❤️SPECIALERBJUDANDE❤️
Ännu billigare Mobilabonnemang! Just nu får du halva priset på alla abonnemang i hela sex månader genom vårt unika samarbete med Hallon! Under den tiden får du även tillgång till surfpott, slipper bindnings- och uppsägningstid och det är dessutom de billigaste abonnemangen;

8 GB för 79 kr/mån (6 mån + surfpott!)
25 GB för 99 kr/mån (6 mån + surfpott!)
100 GB för 199 kr/mån (6 mån + surfpott!)

(Skynda dig! Erbjudandet gäller till söndag 2 feb)

LÄS MER PÅ HALLON.SE

💡Hallon är den populäraste mobiloperatören hos våra besökare och vi är säkra på att även du kommer trivas hos dem💡

Idag erbjuder samtliga operatörer mobilabonnemang utan bindningstid. Av dessa erbjuder också Hallon, Comviq, Vimla och Halebop sina abonnemang helt utan uppsägningstid, vilket betyder att du kan byta mellan operatörerna på månadsbasis om du inte skulle trivas. En av fördelarna med att abonnemang utan bindningstid är att du kan pausa det precis när du vill. Erbjuder till exempel en annan operatör ett bättre pris? Det är bara att säga upp ditt nuvarande mobilabonnemang och byta direkt.

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Mobilabonnemang utan bindningstidLiten 4 GBFriaFria
99kr
49 kr/mån
LÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidMer 3 GBFriaFria100kr 100 kr/månLÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidFastpris 5 GBFriaFria145kr 145 kr/månLÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidStor 8 GBFriaFria
149kr
49 kr/mån
LÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidMer 8 GBFriaFria160kr 160 kr/månLÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidRubbet 4 GBFriaFria189kr 189 kr/månLÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidFastpris 10 GBFriaFria195kr 195 kr/månLÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidMer 18 GBFriaFria220kr220 kr/månLÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidFastpris 20 GBFriaFria245kr 245 kr/månLÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidStor 25 GBFriaFria
249kr
124 kr/mån
LÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidRubbet 12 GBFriaFria289kr 289 kr/månLÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidFastpris 40 GBFriaFria295kr 295 kr/månLÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidStor 50 GBFriaFria
299kr
149 kr/mån
LÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidMer 50 GBFriaFria320kr 320 kr/månLÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidStor 100 GBFriaFria
349kr
174 kr/mån
LÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidMer 50 GBFriaFria350kr 350 kr/månLÄS MER
Mobilabonnemang utan bindningstidRubbet 40 GBFriaFria399kr 399 kr/månLÄS MER

Vad är bindningstid?

Hand som håller iphone på en strand med frihetskänsla, som ett mobilabonnemang utan bindningstid.

Bindningstid på abonnemang är en period, ofta 24 månader, under vilken du som konsument åtar dig att betala för tjänsten. Alltså, tecknar du ett abonnemang med bindningstid kommer du vara tvungen att ha kvar abonnemanget under hela bindningstiden, eller betala hela summan för abonnemanget innan det kan avslutas i förtid. Tecknar du istället ett nytt mobilabonnemang utan bindningstid kan du säga upp det när du vill.

Vissa operatörer har också någonting som kallas uppsägningstid. Det är en tidsperiod på mellan en till tre månader från det att du säge

r upp ditt abonnemang till dess att det avslutas. Det är viktigt att du kollar upp vad som gäller för ditt mobilabonnemang när du ska säga upp det, så att du inte helt plötsligt sitter med dubbla månadsavgifter.

Varför välja ett mobilabonnemang utan bindningstid?

Det finns av naturliga skäl många anledningar till varför det är bättre att inte ha någon bindningstid. En viktig sak att tänka på är att du inte alltid vet hur dit liv kommer se ut 24 månader in i framtiden. Kanske du vill börja studera, byta jobb eller rentav flytta utomlands. Eller så vill du bara byta till en annan operatör som är billigare. Ofta blir det något av ett priskrig när nya mobiler släpps, och då kan det vara lägligt att inte ha ett års bindningstid kvar hos din nuvarande operatör.

frihet utan bindning

Andra fördelar är att du kan nyttja nykunds-rabatterna som flera av operatörerna erbjuder. Exempelvis Hallon erbjuder 50 % rabatt påsina abonnemang (utan uppsägningstid) för nya kunder under de första två till fyra månaderna. De har också flera trevliga erbjudanden som +25 GB surf för nya kunder och surfpott upp till 100 GB där all surf du inte förbrukar sparas till dess att du behöver den.

LÄS MER PÅ HALLON.SE

Operatörernas tider

När Mobilabonnemanget.nu startades i slutet av 2016 var det bara tre operatörer som inte hade någon bindningstid över huvud taget:

  1. Hallon
  2. Vimla
  3. Halebop
  4. Comviq
  5. Fello

Sedan dess har mycket förändrats och idag har även Telia, Telenor, Tre och Tele2 följt i samma fotspår för sina vanliga mobilabonnemang. Tele2 var tidigt ute med att ta bort tiden som kunden är bunden, vilket skapade en del nyheter i media.  Det är också viktigt att notera att när du tecknar abonnemang med en mobiltelefon så blir abonnemanget automatiskt bundet till operatören under lika lång tid som du betalar av mobilen. Oftast är denna period 24 månader, men hos till exempel Halebop kan du välja mellan 24, 18 och 12 månader.