Tre (3) mobilabonnemang

Tre (eller 3) är Sveriges tredje största mobiloperatör. De erbjuder fri surf på musikstreaming upp till 70GB inom Sverige. När du lyssnar på musik via Spotify, Deezer, Tidal, Google Music, SoundCloud eller Apple Music så påverkas inte din datamängd. Du kan alltså streama Spotify mer eller mindre dygnet runt, utan att det påverkar din övriga surf.

Vi vill att du ska komma undan så billigt som bara möjligt. Därför rekommenderar vi att du väljer ett abonnemang från Hallon. De verkar på 3s nät men har generellt abonnemang till ett mycket billigare pris. Hallon erbjuder dessutom 50% rabatt på alla abonnemang under de första tre månaderna!

– Sitt egna 4G-nät
– Ingen bindningstid
– En månads uppsägningstid
– 50 kr rabatt/mån för studenter vid köp av mobil
– Telefonsupport vardagar 8-20 och helger 10-19

TRE.SE

Billigaste abonnemangen med 3s mobiltäckning

Alla överstreckade priser är originalpriser som börjar gälla efter tre till fyra månader beroende på abonnemang

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
5 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
109kr
49 kr/mån
LÄS MER
10 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
159kr
79 kr/mån
LÄS MER
25 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
259kr
129 kr/mån
LÄS MER
50 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
309 kr
149 kr/mån
LÄS MER
100 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
359kr
179 kr/mån
LÄS MER

 

Tre logga

 

Vill du verkligen ha ett abonnemang från 3 kan du enkelt hitta deras bästa abonnemang genom vår tabell här nedan där allt presenteras snyggt och lättöverskådligt. Vill du så finns möjligheten att filtrera resultatet på prisjämförelsen på annat sätt genom att trycka på ”surf ”, ”samtal”, ”SMS/MMS” eller ”Pris” för att enkelt hitta det billigaste mobilabonnemanget för dig.

När du spanat in vad Tre har att erbjuda och eventuellt hittat ett bra abonnemang som verkar intressant rekommenderar vi dig att klicka på ”Till abonnemanget”. Då kommer du direkt till Tres hemsida där du kan beställa det om det passar dig och dina behov.

Om det skulle vara så att du vill byta till ett av Tres abonnemang och ta med ditt gamla nummer är det inga problem. Tre hjälper dig med det, även om du har kontantkort. Alla mobilabonnemang från Tre har fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. Samtliga abonnemang har en månads uppsägningstid och ingen bindningstid.

Du kan lämna in din gamla telefon till 3 och på så sätt få rabatt på en ny telefon, ett abonnemang eller donera värdet till Barncancerfonden. Dessutom har samtliga abonnemang fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. Ingen bindningstid och en månads uppsägningstid. För att få tillgång till studentrabatt på abonnemang med mobil hos Tre behöver du bara kryssa i rutan “Mellan 18 och 27 år” i varukorgen.

3 har ingen livechatt men man kan ringa vardagar 08.00-20.00 samt helger 10.00-19.00.

Är du på jakt efter en ny mobil? Kanske en Samsung Galaxy s10? Eller en Iphone XR? Tre erbjuder bra priser på kombinationer av deras abonnemang tillsammans med en mobil. Under fliken Mobil hittar du jämförelser av månadskostnaden för olika mobiler med abonnemang från alla operatörer.

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
5 GBFriaExtra användare för endast 99 kr199 kr/månLÄS MER
15 GBFriaExtra användare för endast 99 kr299 kr/månLÄS MER
50 GBFriaExtra användare för endast 99 kr399 kr/månLÄS MER
Fri surf! FriaExtra användare för endast 99 kr499 kr/månLÄS MER