Jämför mobiler med abonnemang

Jämför mobiler med abonnemang här nedanför och hitta din favorit. Vi har med priser och alternativ från alla mobiloperatörer. Klicka på antingen på knappen eller bilden för att läsa mer om telefonernas specifikationer och priser. Du kan se den billigaste månadskostnaden för varje mobil precis under bilden. Klickar du på priset kommer du direkt till operatörens hemsida.

Jämförelse Huawei Honor 8 abonnemang

Huawei
Honor 8
Från 249 kr/mån

Se Alla Priser

Huawei P10 med abonnemang

Huawei
P10
Från 319 kr/mån

Se Alla Priser

Huawei P10 med abonnemang

Huawei
P10 Plus
Från 429 kr/mån

Se Alla Priser

Hitta bästa priset när du jämför mobiler med abonnemang

Mobil med abonnemang fungerar på samma enkla sätt som om du skulle teckna ett helt vanligt mobilabonnemang. Månadskostnaden blir förstås lite högre men detta är för att slippa betala någonting alls för mobiltelefonen direkt. Klicka på bilden eller knappen Se alla priser för den mobilen du vill ha för att jämföra alla olika abonnemang du kan teckna tillsammans med köp av telefonen.

Kom ihåg! När du köper mobil med abonnemang blir du bunden längre än vad du skulle bli om du bara tecknade ett abonnemang. Vi har skrivit ut bindningstiden i jämförelserna så du enkelt kan se vad som gäller.

Abonnemang för dig som är nöjd med din mobil

Du som inte jämför mobiler utan bara vill skaffa ett nytt mobilabonnemang bör se vår jämförelse av abonnemang på framsidan. Då ser du vilket som passar dig bäst. Du kan göra detta på vår startsida eller jämföra varje operatörs egna mobilabonnemang för sig under operatörer i menyn. Behöver du ännu mer information angående ett abonnemang du är intresserad av kan du klicka på Till abonnemanget så kommer du till operatörens hemsida där du kan hitta alla specifikationer.

Återvinn din gamla efter du jämför mobiler

Återvinn din gamla mobil och få rabatt på din nya

Något som de flesta operatörer erbjuder är en rabatt på din nya telefon om du lämnar in begagnade mobiler i samband med köpet. Oftast så krävs det att telefonen ska vara i fungerande skick för att du ska få rabatt på din nya mobil med abonnemang. Om du inte hade planerat att använda din gamla så kan det vara smart då du sparar både på miljön och din plånbok.

 

Att tänka på när man jämför mobiler med abonnemang.

 • Se upp för extraavgifter.
  Ifall man tecknar ett nytt avtal för en mobiltelefon och mobilabonnemang i en fysisk butik så dyker det ofta upp extraavgifter. Gör man det istället direkt över nätet på en av operatörernas webbplatser kan man slippa avgiften och spara några hundralappar. En del operatörer tar fortfarande extraavgifter när man köper en mobiltelefon på internet. Exempelvis Telia. Det tycker vi är lite föråldrat.
 • Ibland är priserna nedsatta, vad beror det på?
  Det kan bero på flera saker. En vanlig anledning är att en operatör lockar med ett billigare pris för att binda upp kunden, vanligtvis i 24 månader. Idag existerar knappt bindningstid på de flesta mobilabonnemangen och därför vill mobiloperatörerna passa på vid köp av mobiltelefoner. Detta behöver absolut inte vara något dåligt då priset på ett paket ibland kan sänkas med flera tusen kronor.
 • Hur får jag det bästa priset på en mobil med abonnemang då?
  När du jämför mobiler på vår sajt kan du hålla koll på de olika operatörernas nuvarande priser. Ett annat tips om du inte kräver en den senaste modellen är att vänta någon månad efter en lansering för att sedan köpa den tidigare modellen. När en ny telefon fullständigt kommit ut på marknaden brukar det vara en drastisk prissänkning på förgående modell. På så sätt kan man spara en hel del pengar.
  Ifall priset är den viktigaste faktorn för dig så kan du kolla på lite alternativa märken. Det säljs många olika telefoner med liknande teknik och man måste ju inte ha en iPhone eller Samsung. Ett hett tips är att kolla in Huawei som erbjuder riktigt bra telefoner för bra priser.