Tele2 abonnemang – senior

Med Tele2 mobilabonnemang för pensionärer får du 20% rabatt. Du kan njuta av snabb och pålitlig mobilsurfning och streaming tack vare det stabila mobilnätet. Beroende på vilket abonnemang du väljer kan du till och med få obegränsad data! Dessutom ingår fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. Det är enkelt att komma igång och det finns ingen bindningstid.

Jämför mobilabonnemang för Tele2 Senior

Jämför alla Tele2 senior mobilabonnemang med denna tabell så kan du hitta en bra Tele2 seniorrabatt för pensionärer. Pensionärsrabatt gäller för alla som är över 65 år och kan inte kombineras med andra erbjudanden.


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Please select a operator in sidebar

Tele2 pensionärsrabatt – för alla fyllda 65 år

Med Tele2 seniorrabatt får du 20 % rabatt på ordinarie pris – det är ett väldigt trevligt erbjudande! Genom att välja Tele2 seniormobilabonnemang kan du välja mellan tre olika alternativ – och ett av dem är med obegränsade mobildata bland många andra förmåner! Alla som har fyllt 65 år är aktuella för seniormobilabonnemanget från Tele2

Tele2 Pensionär Recension

I denna recension kommer vi att se över Tele2 seniormobilabonnemang samt deras övriga tjänster och produkter för pensionärer.

1.3/5 (1900) Trustpilot

Specialpriser för senior

Med Tele2 Seniorrabatt kan de erbjuda prisvärda abonnemang för landets äldre befolkning. Deras 20 % rabatt för personer som har fyllt 65 år är en ganska bra rabatt. Om man jämför med andra operatörer som erbjuder seniorrabatter för dem som är 55 år eller äldre, kan dessa extra 10 år vara betydande.

Dock Tele2 Senior kanske inte är den dyraste och inte heller den billigaste. Någonstans mittemellan, och det finns helt klart andra alternativ.

Mobilnät

Det är inga fel på Tele2 mobilnät för äldre. Det täcker 99 % av människorna i Sverige, levererar en god och snabb surf som sällan krånglar. Visst händer det att problem uppstår som överallt annars, men de är noga med att minimera riskerna för avbrott i telefontrafiken.

Du kan surfa på deras 4G eller till och med 5G-nätverk utan problem och även streama med SVT Play, Netflix eller Storytel. Täckningen är bra på de flesta platser med någorlunda stor befolkning vilket du ser på vår täckningskarta.

Tele2 mobilt bredband & mobiltelefoner

Hos Tele2 finns massor av fina erbjudanden att ta del av. Ofta använder de sig av tidsbegränsade erbjudanden som endast är aktiva under ett par dygn och gärna över en helg. Har du tur kan du hitta mobiltelefoner med 50 % rabatt på som är något år gammal men helt ny.

Som senior kan det vara skönt att kunna spara in några extra kronor och då är ett av deras tidsbegränsade erbjudanden perfekt. Tele2 erbjuder även 20 % rabatt på deras mobila bredband som gör att du kan surfa var du vill!

Tele2 Senior Betyg

Är du över 65 år och väljer Tele2 pensionärsabonnemang får du 20% specialrabatt, vilket är ett ganska bra erbjudande. Eftersom vi också vet att Tele2 erbjuder fasta och snabba mobilnät och abonnemang som har obegränsade data (beroende på ditt val) tycker vi att det är ganska bra att ta seniorabonnemang från Tele2!

Tele2 mobilnät som används av andra operatörer

Visste du att Comviq Senior också använder Tele2s mobilnät? Så om du är intresserad av ett snabbt och stabilt nätverk, men vill hitta ännu bättre erbjudanden, rekommenderar vi att du även kollar in Comviq Senior-erbjudanden för mobilabonnemang.

Du kan också läsa vår fullständiga jämförelse seniorabonnemang där alla mobiloperatörer som har abonnemang för seniorer finns med. På så sätt får du garanterat de bästa erbjudandena.

Vanliga frågor om Tele2 abonnemang för pensionär

Har Tele2 abonnemang för pensionärer?

Med Tele2 seniormobilabonnemang kan du få 20 % rabatt på alla deras abonnemang för pensionärer.

Hur får jag Tele2 pensionärsrabatt?

Så länge du har fyllt 65 år har du rätt till Tele2 seniorrabatt. Rabatten aktiveras automatiskt när du tecknar mobilabonnemanget med ditt personnummer.

Hur byter jag till ett pensionärsabonnemang hos Tele2?

Som befintlig Tele2-kund kan du enkelt uppdatera ditt nuvarande mobilabonnemang till ett seniorabonnemang. Om du byter operatör rekommenderas att du flyttar över ditt telefonnummer när du beställer ett nytt Tele2 mobilabonnemang med seniorrabatt.