Nyheter om Samsung Galaxy S10

När kommer Samsung Galaxy S10?

Det har under den senaste tiden läckt ytterligare uppgifter om Samsungs nästa flaggskeppstelefon, Galaxy S10, som kommer att presenteras den 20 februari i år. Lanseringen är extra viktig för Samsung tack vare att föregångaren S9 sålde dåligt trots att de hade lagt rejält med krut på nyheter som till exempel att de då hade uppdaterat kameran. Kameran verkar också vara i fokus på S10, mer om det längre ner i artikeln där vi även tar upp Samsung Galaxy S10 pris.

Mycket av informationen är rykten från olika håll men nyligen bekräftade företaget att mobilen faktiskt kommer att heta Galaxy S10. Telefonen verkar komma i tre olika modeller. S10 Lite, som blir lite enklare, vanliga S10 samt värstingmodellen S10 Plus. Här under finns en bild som vi publicerat i ett tidigare inlägg på de tre modellerna

Bild på Samsung Galaxy S10

 

Samsung Galaxy S10 pris

Enligt en italiensk blogg ska priserna på respektive modell vara följande:

  • S10 Plus – från 15400 kr
  • S10 – från 9500 kr
  • S10 Lite – från 8000 kr

Kamerahål – framtidens frontkamera

Dyra mobiltelefoner verkar vara här för att stanna, och med priser som dessa förväntar man sig en hel del nyheter. En nyhet ser ut att vara ett så kallat kamerahål istället för den klassiska frontkameran. Kamerahålet är ett litet hål i skärmen som gör att man slipper den klassiska flärpen för kameran som alla mobiler tidigare har haft. Skärmen kan alltså täcka hela mobilens framsida.