Få rabatt hos Vimla via tipslänk

❤️SPECIALERBJUDANDE❤️
Just nu har vi på Mobilabonnemanget.nu en exklusiv, tidsbegränsad kampanj med Hallon som du inte hittar någon annanstans. Genom oss får du upp till 50 % rabatt på abonnemang i upp till
6 månader, slipper bindnings- och uppsägningstid och det är dessutom de billigaste abonnemangen;

8 GB för 79 kr/mån (6 mån och +25 GB extra!)
25 GB för 149 kr/mån (6 mån och +25 GB extra!)
100 GB för 199 kr/mån (6 mån och +25 GB extra!)

(Skynda dig! Erbjudandet gäller endast t.o.m. söndag 30 juni)

LÄS MER PÅ HALLON.SE

💡Hallon är den populäraste mobiloperatören bland våra besökare, och vi är säkra på att även du kommer trivas hos Hallon💡

Vimla erbjuder någonting som kallas tipslänkar. Det gör att om du har en vän, familjemedlem, kollega eller egentligen vem som helst på två ben som idag har någon annan operatör kan du tipsa denne om Vimla. Om personen går över till ett mobilabonnemang hos Vimla via din tipslänk får ni båda en rabatt på 10 kr/mån på era månadsavgifter, hur länge som helst.

Det fina i det här erbjudandet är att det inte finns någon gräns för hur många du kan tipsa. Är du tillräckligt strävsam kan du få ditt abonnemang helt gratis. Har du exempelvis deras abonnemang med 2 GB surf som kostar 100 kr/mån (50 kr/mån första 3 månaderna)  behöver du tipsa 10 vänner för att få ditt abonnemang helt gratis. Hur många vänner har du på Facebook? Att dela din tipslänk där och förklara fördelarna med det kan resultera i flera registreringar bara det.


Hur fungerar Vimlas tipslänkar?

För att tipsa någon börjar du med att gå in på Mitt Vimla via deras hemsida. Där finns din tipslänk som du enkelt kan kopiera och skicka till dina nära & kära via de kanaler som du föredrar. Som vi nämnde förut är Facebook ett bra sätt att nå ut till många samtidigt. Annars fungerar det lika bra att maila, skicka SMS eller twittra ut din länk.

När någon klickar på din länk och tecknar ett abonnemang får ni båda rabatten varje månad så länge ni fortfarande är kunder hos vimla. Lämnar en av er Vimla, förlorar båda rabatten.

För du ska kunna hålla lite koll får du ett mail varje gång någon tecknat ett abonnemang via din tipslänk. Dessutom kan du se mer information om dina tipsningar när du är inloggad på Mitt Vimla.

Vimlas tipslänk i kombination med bra rabatter
För att få rabatten

Det finns såklart lite regler som gäller för att er tipsrabatt ska fungera varje månad. Det enda som krävs är egentligen att ni båda ska ha ett aktivt mobilabonnemang som ni betalar för. (eller får gratis om ni tipsat tillräckligt många!) Alltså:

  • Säger någon av er upp sitt abonnemang mister även den andra rabatten.
  • Om en av er pausar sitt abonnemang blir det ingen rabatt för någon.
  • Skulle betalningen strula (att Vimla inte får några pengar av någon anledning) så kommer tyvärr dennes abonnemang spärras och ingen rabatt tilldelas er. Om personen ändå betalar under samma månad får båda rabatten ändå.

 

Alltså, så länge ni båda betalar som vanligt så får båda tipsrabatten varje månad, hur länge som helst. Nu när du är expert på tipslänkar så är nästa steg att jämföra alla vimlas mobilabonnemang och läsa mer om operatören. Där du kan hitta mer information om Vimlas nät, täckning, abonnemang och aktuella erbjudanden! Törstar du efter mer kan du hoppa över till Vimlas egna hemsida här!

Vill du ha vår bästa rabatt?