Vimla recension

Vimla har på kort tid blivit en mycket populär mobiloperatör med mobilabonnemang som är både prisvärda och flexibla. Sedan lanseringen år 2014 har de tagit marknadsandelar i en rasande fart. Detta har gjort att allt fler personer har blivit intresserade av att använda Vimla som mobiloperatör.

Vi bestämde oss för att ta tag i detta och har testat operatören genom att använda deras mobilabonnemang under tre månaders tid. Resultatet av våra erfarenheter har vi sammanfattat i denna Vimla recension för att du som läsare få en god bild av är Vimla bra eller dåligt.

Vimla omdöme

För att starta vår Vimla omdöme, låt oss presentera några grundläggande fakta om denna mobiloperatör. Vimla är en mobiloperatör som startade sin verksamhet år 2014 och har sedan dess vuxit och blivit en av de mest framgångsrika i branschen.

Ett stort skäl till deras snabba framgång är att de är ett helägt dotterbolag till Telenor, en av de största mobiloperatörerna i Sverige. Detta innebär att Vimla använder sig av Telenors nätverk och har en täckning som över 99% av befolkningen i Sverige.

Vimla recension visar att de utmärker sig på flera områden såsom rabatter, täckning och användarvänlighet.

Att vara kund hos Vimla är en enkel och smidig upplevelse utan några störningsmoment. Med en pålitlig täckning och konkurrenskraftiga priser är Vimla ett utmärkt val för alla som vill ha ett prisvärt och tillförlitligt mobilabonnemang.

God kundnöjdhet i test många år i rad

Vimla är en operatör som lägger stor vikt vid kundnöjdhet, och det har verkligen visat sig i de senaste årens undersökningar utförda av Svenskt Kvalitetsindex. Enligt deras senaste rapport, har Vimla hamnat i toppen av listan över högst kundnöjdhet inom telekombranschen.

Detta är ett bevis på att Vimlas fokus på kundernas behov och önskemål verkligen uppskattas.

Fördelar med Vimla

  • Inga bindningstider eller uppsägningstider – du kan byta eller säga upp ditt abonnemang när som helst.
  • Flexibla och prisvärda mobilabonnemang.
  • Bra täckning i Telenors nät för att du ska ha en stabil och tillförlitlig uppkoppling.
  • Möjlighet att tipsa andra och få rabatt på abonnemanget
  • Surfpott med obegränsad tid
  • Snabb och tillgänglig support

Ingen modern operatör har längre bindningstider eller uppsägningstider på sina mobilabonnemang och Vimla är inget undantag. Det var länge sedan de stora spelarna i branschen hade så pass mycket makt att de kunde tvinga kunder att skriva på för två år.

Idag har alla mindre operatörer, inklusive Comviq, Halebop, Vimla och Hallon, valt att slopa bindningstiderna vilket sätter press på de stora operatörerna. Detta ger dig som kund mer flexibilitet och frihet att byta operatör eller abonnemang när som helst utan att behöva oroa dig för kostsamma avbrott eller avgifter.

Flexibla och prisvärda mobilabonnemang

Vimla erbjuder mobilabonnemang som passar alla behov och budgetar. Deras prisvärda abonnemang ger dig mer data, mer surf och lägre kostnader jämfört med andra operatörer på marknaden.

Du kan enkelt välja det abonnemang som passar dig bäst utan att behöva betala för onödiga funktioner eller tjänster som du inte behöver.

Logga in i Vimla app eller webbsida

Det finns både app och hemsida där du kan logga in för att göra dina ärenden och se information om ditt mobilabonnemang.

Vimla-appen är en användarvänlig och praktisk app som gör det enkelt att hantera ditt mobilabonnemang. I appen kan du enkelt se din förbrukning av data, samtal och sms. Du kan också enkelt ändra ditt abonnemang, lägga till mer data eller justera dina faktureringsuppgifter. Appen ger också möjlighet att beställa en ny sim-kort om du skulle behöva det.

Dessutom kan du få hjälp av kundtjänst direkt via appen om du skulle behöva support eller ha några frågor om ditt abonnemang. Med Vimla-appen har du full kontroll över ditt abonnemang och kan hantera allt på ett smidigt och enkelt sätt direkt från din mobiltelefon.

Vimla mobilnät & täckning

Vimla använder sig av Telenors mobilnät och har en mycket god täckning över hela landet. Telenor har investerat stort i sitt mobilnät för att säkerställa att deras kunder har en stabil och snabb uppkoppling oavsett var i landet de befinner sig.

Vimla erbjuder därför också en mycket pålitlig och högkvalitativ uppkoppling för sina kunder. Om du bor eller reser mycket på platser med dålig täckning kan du också välja att aktivera Vimlas wifi-samtal, vilket gör det möjligt att ringa och ta emot samtal över wifi istället för mobilnätet.

På så sätt kan du alltid vara säker på att du har en pålitlig uppkoppling och kan vara tillgänglig för dina kontakter även på platser med dålig täckning

Tipsa andra och få rabatt

En av fördelarna med att ha ett mobilabonnemang hos Vimla är möjligheten att tipsa andra och få rabatt på ditt eget abonnemang. Genom Vimlas “tipsa en vän“-program kan du enkelt bjuda in dina vänner och bekanta att prova på Vimla och om de bestämmer sig för att teckna ett abonnemang får både du och din vän rabatt på nästa faktura.

