Tre (3) mobilabonnemang

Tre (eller 3) är Sveriges tredje största mobiloperatör. De erbjuder fri surf på musikstreaming upp till 70GB inom Sverige. När du lyssnar på musik via Spotify, Deezer, Tidal, Google Music, SoundCloud eller Apple Music så påverkas inte din datamängd. Du kan alltså streama Spotify mer eller mindre dygnet runt, utan att det påverkar din övriga surf.

Vi vill att du ska komma undan så billigt som bara möjligt. Därför rekommenderar vi att du väljer ett abonnemang från Hallon. De verkar på 3s nät men har generellt abonnemang till ett mycket billigare pris. Hallon erbjuder dessutom 50% rabatt på alla abonnemang under de första tre månaderna!

Billigaste abonnemangen med 3s mobiltäckning

Alla överstreckade priser är originalpriser som börjar gälla efter tre till fyra månader beroende på abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Tre abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Tre

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-1000 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Tre mobilabonnemang omdöme

Tre erbjuder flera förmåner som andra operatörer, särskilt lågprisalternativ, inte kan matcha. Ett exempel är deras “3 abonnemang byta mobil” -tjänst, vilken möjliggör att du kan byta in din gamla enhet och erhålla rabatt på ditt mobilabonnemang. Detta är fördelaktigt både för dig och din plånbok.

Dessutom var Tre en av pionjärerna i Sverige med täckning för 5G-nätet, vilket innebär rekordhöga hastigheter för din surfupplevelse.1.4/5 (1400) Trustpilot

Användarvänlighet

Om det skulle vara så att du vill byta till ett av Tres abonnemang och ta med ditt gamla nummer är det inga problem. Tre hjälper dig med det, även om du har kontantkort. Alla mobilabonnemang från Tre har fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. Samtliga abonnemang har en månads uppsägningstid och ingen bindningstid.

Du kan lämna in din gamla telefon till 3 och på så sätt få rabatt på en ny telefon, ett abonnemang eller donera värdet till Barncancerfonden. Dessutom har samtliga abonnemang fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. Ingen bindningstid och en månads uppsägningstid. För att få tillgång till studentrabatt på abonnemang med mobil hos Tre behöver du bara kryssa i rutan “Mellan 18 och 27 år” i varukorgen.

3 har ingen livechatt men man kan ringa vardagar 08.00-20.00 samt helger 10.00-19.00.

Är du på jakt efter en ny mobil? Kanske en Samsung Galaxy s10? Eller en Iphone XR? Tre erbjuder bra priser på kombinationer av deras abonnemang tillsammans med en mobil. Under fliken Mobiler hittar du jämförelser av månadskostnaden för olika mobiler med abonnemang från alla operatörer.

Vanliga frågor

Är Tre bra?

Ja, Tre är bra om du vill ha en operatör som erbjuder mer än lågprisoperatörerna.

Har Tre 5G?

Ja, Tre har 5G i stora delar av Sverige.

Hur kontaktar man Tre?

Du kontaktar Tres kundtjänst via telefon, chatt eller mejl.