Halebop mobilabonnemang

Halebops vanliga abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Halebop abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Telia

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-1000 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Bli boppig med Halebop

Halebop marknadsför sig som en schysst och mänsklig mobiloperatör. Deras tjänster ska alltid vara genomarbetade och fungera felfritt och ge kunden en schysst upplevelse, som de själva uttrycker det.

Ovanpå det ska också deras tjänster – varesig det är kontantkort, abonnemang, mobilt bredband eller rentav en ny mobil – komma med en riktigt schysst deal. Du ska inte behöva betala för mycket. Allt det här menar Halebop ingår i att “vara Boppig”.

Att vara “Boppig” betyder att man är schysst och respekterar varandras olikheter, för alla är vi olika. Det är att vara schysst på Halebop-viset och det är deras vis att ge tillbaka till samhället. Sannolikt är det Boppig-fenomenet som växt fram till deras samarbete med organisationen Friends också.

4.1/5 (9500) Trustpilot

Fördelar & nackdelar

  • Behåll oanvänd surf

  • Bra täckning med Telias stabila nät

  • Bra priser & studentabonnemang

  • Inget abonnemang med obegränsad surf

  • Ingen kundtjänst via telefon

Varför välja Halebop?

Du skall välja Halebop om du vill ha en lite schysstare och mänskligare operatör.

På Halebop strävar vi alltid efter att ge dig som kund en schysst upplevelse, både genom grundläggande saker som ett fantastiskt nät med snabb surf och möjlighet att ringa och messa, oavsett var du befinner dig, men också genom att ge dig en riktigt schysst deal oavsett om du vill ha kontantkort, abonnemang, mobilt bredband, köpa en telefon eller tillbehör till den.

Vi strävar också efter att vara så hyggliga som det bara är möjligt när något inte fungerar som du tänkt dig. Men, kanske viktigast av allt, tycker vi att det är att vara boppiga mot varandra.

Halebops abonnemang de mest populära

En kul sak är att Halebop med sitt mobilabonnemang Rubbet faktiskt fick äran att ta emot förstapris i kategori “Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” 2016 och 2017! Undersökningen görs av Svenskt kvalitetsindex. Det är en eftertraktad kvalitetsstämpel som de övertog från Comviq som vann utmärkelsen 2015.

Halebop har länge haft ett samarbete med Friends och för att fira utmärkelsen valde de att donera 100 000 kr till organisationen. En faktor som gör det lite extra skönt att vara kund hos Halebop.

Friends jobbar aktivt med att göra världen lite schysstare för unga både på nätet och utanför. Bland annat lyfter de frågor kring kränkningar, rasism och mobbning – samtidigt som de jobbar med faktiska lösningar på problemen. Ett exempel är verktyg som kan identifiera och förebygga oschyssta saker som kränkningar och rasism. Ett kanonbra initiativ!

Vanliga frågor

Kan man ha flera abonnemang samlat på en faktura?

Ja. Kontakta deras support så hjälper de till med det.

Har alla Halebops abonnemang 5G?

Nej, i dagsläget erbjuder de 5G på deras största abonnemangsformer.

Har Halebops abonnemang bindningstid?

Nej.