Detta gör det inte bara möjligt att spara pengar på ditt eget abonnemang, utan även att hjälpa dina vänner och bekanta att hitta en mobiloperatör med bra täckning, prisvärda abonnemang och en hög grad av kundnöjdhet.

Dessutom kan du bjuda in så många vänner du vill och på så sätt spara ännu mer pengar på ditt abonnemang. Det är en win-win-situation för alla parter!

Obegränsad surfpott ger mer data

Konceptet med surfpott har växt fram och flertalet operatörer erbjuder någon form av surfpott idag. Begreppet går ut på att all surf som du inte använder en månad läggs i en pott som kan användas längre fram. Hos vissa, exempelvis Telia, lagras denna oförbrukade surf i en månad. Hos andra är tiden lite längre.

Hos Vimla sparas all oförbrukad surf (och samtal, sms & mms för den som inte har obegränsade) hur länge som helst. Maxtaket är 100 GB och du ser enkelt hur mycket din pott är uppe i på appen eller Mitt Vimla.

Kundsupport

Vimla har ett rykte om sig att ha en av den bästa kundsupporten i mobilbranschen. Du kan nå Vimlas supportteam genom deras app, hemsida eller via telefon, och du får snabbt svar från en kunnig och vänlig kundtjänstmedarbetare. De är tillgängliga alla dagar i veckan och kan hjälpa dig med allt från tekniska frågor till fakturafrågor.

Om du stöter på problem med din Vimla-tjänst eller bara vill ha mer information om abonnemang och priser, kan du alltid räkna med att få hjälp av Vimlas supportteam. Dessutom har Vimla en omfattande kunskapsdatabas på sin hemsida, där du kan hitta svar på vanliga frågor och problem.

Vimla strävar efter att ge dig den bästa kundupplevelsen genom en snabb och tillgänglig kundsupport, vilket gör det enkelt att välja dem som din mobiloperatör.

Vimla för pensionärer och seniorer

Vimla är en populär mobiloperatör bland pensionärer och seniorer som erbjuder många förmånliga abonnemang för personer över 55 år. Alla som är över 55 får tillgång till rabatterade tjänster, vilket innebär att man kan få samma surf och samtal till ett lägre pris. Det finns inga dolda avgifter eller nackdelar med att bli en senior kund hos Vimla.

Vårt Vimla omdöme av deras tjänster för äldre visar på att de är en av de mest eftertraktade mobiloperatörerna bland Sveriges seniorer. Besök vår sida om Vimlas seniorabonnemang för mer information!

Vimla recension av studentabonnemang

Vimla har ett mobilabonnemang med flexibla villkor och en hel del förmåner för yngre målgruppen. Som studerande eller ungdom (upp till 18 år) får du tillgång till deras lägre priser, precis som seniorerna.

Med Vimlas studentabonnemang får studenter 50% rabatt på abonnemanget under de första tre månaderna och möjlighet att tipsa andra och få rabatt på ditt eget abonnemang. Vimlas studentabonnemang är ett av de mest prisvärda på marknaden och är populärt bland svenska studenter.

Förbättringar hos Vimla

För de som använder sin mobiltelefon för att surfa och streama mycket kan 100 GB data vara otillräckligt. Vimla har dock en surfpott som gör det möjligt att använda mer surf per månad utan att det tar slut. Vi har själva använt mellan 5-15 GB per månad, men tack vare surfpotten kunde vi använda hela 40 GB i månaden.

Tyvärr kan du inte köpa mobiltelefoner med ditt abonnemang hos Vimla. Många föredrar att samla allt på en faktura, men just nu säljer inte Vimla någon hårdvara. Det är oklart om det kommer att finnas i sortimentet i framtiden.

Sammanfattning av Vimla recension

Slutsatsen från vår Vimla recension är att det är en utmärkt mobiloperatör baserat på våra egna erfarenheter och upplevelser. Vimla erbjuder prisvärda mobilabonnemang, utan bindningstider och uppsägningstider, med en pålitlig täckning och ett bra mobilnät.

De har också en av marknadens bästa surfpottar och snabb och tillmötesgående kundsupport. Det enda negativa är att de inte erbjuder större abonnemang, men för de flesta användare är Vimlas utbud mer än tillräckligt.

Om du vill lära dig mer om Vimla, rekommenderar vi att du besöker vår sida där vi jämför deras abonnemang och utforskar deras hemsida.

Frågor om vår Vimla recension

Är Vimla bra eller dåligt?

Efter att sammanställt Vimla recension framgår det att fördelarna är fler och större än nackdelarna. Vi skulle därför säga att det är en bra mobiloperatör, och enligt Svenskt Kvalitetsindex årliga branschundersökning av telekombranschen är kunderna också nöjda.

Vi rekommenderar dig att ge dem en chans, och som ny kund kan du få riktigt bra rabatt då de har ständigt ny kampanj för nya kunder!

Är recensionen oberoende?

Mobilabonnemanget.nu har samarbeten med de flesta av Sveriges mobiloperatörer, inklusive Vimla. Samarbetet inkluderar bland annat att vi får betalt om någon tecknar ett abonnemang via oss. Med det sagt så försöker vi alltid vara så oberoende och sakliga i våra test som möjligt.

Om du undrar över någonting gällande vårt omdöme så tveka inte att höra av dig till oss!