Tellus mobil

Tellus mobil
  • Inget krångel att bli kund och hantera sitt abonnemang
  • Ingen bindningstid och ingen uppsägningstid
  • Fria minuter, sms och mms
  • Ingår fria 4G- och WiFi-samtal
  • Snabb kundservice och tillgänglighet
  • Möjlighet att få en månad gratis abonnemang om man värvar en medlem
  • Kostnadsfritt att flytta med ditt gamla nummer till nya abonnemanget
  • Tellus värnar om miljön och bidrar till välgörande ändamål

ERBJUDANDE!

Oanvänd surf sparas 90 dagar!

Ingen bindningstid!

 Teckna hos Tellus mobil idag!

BESTÄLL NU

 

 

Tellus Mobilabonnemang

Här nedan har vi tagit fram en lista över Tellus mobilabonnemang. Jämför pris och förmåner innan du väljer det abonnemang som passar dig bäst.

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
tellus mobil1 GB59 öre samtal, sms, mms5 kr första månaden45kr
5 kr/mån
LÄS MER
tellus mobil2 GB200 fria minuter15 kr första månaden85kr
15 kr/mån
LÄS MER
tellus mobil5 GBFria25 kr första månaden145kr
25 kr/mån
LÄS MER
tellus mobil15 GBFria25 kr första månaden195kr
25 kr/mån
LÄS MER
tellus mobil30 GBFria25 kr första månaden245kr
25 kr/mån
LÄS MER
tellus mobil100 GBFria25 kr första månaden345kr
25 kr/mån
LÄS MER

Tellus mobilabonnemang har ett förmånligt pris och du kan välja surfmängder från 5 GB till 100 GB. Du kan spara surf till nästa månad (upp till 90 dagar). Du kan välja att bidra till välgörande ändamål när du byter till Tellus.

✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid ✓ Fria samtal, sms och mms ✓ Alltid rabatterat pris första månaden ✓ Täckning för 99,9 % av Sveriges befolkning ✓ Behåll och flytta med mobilnummer

Tellus Mobilabonnemang 55+

För dig som är 55+ finns Tellus mobilabonnemang 55+ till ett ännu bättre pris. Där kan du anpassa surfmängd och välja mellan fast och rörlig månadskostnad. För dig som inte vet hur mycket du surfar, sms:ar, mms:ar eller ringer för varje månad kan rörligt abonnemang vara fördelaktigt.

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
tellus mobil5 GBFria25 kr första månaden95kr
25 kr/mån
LÄS MER
tellus mobil15 GBFria25 kr första månaden145kr
25 kr/mån
LÄS MER
tellus mobil30 GBFria25 kr första månaden195kr
25 kr/mån
LÄS MER
tellus mobil100 GBFria25 kr första månaden295kr
25 kr/mån
LÄS MER

✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid ✓ Snabb service via telefon ✓ Välj mellan fast och rörlig månadskostnad ✓ Du kan föra över ditt gamla nummer ✓ Är du 65+ får du ytterligare 50 kr rabatt på fasta abonnemangen

Tellus Familjeabonnemang mobil

Tellus erbjuder familjeabonnemang mobil där alla i familjen kan få rabatterat pris på sina abonnemangskostnader. Du väljer vilken surfmängd du vill ha och alla familjemedlemmar får lika mycket mobildata och delas inte mellan abonnemangen. Det ingår fria samtal, sms och mms inom Sverige och inom EU. Oanvänd surf kan sparas upp till 90 dagar och är kopplat till varje familjemedlems eget abonnemang.

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
tellus mobil5 GBFriaSpara pengar med familjeabonnemang!120 kr/mån per personLÄS MER
tellus mobil15 GBFriaSpara pengar med familjeabonnemang!170 kr/mån per personLÄS MER
tellus mobil30 GBFriaSpara pengar med familjeabonnemang!220 kr/mån per personLÄS MER
tellus mobil100 GBFriaSpara pengar med familjeabonnemang!320 kr/mån per personLÄS MER

Den som står som huvudägare kan få en smidig översikt över vad alla får i sina abonnemang och månadskostnaden kommer alltid samlas på samma faktura för familjeabonnemang. Mobiloperatören har även möjligheten att kunna spärra att köpa extra surf, betalsamtal och utlandstrafik för familjemedlemmar under 18 år.

✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid ✓ Rabatterad månadskostnad för samtliga familjemedlemmar ✓ Samla hela familjens fakturor på ett och samma ställe ✓ Alla familjemedlemmar får egen mobildata och delas inte mellan abonnemangen ✓ Du kan behålla och flytta med gamla mobilnummer

Om Tellus mobil

Tellus är en ny mobiloperatör på den svenska marknaden. Tellus mobil utmärker sig med sitt unika sätt att värna om klimatet och miljön. Genom att stödja miljöorganisationer vill mobiloperatören ta sitt sociala ansvar och skapa en bättre värld. Det ska vara enkelt att hantera sitt mobilabonnemang. Därför har Tellus mobil förenklat alla steg från att komma i gång med sitt abonnemang till att få kontakt med kundservice. Med sin unika värvningsmetod kan kunden rekommendera och värva medlemmar och tjäna ihop gratis månader på sitt eget abonnemang.

Tellus mobil täckning

Tellus är en operatör hos Tele2 och delar täckning och mobilnät. Du får tillgång till 2G, 3G och 4G nätet. Då Tellus delar täckningsnät med Tele2 är täckningen väldigt bra i hela Sverige. Förmånligt med Tellus är att de erbjuder fria WiFi-samtal. Så länge du har tillgång till WiFi kan du ringa och ta emot samtal utan att behöva mobilnät. Enligt analysföretaget Tutela hamnar Tele2 på topplistan och beskrivs som utmärkt täckning.

Tellus nät

Tellus täcker 99,9 % av Sveriges befolkning. Tellus använder nätoperatören Tele2 nät som har ett välutbyggt och rikstäckande nät. Tack vare att Tellus delar Tele2 nätet får du lika bra nät som andra mobiloperatörer som ägs av Tele2, exempelvis Comviq.

Tellus mobil hastighet

Tellus har tillgång till 2G, 3G och 4G och har en hastighet på 10–40 Mbit/s.

Tellus Fri surf

En av många fördelar med Tellus är att operatören erbjuder fri surf. Du kan välja surfmängd 5 GB upp till 100 GB som ingår i abonnemanget varje månad. Skulle du inte hinna surfa upp din mängd innan månadens slut kan du spara surf till nästa månad och upp till 90 dagar. Utöver den fria surfen ingår det fria samtal, sms och mms i de flesta av Tellus mobilabonnemang. Alla förmåner kan du även använda om du reser inom EU/EES-land vilket innebär att du även kan utnyttja surfpotten då.

Tellus mobil omdöme

Trots att Tellus är en ny operatör på svenska marknaden har redan omdömen varit positiva. Tellus mobilabonnemang har förmånliga priser och i jämförelse med andra lågprisaktörer är Tellus likvärdig. Kunderna uppskattar Tellus service och att det är enkelt att nå dem vid behov. Täckning och nät är likvärdigt som andra mobiloperatörer och kunden kommer inte märka någon större skillnad vid byte till Tellus.

Det som kunder framför allt tycker är bra är deras värvningsmetod där man har chans till att få gratis månadskostnad om man värvar en medlem. Dessutom har kunder blivit positivt överraskade över det ansvar Tellus vill ta för miljö och klimat.

 

Vanliga frågor om Tellus mobil

Vilket nät använder Tellus?

Tellus har ett nätavtal med operatören Tele2 som har bra nät runtom i Sverige.

Kan man spara surf till nästa månad?

Ja, du kan spara surf till nästa månad och upp till 90 dagar.

Hur fungerar värvning?

Tellus är unik mobiloperatör som erbjuder värvning för sina kunder. När du blir kund och sedan rekommenderar andra att bli kund hos Tellus får du en belöning. Det kräver att den du rekommenderar meddelar vid tecknandet av abonnemanget är du har tipsat personen. Då ger Tellus dig och den du värvar en gratis månad.

Erbjuder Tellus 5G?

I dagsläget har Tellus inte tillgång till 5G.

 

Topplista Mobiloperatörer

#SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
15 - 100 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf 49 - 349 kr/månLÄS MER
2 3 - 100 GBFriaAlla abonnemang 20 kr55 - 350 kr/månLÄS MER
3Fri SurfFriaHELT fri surf i Sverige99 - 399 kr/månLÄS MER
tellus mobil1 - 100 GBFria25 kr första månaden5 - 345 kr/månLÄS MER
5 - 100 GBFriaIngen bindningstid! Spara surf!125 - 375kr/mån
LÄS MER
3 GB - 38 GBFria50 GB extra surf & 3 mån till halva priset52,50 - 275 kr/månLÄS MER
5 GB - Fri surfFriaExtra användare för endast 99 kr199 - 499 kr/månLÄS MER
5 - 60 GBFriaDubbel surf!129 - 429 kr/månLÄS MER
3 GB - Fri surfFriaObegränsad data i 3 mån199 - 569 kr/månLÄS MER
5 GB - Fri SurfFriaSäkerhetspaket för trygg surf229 - 549 kr/månLÄS MER