Tele2 Senior – Abonnemang för äldre och pensionärer

Tele2 Senior eller liknande rabatter för pensionärer finns tyvärr inte. Tele2 har istället valt att erbjuda alla sina mobilabonnemang för senior och pensionär via sitt dotterbolag Comviq. Det betyder att du får samma abonnemang som hos Tele2, men till ett lägre pris. Comviqs ordinarie priser är redan billigare och med Comviqs seniorabonnemang blir det ännu bättre.

Tele2s mobilnät Seniorabonnemang

 SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris 
Comviqs logga 8 GBFria+50 GB145 kr/månLÄS MER
Comviqs logga 16 GBFria+50 GB195 kr/månLÄS MER
Comviqs logga 40 GBFria+50 GB245 kr/månLÄS MER

 

Comviq Senior som använder samma mobilnät som Tele2 finns med tre datamängder:

  1. 8 GB kostar 145 kr per månad
  2. 16 GB kostar 195 kr per månad
  3. 40 GB kostar 245 kr per månad

Vill du istället teckna Tele2s vanliga mobilabonnemang utan rabatter för seniorer kostar det mer. (8 GB kostar hos Tele2 249 kr, vilket du får 40 GB för hos Comviq). Med det sagt rekommenderas du att välja det billigare Comviq istället eftersom att du kommer spara en väldig massa pengar på det under årens lopp.

LÄS MER PÅ COMVIQ.SE

Du kan också läsa vår fullständiga jämförelse seniorabonnemang där alla mobiloperatörer som har abonnemang för seniorer finns med. På så sätt får du garanterat de bästa erbjudandena.

Tele2 Pensionär Recension

Eftersom att Tele2 inte har något dedikerat mobilabonnemang för seniorer får vi lov att recensera deras övriga tjänster. Det kan vara allt från täckning och mobilnät till support och rabatter. Detta passar också bra då dotteroperatören Comviq har precis lika bra surf och täckning då de använder samma infrastruktur.

Priser – helt okej

Vi hade självklart velat se Tele2 Senior med billiga abonnemang för landets äldre befolkning. Trots att de inte har några rabatter för pensionärer är deras priser helt okej – varken mer eller mindre. De är inte bland de dyraste och inte heller bland de billigaste. Någonstans mitt emellan, och det finns klart bättre alternativ.

MobilnätTele2 senior täckningskarta

Det är inga fel på Tele2 mobilnät för äldre. Det täcker 99 % av människorna i Sverige, levererar en god och snabb surf som sällan krånglar. Visst händer det att problem uppstår som överallt annars, men de är noga med att minimera riskerna för avbrott i telefontrafiken. Du kan surfa i deras 4G-nät utan problem med vare sig SVT Play, Netflix eller Storytel. Täckningen är bra på de flesta platser med någorlunda stor befolkning vilket du ser på vår täckningskarta.

Tele2 Pensionär Erbjudanden

Hos Tele2 finns massor av fina erbjudanden att ta del av. Ofta använder de sig av tidsbegränsade erbjudanden som endast är aktiva under ett par dygn och gärna över en helg. Har du tur kan du hitta mobiltelefoner med 50 % rabatt på som är något år gammal men helt ny. Som senior kan det vara skönt kunna spara in några extra kronor och då är ett av deras tidsbegränsade erbjudanden perfekt.

Tele2 Senior Betyg

Som pensionär eller senior hos Tele2 får du inga speciella rabatter på abonnemang. Med den i åtanke anser vi att Comviq är ett bättre val för dig som är äldre. De har billigare seniorabonnemang än Tele2 och du får precis samma tjänst. Med bra erbjudanden, snabb surf och låga priser kommer du bli nöjd där. Tele2 är ett halvbra alternativ – Comviq är däremot riktigt bra!

LÄS MER PÅ COMVIQ.SE

Tele2 Senior – Alla abonnemang

 SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris 
2 GBFria-199 kr/månLÄS MER
10 GBFria-269 kr/månLÄS MER
20 GBFria-339 kr/månLÄS MER
40 GBFria-399 kr/månLÄS MER
Fri surf!Fria-549 kr/månLÄS MER
Vill du ha vår bästa rabatt?