Comviq student – allt om abonnemang, surf och rabatter

Hos Comviq Student är det möjligt för alla som studerar att skaffa sig både mobilabonnemang och mobil för riktigt svårslagna priser. Deras vanliga och redan billiga avtal har blivit generöst uppgraderade med en härlig mängd extrasurf. På så vis är det fullt möjligt att spara pengar utan att behöva trappa ned på surfandet. De erbjudanden för studenter som finns hos Comviq gäller även för dig som är under 18 år.

Comviq Student – Abonnemangen för dig som pluggar


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Please select a operator in sidebar

Studentabonnemang hos Comviq

Det finns fyra olika studentabonnemang hos Comviq att välja mellan. Med planer som sträcker sig mellan 95 kr och 245 kr/månad så finns det utrymme för både den lilla och stora nudelplånkan.

1.4/5 (1400) Trustpilot

Fria Samtal & SMS med Comviq Student

Du får samma antal minuter och SMS för varje Comviq studentabonnemang. Med andra ord, ring gratis inom hela Sverige och skicka SMS/MMS oavbrutet från hemmets lugna vrå. Välj din månatliga surfmängd och kom ihåg att du kan roama inom EU upp till 12GB/mån.

Ingen bindningstid

Comviq Student utan bindningstid betyder att du när som helst kan upp- och nedgradera ditt abonnemang eller byta till en helt annan operatör. Så, slipp långa bindningstider som sträcker sig över flera månader och bestäm själv vad du vill betala.

Spara din surf varje månad

Med ett mobilabonnemang hos Comviq kan du spara upp till 80 GB surf i en pott varje månad. Det betyder att du kan skjuta upp bingen av populära Netflix-serier till nästa månad och fokusera på studierna först.

Comviq Studentabonnemang – Fördelar

Det finns många fördelar med ett Comviq Studentabonnemang och vi punktar upp några av de bästa här:

50 GB extra surf

Under en begränsad tid så får varje ny kund hisnande 50 GB extra surf i tre månader att leka med. Erbjudandet gäller alla nivåer och du kan spara den surf du inte använt (upp till 80 GB) precis som vanligt. 

(NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Byt månadsplan när du vill

Om du känner att du vill byta månadsplan och surfmängd så är det lätt ordnat via Comviq App eller direkt på hemsidan under “Mitt Konto”.

Generös Roaming

Med Tele 2:s nät kan du också surfa utomlands utan extra kostnad. Med andra ord, samtliga EU-länder erbjuder gratis roaming upp till 12 GB/mån. Håll kontakten med pluggkompisarna som studerar utomlands och messa om uppkommande tentor.

Behåll ditt gamla nummer

Funderar du på att skaffa ett abonnemang hos Comviq men är osäker på om du orkar styra med att byta nummer? Ingen fara, du kan behålla ditt gamla telefonnummer när du för en överföring från en annan operatör. Busenkelt!

Alltid hos Comviq

Comviq har utmanat de stora mobiloperatören sedan 80-talet. Det har de kunnat göra genom att regelbundet sänka priserna på sina abonnemang, kontantkort och även mobiltelefoner.

Högkvalitativ support

Slipp långa telefontider och köer till supporten. Hos Comviq kan du även nå deras kunniga medarbetare via Facebook, chatt och e-post. De har en snabb responstid och höga betyg i marknadsundersökningarna för Kundtjänst.

Comviq App

Tipsa dina polare, farfar eller kusin om den Comviqs nya app. Där får ni stenkoll över hur mycket surf som använts, nya erbjudanden och god översikt över ditt abonnemang. Comviqs app finns att ladda ner på både App Store och Google Play.

Comviq Student Recension – Sammanfattning

Comviq Student är det klara valet för den som gillar att surfa loss på intranätet för en billig peng. Det erbjuds hastigheter upp till 80 GB/s, fria samtal och borttagna bindningstider. Du kan spara dina oanvända surf och byta abonnemangsnivå när du själv känner för det.

Det erbjuds fyra olika planer för att kunna skräddarsy dealer åt samtliga kunder, plånböcker och prioriteringar. MMS:a kompisar, lägg upp selfies efter tentan och använda den lättnavigerade appen. Fastpris Student är något alla känner till – och med all rätt!

Vårt betyg

Comviq är företag med gott renommé – och vi förstår varför ryktet går. Comviq Student är det givna valet för alla pluggisar med en redan ansträngd spaghettibudget. Att kunna erbjuda ett så pass lågt pris som 95 kr/mån är ett gediget plus i kanten enligt oss.

Det märks att “Karim” och gänget ligger i framkant med sitt starka budskap och lättanvända tjänst. Således ger vi Comviq Student ett högt slutbetyg och vågar säga att det är jämförbart med exempelvis Vimlas abonnemang.

Vanliga frågor

Comviq Student pris?

Just nu ligger priset för Comviq Student på mellan 95 kr – 245 kr per månad. Detta är Comviqs så kallade Comviq Student Fastpris – där det alltid erbjuds billiga abonnemang till alla som studerar

(NOTERA: Denna kampanj kan ha upphört.)

Ingår samtal, SMS & MMS?

Ja, du har alltid fria samtal inom Sverige med Comviq Student, vilken abonnemangsplan du än föredrar. Och om inte det vore nog så kan du även skicka iväg ett SMS eller MMS till vem du vill i hela vårt avlånga land.

Hur mycket surf kan jag välja?

Välj hur mycket surf du är i behov av varje månad och betala därefter. Testa Comviqs Surfkollen – där du testar ett Comviq Studentabonnemang i två månader och därefter får ett utlåtande angående din surfanvändning. Välj därefter mellan 5, 8, 16 eller 40 GB i månaden – och surfa på i din egen takt.

Ingår mobiltelefon med Comviq Student?

Du kan lägga till en mobiltelefon till ditt Comviq-abonnemang för en extra månadskostnad. Välj mellan en hel rad olika modeller och imponera på pluggkompisarna med den senaste tekniken..