iPhone 11 – Pris och jämförelse med abonnemang

Apples senaste modell har de bästa kamerorna som någonsin setts i en smartphone, utrustad med det kraftfullaste chippet på marknaden.

Detta gör den snabbare, bättre och säkrare än tidigare modeller. För att hitta det bästa priset på iPhone 11, jämför alla mobiloperatörer här.

Jämför Pris med Abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Om iPhone 11

Operativsystem : iOS 16

Skärmstorlek : 6,1 tum

Skärmtyp : Super Retina XDR

Processor : A16 Bionic

Lagring : 128 GB, 256 GB eller 512 GB

Vikt : 206 gram

Vad är nytt i 11?

En ny A13-processor, den kraftigaste av alla smartphones med stort fokus på de nya kamerorna. En otrolig skärm på 5,8 tum. Längre batteritid med förbättrade stereohögtalare. En stor del av presentationen av iPhone 11 lades på att presentera de nya kamerorna som implementerats. På baksidan hittar du förutom en “wide-angle” kamera (som du kommer använda mest) även en “ultra-wide” kamera som gör det möjligt att visa klart mer i varje bild. Genom den senast nämnda kameran får du nu upp till fyra gånger så stora bilder – så ut med dig och fota! Apple släppte även iPhone SE denna release.

Utöver detta har också mycket krut lagts på mjukvaran vid bildtagning. En stor del av utvecklingen kommer från maskininlärning, vilket möjliggjort deras revolutionerande teknik för bilder i mörker. Du kan nu även ta en så kallad “Slowfie” med den nya slowmotion-funktionen i frontkameran, någonting som endast varit möjligt på baksidans kameror förr.

iPhone 11 Bästa Erbjudandet

I takt med att priset på Apple iPhones stadigt har höjt har det blivit allt viktigare att få till en bra deal vid köpet. Genom att jämföra priset hos alla operatörer har vi funnit att det bästa priset på iPhone 11 finns hos Hallon för 429 (479) kr/mån! Näst på tur är Comviq där den kostar 495 kr/mån. I dessa priser ingår alltså den nya mobilen och ett passande mobilabonnemang med surf så att du kan nyttja din nya mobil väl.

Samtliga operatörers bästa erbjudanden:

  • 454 (529) kr/mån med 8 GB surf hos Hallon

  • 495 kr/mån med 10 GB surf hos Comviq

  • 549 kr/mån mad 12 GB surf hos Tre

  • 579 kr/mån med 12 GB surf hos Halebop

  • 649 kr/mån med 8 GB surf hos Telenor

Som du ser av vår prisjämförelse är den nya iPhonen billigast hos mobiloperatören Hallon och du kan alltså få den för 529 kr/mån, men de första månaderna kostar den endast 454 kr. Du har även möjligheten att köpa mobil och abonnemang separat, men eftersom att detta allt som oftast resulterar i en klart högre totalkostnad väljer vi att presentera priset inklusive abonnemang.