oavsett var du befinner dig, men också genom att ge dig en riktigt schysst deal oavsett om du vill ha kontantkort, abonnemang, mobilt bredband, köpa en telefon eller tillbehör till den. Vi strävar också efter att vara så hyggliga som det bara är möjligt när något inte fungerar som du tänkt dig. Men, kanske viktigast av allt, tycker vi att det är att vara boppiga mot varandra.

Halebops abonnemang de mest populära

En kul sak är att Halebop med sitt mobilabonnemang Rubbet faktiskt fick äran att ta emot förstapris i kategori “Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” 2016 och 2017! Undersökningen görs av Svenskt kvalitetsindex. Det är en eftertraktad kvalitetsstämpel som de övertog från Comviq som vann utmärkelsen 2015.

Halebop har länge haft ett samarbete med Friends och för att fira utmärkelsen valde de att donera 100 000 kr till organisationen. En faktor som gör det lite extra skönt att vara kund hos Halebop. Friends jobbar aktivt med att göra världen lite schysstare för unga både på nätet och utanför. Bland annat lyfter de frågor kring kränkningar, rasism och mobbning – samtidigt som de jobbar med faktiska lösningar på problemen. Ett exempel är verktyg som kan identifiera och förebygga oschyssta saker som kränkningar och rasism. Ett kanonbra initiativ!

Utöver det så är deras billiga priser, bra utbud & täckning samt schyssta tillvägagångssätt tre bra anledning till att välja ett av Halebops abonnemang. Är du på jakt efter ny mobil kan vi rekommendera vår prisjämförelse av nya Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus som släpptes i slutet av april.