Telenor obegränsat abonnemang

Telenor Obegränsad är ett populärt mobilabonnemang som erbjuder obegränsad mängd surf, samtal och SMS/MMS i Sverige. Abonnemanget har många fördelar som gör det till ett attraktivt val för kunder som vill ha obegränsad surf.

Enligt Telenors hemsida så är en av de stora fördelarna med Telenor Obegränsad att man aldrig behöver oroa sig för att slösa surfen eller bli avstängd. Med obegränsad surf kan man streama musik och video, spela spel online och använda sociala medier utan att behöva tänka på datamängden. Läs mer på vår dedikerade recension av Telenor!

Obegränsat hos Telenor – Frihet att surfa

Telenor Obegränsad ett mobilabonnemang har många fördelar för kunder som vill ha obegränsad surf och samtidigt få tillgång till roaming och streamingtjänster. Användarna uppskattar också att man kan använda abonnemanget som hotspot.

I EU/EES-länderna och Schweiz finns det ingen datagräns medan det i USA, Andorra, Turkiet, Schweiz, Serbien, Storbritannien (inklusive Gibraltar), Montenegro, EU/EES, Thailand, Malaysia och Myanmar (Burma) finns en gräns på 100 GB per månad utan extra kostnad. Telenor Obegränsad inkluderar alltså roaming i många länder, vilket ger användarna möjlighet att använda surf även när de reser utomlands.


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Please select a operator in sidebar

Telenor Obegränsat kan vara dyrt, men mycket för pengarna

Telenor Obegränsad är tillgängligt för 449 kr/mån, och ger användarna obegränsad surf inom Sverige, samt obegränsad surf i vissa utvalda länder utan extra kostnad.

För användare som vill ha ytterligare fördelar och funktioner finns Telenor Obegränsad Plus, som kostar 549 kr/mån. Med detta abonnemang får användaren också obegränsad surf, men kan även lägga till fler användare och dela på surfen.

Dessutom inkluderar Obegränsat Plus Nätsäker Plus, som ger användarna hjälp vid digitalt intrång och id-kapning, samt prioriterad kundservice och skärmförsäkring.

1.3/5 (2700) Trustpilot

Surfa obegränsat i utvalda länder utan extra kostnad

Reser du mycket utomlands och vill ha obegränsad surf? Då är Telenor Obegränsad det perfekta mobilabonnemanget för dig! Med Telenor Obegränsad kan du surfa obegränsat i utvalda länder utan extra kostnad.

Jämför mobilabonnemang med fri surf

Vi erbjuder också en jämförelse av alla mobilabonnemang med mycket eller fri surf där du hittar mer bra information om de allra största abonnemangen på marknaden. Telenor Frihet Obegränsat är bara ett av flera abonnemang mer fri, eller riktigt mycket, surf.