Tre (eller 3) är Sveriges tredje största mobiloperatör. De erbjuder fri surf på musikstreaming upp till 70GB inom Sverige. När du lyssnar på musik via Spotify, Deezer, Tidal, Google Music, SoundCloud eller Apple Music så påverkas inte din datamängd. Du kan alltså streama Spotify mer eller mindre dygnet runt, utan att det påverkar din övriga surf.

Du kan lämna in telefonen till 3 och på så sätt få rabatt på en ny telefon eller abonnemang eller donera värdet till Barncancerfonden. Dessutom har samtliga abonnemang har fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. Ingen bindningstid och en månads uppsägningstid. För att få tillgång till studentrabatt på abonnemang med mobil hos Tre behöver du bara kryssa i rutan ”Mellan 18 och 27 år” i varukorgen.

3 har ingen livechatt men man kan ringa vardagar 08.00-20.00 samt helger 10.00-19.00.

– Sitt egna 4G-nät
– Ingen bindningstid
– En månads uppsägningstid
– 50 kr rabatt/mån för studenter vid köp av mobil
– Telefonsupport vardagar 8-20 och helger 10-19

TRE.SE
 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPrisBindning 
3Fastpris 2 GBFriaFria 179 kr/mån-Läs mer
3Fastpris 5 GBFriaFria 249 kr/mån-Läs mer
3Fastpris 10 GBFriaFria 399 kr/mån-Läs mer
3Fastpris 25 GBFriaFria 449 kr/mån-Läs mer
3Fastpris 50 GBFriaFria 549 kr/mån-Läs mer
3Fastpris ObegränsatFriaFria 699 kr/mån-Läs mer

Tre mobilabonnemang

Här kan du enkelt hitta 3s bästa abonnemang genom vår tabell där allt presenteras snyggt och lättöverskådligt. Vill du så finns möjligheten att filtrera resultatet på prisjämförelsen på annat sätt genom att trycka på ”surf ”, ”samtal”, ”SMS/MMS” eller ”Pris” för att enkelt hitta det billigaste mobilabonnemanget för dig.

När du spanat in vad Tre har att erbjuda och eventuellt hittat ett bra abonnemang som verkar intressant rekommenderar vi dig att klicka på ”Till abonnemanget”. Då kommer du direkt till Tres hemsida där du kan beställa det om det passar dig och dina behov.

Om det skulle vara så att du vill byta till ett av Tres abonnemang och ta med ditt gamla nummer är det inga problem. Tre hjälper dig med det, även om du har kontantkort. Alla mobilabonnemang från Tre har fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. Samtliga abonnemang har en månads uppsägningstid och ingen bindningstid. Vill du byta till

Är du på jakt efter en ny mobil? Kanske en Samsung Galaxy s7 Edge? Eller en Iphone 7? Tre erbjuder bra priser på kombinationer av deras abonnemang tillsammans med en mobil. Under fliken Mobil hittar du jämförelser av månadskostnaden för olika mobiler med abonnemang från alla operatörer.