iPhone 14 Pro med abonnemang

Upplev världens mest kraftfulla processor, A14-chip, för bättre prestanda och hastighet. Njut av världens mest avancerade 6,1-tums OLED-skärm med Super Retina XDR-teknik för en uppslukande och levande upplevelse.

Få tillgång till snabba 5G-nätverk med hög hastighet för att streama, ladda ner, surfa och spela med lägre latency. Erhåll professionell support, förmånliga priser och bonuserbjudanden från operatören med ett mobilabonnemang.

iPhone 14 Pro pris – Jämför operatörer

Om du letar efter det bästa priset för iPhone 14 Pro, kan du jämföra priser från olika operatörer nedan för att hitta det bästa erbjudandet.


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Om iPhone 14 Pro

Operativsystem : iOS 16

Skärmstorlek : 6,1 tum

Skärmtyp : Super Retina XDR

Processor : A16 Bionic

Lagring : 128 GB, 256 GB eller 512 GB

Vikt : 206 gram

Apple är kända för sina innovativa och avancerade produkter och nu är det dags igen. Företaget har nyligen släppt sin senaste produkt, iPhone 14 Pro, som utmanar marknadens bästa smartphones. Med stor och ljusstark display, åtta kraftfulla kameror och supersnabba A14-chip, är iPhone 14 Pro det perfekta valet för dem som vill ha en premium-telefon med många funktioner.

Oavsett om du vill ha bästa kameran, högsta prestandan eller bästa batteritiden, iPhone 14 Pro levererar alla tre. Men hur mycket kostar den? Och finns det något sätt att få tag på den billigare? Läs vår artikel för att ta reda på mer om priserna på nya iPhone 14 Pro och hur du kan få tag på den med ett mobilabonnemang.

Vad är nytt på iPhone 14 Pro?

iPhone 14 Pro har en hel del ny teknik för att ge dig det bästa av både prestanda och teknik. Den har en unik, A14-chip som är kraftfullare än någonsin, vilket ger dig hastigheter som är upp till fem gånger snabbare än tidigare iPhones. Det här är en av de kraftfullaste processorerna på marknaden som hjälper dig att ladda ner och strömma med lägre latency och uppleva prestanda som aldrig tidigare.

iPhone 14 Pro har också en mycket ljusstark och 6.1-tums OLED-skärm med Super Retina XDR-teknik för en uppslukande upplevelse. Du kan njuta av naturliga färger och levande bilder som ger en enastående upplevelse.

Förutom dessa har den åtta avancerade kameror, som ger dig en professionell film- och fotoupplevelse. Baksidan har en ultravidvinkel som gör det möjligt att komma närmare och fånga detaljerade bilder som är oöverträffade.

Fördelar:

  • Upplev enastående prestanda och hastighet med den unika A14-chipen

  • Njut av en ljusstark och 6.1-tums OLED-skärm med Super Retina XDR-teknik för en uppslukan

  • Få tillgång till snabba 5G-nätverk med hög hastighet för att streama, ladda ner, surfa och spela med lägre latency

  • Åtta avancerade kameror som ger en professionell foto- och filmupplevelse

Teknisk specifikation av iPhone 14 Pro

Modellbeskrivning

Märke

Apple

Modellnamn

iPhone 14 Pro

Färg

Rymdsvart / Djuplila / Silver / Guld


Storlek och vikt

Dimensioner

71.5 mm x 147.5 mm x 7.85 mm

Vikt

206 g


Batteri & Laddning

Batterityp

Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri

Anslutning

USB-C till Lightning

Trådlös laddning

Ja


Kamera

Antal kameror på baksidan

Triple Cam

Antal kameror på framsidan

Single Cam

Kameraupplösning fram

12 megapixel

Kameraupplösning huvudkamera

48 megapixel

Kamerafunktioner

Nattläge, Panorera, Porträttsläge, Ultravidvinkel, Zoom

Videoupplösning

4K / 1080p / 720p


System & Anslutningar

Dual SIM

Ja

Typ av SIM-kort

Nano-SIM (4FF), eSim

Operativsystem

iOS 16

Lagringskapacitet

128 GB / 256 GB / 512 GB / 1 TB

Plats för minneskort

Nej

Bluetooth

Ja

GPS

Ja


Skärm

Skärmstorlek

15.5 cm / 6.1 tum

Typ av skärm

Super Retina XDR-skärm, heltäckande OLED-skärm

Upplösning

2556 × 1179 pixlars upplösning med 460 ppi

Pekskärm

Ja


Egenskaper

Ansiktsigenkänning

Ja

Vattentät

IP68 vattentät

Vanliga frågor om iPhone 14 Pro

När kommer iPhone 14 Pro?

iPhone 14 Pro är den senaste flaggskeppsprodukten från Apple och har släppts officiellt den 20 oktober 2020. Den är nu tillgänglig för konsumenter, så att de kan börja njuta av dess funktioner och specifikationer.

Hur mycket kostar iPhone 14 Pro?

iPhone 14 Pro har ett baspris på omkring 11 999 kr och den dyrare varianten kostar 14 999 kr. Med ett mobilabonnemang kan du få tag på din iPhone 14 Pro med ett reducerat pris, som ofta ligger på mellan 8 000 och 10 000 kr. Priserna varierar dock beroende på vilket mobilabonnemang du väljer och hur lång bindningstid du väljer.

Varför ska jag köpa iPhone 14 Pro med abonnemang?

Köpa iPhone 14 Pro med ett mobilabonnemang kan ha många fördelar för dig som användare. För det första kan det hjälpa dig att spara värdefulla pengar. Mobilabonnemang är ofta mycket billigare än att köpa en telefon direkt, och du kan spara upp till hundratals kronor.

Dessutom kan du få tillgång till vissa förmåner som inte finns tillgängliga direkt från Apples butiker, såsom mer data, fri roaming, förbättrad kundservice och freebies. Du kan också få tillgång till olika typer av tjänster som kan göra din telefonupplevelse ännu bättre.

Att köpa en iPhone 14 Pro med ett mobilabonnemang erbjuder dig också flexibilitet, eftersom du kan byta till ett annat abonnemang eller ändra din bindningstid när du vill. Om du vill kan du även välja att köpa ut din telefon efter ett visst antal år.