Tele2 Senior – Abonnemang för äldre och pensionärer

Tele2 Senior eller liknande rabatter för pensionärer finns tyvärr inte. Tele2 har istället valt att erbjuda alla sina mobilabonnemang för senior och pensionär via sitt dotterbolag Comviq. Det betyder att du får samma abonnemang som hos Tele2, men till ett lägre pris. Comviqs ordinarie priser är redan billigare och med Comviqs seniorabonnemang blir det ännu bättre.

Tele2s mobilnät Seniorabonnemang

 SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris 
Comviqs logga 5 GB200 min, 2000 SMS och MMSNya kunder får 50 GB extra surf95 kr/månLÄS MER
Comviqs logga 15 GBFriaNya kunder får 50 GB extra surf175 kr/månLÄS MER
Comviqs logga 30 GBFriaNya kunder får 50 GB extra surf225 kr/månLÄS MER
Comviqs logga 50 GBFriaNya kunder får 50 GB extra surf275 kr/månLÄS MER

Comviq Senior som använder samma mobilnät som Tele2 finns med tre datamängder:

  1. 5 GB kostar 95 kr per månad
  2. 15 GB kostar 175 kr per månad
  3. 30 GB kostar 225 kr per månad
  4. 50 GB kostar 275 kr per månad

Vill du istället teckna Tele2s vanliga mobilabonnemang utan rabatter för seniorer kostar det mer. (12 GB kostar hos Tele2 223 kr med 20% pensionärsrabatt, betydligt dyrare pris än hos Comviq). Med det sagt rekommenderas du att välja det billigare Comviq istället eftersom att du kommer spara en väldig massa pengar på det under årens lopp.

LÄS MER PÅ COMVIQ.SE

Du kan också läsa vår fullständiga jämförelse seniorabonnemang där alla mobiloperatörer som har abonnemang för seniorer finns med. På så sätt får du garanterat de bästa erbjudandena.

Tele2 Pensionär Recension

Eftersom att Tele2 inte har något dedikerat mobilabonnemang för seniorer får vi lov att recensera deras övriga tjänster. Det kan vara allt från täckning och mobilnät till support och rabatter. Detta passar också bra då dotteroperatören Comviq har precis lika bra surf och täckning då de använder samma infrastruktur.

Priser – helt okej

Vi hade självklart velat se Tele2 Senior med billiga abonnemang för landets äldre befolkning. Trots att de inte har några rabatter för pensionärer är deras priser helt okej – varken mer eller mindre. De är inte bland de dyraste och inte heller bland de billigaste. Någonstans mitt emellan, och det finns klart bättre alternativ.

MobilnätTele2 senior täckningskarta

Det är inga fel på Tele2 mobilnät för äldre. Det täcker 99 % av människorna i Sverige, levererar en god och snabb surf som sällan krånglar. Visst händer det att problem uppstår som överallt annars, men de är noga med att minimera riskerna för avbrott i telefontrafiken. Du kan surfa i deras 4G-nät utan problem med vare sig SVT Play, Netflix eller Storytel. Täckningen är bra på de flesta platser med någorlunda stor befolkning vilket du ser på vår täckningskarta.

Tele2 Pensionär Erbjudanden

Hos Tele2 finns massor av fina erbjudanden att ta del av. Ofta använder de sig av tidsbegränsade erbjudanden som endast är aktiva under ett par dygn och gärna över en helg. Har du tur kan du hitta mobiltelefoner med 50 % rabatt på som är något år gammal men helt ny. Som senior kan det vara skönt kunna spara in några extra kronor och då är ett av deras tidsbegränsade erbjudanden perfekt.

Tele2 Senior Betyg

Som pensionär eller senior hos Tele2 får du inga speciella rabatter på abonnemang. Med den i åtanke anser vi att Comviq är ett bättre val för dig som är äldre. De har billigare seniorabonnemang än Tele2 och du får precis samma tjänst. Med bra erbjudanden, snabb surf och låga priser kommer du bli nöjd där. Tele2 är ett halvbra alternativ – Comviq är däremot riktigt bra!

LÄS MER PÅ COMVIQ.SE

 

Tele2 Senior – Alla abonnemang

 SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris 
3 GBFriaObegränsad data i 3 mån219 krLÄS MER
12 GBFriaObegränsad data i 3 mån279 krLÄS MER
25 GBFriaObegränsad data i 3 mån369 krLÄS MER
50 GBFriaObegränsad data i 3 mån429 krLÄS MER
Fri surf!FriaObegränsad data i 3 mån569 krLÄS MER