Få rabatt hos Vimla via tipslänk

Med en tipslänk hos Vimla får du inte bara tillgång till deras populära mobilabonnemang och schyssta villkor. Det blir också ännu billigare! Såhär gör du för att teckna Vimla:

Vimlas Mobilabonnemang

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
4 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
110kr
10 kr/mån
LÄS MER
8 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
160kr
10 kr/mån
LÄS MER
12 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
190kr
10 kr/mån
LÄS MER
20 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
240kr
10 kr/mån
LÄS MER
50 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
320kr
10 kr/mån
LÄS MER
100 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
370kr
10 kr/mån
LÄS MER

Vad är en tipslänk?

Vimla erbjuder någonting som kallas tipslänkar. Det gör att om du har en vän, familjemedlem, kollega eller egentligen vem som helst på två ben som idag har någon annan operatör kan du tipsa denne om Vimla. Om personen går över till ett mobilabonnemang hos Vimla via din tipslänk får ni båda en rabatt på 10 kr/mån på era månadsavgifter, hur länge som helst. För den som är intresserad av att veta mer om Vimla finns vårt test av vimla där vi gjort en stor recension av operatören.

Inga gränser på antalet tipsare

Det fina i det här erbjudandet är att det inte finns någon gräns för hur många du kan tipsa. Det är också enkelt att motivera andra att testa Vimla genom tipslänk eftersom att de abonnemangen inte har bindningstid. Är du tillräckligt strävsam kan du få ditt abonnemang helt gratis. Har du exempelvis deras abonnemang med 2 GB surf som kostar 100 kr/mån (50 kr/mån första 3 månaderna) behöver du tipsa 10 vänner för att få ditt abonnemang helt gratis. Hur många vänner har du på Facebook? Att dela din tipslänk där och förklara fördelarna med det kan resultera i flera registreringar bara det.

Mobiloperatören Vimla som erbjuder abonnemang

Tipsa senior eller studenter

Det kan vara extra fördelaktigt att skicka din tipslänk till seniorer eller studenter. Vimlas seniorabonnemang och studentabonnemang är nämligen lite billigare än de vanliga abonnemangen, och du kan därmed ge dessa lite extra motivation att köpa deras tjänster via din länk.

Kanske vill personerna i din omgivning läsa på lite mer om vilka mobiloperatörer som finns. I sådana fall finns hela jämförelser av pensionärsabonnemang där du kan se precis vilka alternativ som finns. Då blir det enklare att hitta det bästa för dig!

Tipslänk hos vimla genom dator eller email

Hur fungerar Vimlas tipslänkar?

För att tipsa någon börjar du med att gå in på Mitt Vimla via deras hemsida. Där finns din tipslänk som du enkelt kan kopiera och skicka till dina nära & kära via de kanaler som du föredrar. Som vi nämnde förut är Facebook ett bra sätt att nå ut till många samtidigt. Annars fungerar det lika bra att maila, skicka SMS eller twittra ut din länk.

När någon klickar på din länk och tecknar ett abonnemang får ni båda rabatten varje månad så länge ni fortfarande är kunder hos vimla. Om någon av er avslutar sitt mobilabonnemang hos Vimla förlorar båda rabatten.

För du ska kunna hålla lite koll får du ett mail varje gång någon tecknat ett abonnemang via din tipslänk. Dessutom kan du se mer information om dina tipsningar när du är inloggad på Mitt Vimla.

Vimlas tipslänk i kombination med bra rabatter

Så får du rabatten

Det finns såklart lite regler som gäller för att er tipsrabatt ska fungera varje månad. Det enda som krävs är egentligen att ni båda ska ha ett aktivt mobilabonnemang som ni betalar för. (eller får gratis om ni tipsat tillräckligt många!) Alltså:

  • Säger någon av er upp sitt abonnemang mister även den andra rabatten.
  • Om en av er pausar sitt abonnemang blir det ingen rabatt för någon.
  • Skulle betalningen strula (att Vimla inte får några pengar av någon anledning) så kommer tyvärr dennes abonnemang spärras och ingen rabatt tilldelas er. Om personen ändå betalar under samma månad får båda rabatten ändå.

 

Alltså, så länge ni båda betalar som vanligt så får båda tipsrabatten varje månad, hur länge som helst. Nu när du är expert på tipslänkar och fått några av dina vänner att byta abonnemang så är nästa steg att jämföra alla vimlas mobilabonnemang och läsa mer om operatören. Där du kan hitta mer information om Vimlas nät, täckning, abonnemang och aktuella erbjudanden. Törstar du efter mer kan du hoppa över till Vimlas egna hemsida.

Topplista Mobiloperatörer

#SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
15 - 100 GBFria100 GB extra surf 49 - 349 kr/månLÄS MER
2 3 - 100 GBFriaAlla abonnemang 10 kr55 - 350 kr/månLÄS MER
3Fri SurfFriaHELT fri surf i Sverige99 - 399 kr/månLÄS MER
tellus mobil1 - 100 GBFria25 kr första månaden5 - 345 kr/månLÄS MER
5 - 100 GBFriaIngen bindningstid125 - 375kr/mån
LÄS MER
3 GB - 38 GBFriaDubbel surf, samma pris52,50 - 275 kr/månLÄS MER
5 GB - Fri surfFriaExtra användare för endast 99 kr199 - 499 kr/månLÄS MER
5 - 60 GBFriaDubbel surf!129 - 429 kr/månLÄS MER
3 GB - Fri surfFriaObegränsad data i 3 mån199 - 569 kr/månLÄS MER
5 GB - Fri SurfFriaSäkerhetspaket för trygg surf229 - 549 kr/månLÄS MER