Telness – Mobiloperatören för företag

Det finns mängder med mobiloperatörer i Sverige, men Telness är det allra första som exklusivt inriktar sig på företagsmarknaden. De är pionjärer i sitt område – Telness-företaget har hittat en helt egen inriktning, och en riktigt spännande sådan. Istället för att fokusera på individen så är alla abonnemang och funktioner anpassade till ett företagsperspektiv.

Det enda kravet för att kunna registrera sig för ett Telness-abonnemang är att man har ett företag, vem som helst med ett svenskt organisationsnummer kan alltså använda deras tjänster.

  • Nyhet! Telness har lanserat sin växeltjänst där du som företagare enkelt kan styra över ditt växelnummer och koppla vidare samtal. Det fungerar oavsett operatör och du väljer själv hur inkommande samtal ska hanteras – från 29 kr/mån för själva numret.

LÄS MER HOS TELNESS

– Går i Telias prisbelönta mobilnät
– Nöjdhetsgaranti
– Ingen bindningstid eller uppsägningstid
– Chatt- och telefonsupport Vardagar 09.00-17.00
– Inga dolda avgifter
– Växeltjänster

TELNESS.SE
SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
3 GBFriaIngen bindningstid229 kr/månLÄS MER
20 GBFriaIngen bindningstid299 kr/månLÄS MER
60 GBFriaIngen bindningstid399 kr/månLÄS MER
100 GBFriaIngen bindningstid449 kr/månLÄS MER

Telness företagsabonnemang

Mobiloperatören Telness

Så vilka är egentligen Telness? De är en fristående och oberoende aktör som – precis som nämnt innan – endast fokuserar på företagsabonnemang. De använder sig av Telias nät, vilket innebär en stabil upplevelse för samtliga kunder – man kan förvänta sig lika bra täckning som hos Sveriges största mobiloperatörer med andra ord. Det är inte helt ovanligt att större företag innebär större rabatter – så jobbar inte Telness. De har samma villkor och priser för alla, oavsett antalet anställda. Specialbehandling för alla, helt enkelt. Slipp krångla med förhandlingar och avtal, alla kunder får deras bästa priser.

En digital operatör för företag

Telness är ett digitalt företag – de vet hur dagens samhälle fungerar – varför ska man behöva åka in till butik, eller ringa kundsupport för att sköta alla ärenden man kan göra på webben? De erbjuder en hel plattform för organisationer som hjälper dig få en översikt över dina företagsabonnemang och underlättar administreringen. Detta tillåter en effektivare hantering av alla ärenden, vilket i sin tur innebär bättre pris för kunderna – en riktig win-win för samtliga parter. Och var inte orolig, de använder BankID för digital signering – snabbt, enkelt och säkert.

Företagsabonnemang på ett enkelt sätt

Telness använder sig av en väldigt enkel strategi. Alla abonnemang är likadana, det finns bara tre olika nivåer på dem. Det är heller ingen bindningstid eller uppsägningstid, så det är enkelt att byta, pausa eller säga upp sig (om man mot all förmodan vill det). I alla abonnemang ingår det fria samtal, SMS och MMS och samma mängd surf i EU som du har i Sverige. De olika prisnivåerna ser ut som följer:

  • 2 gb – 229kr/mån
  • 10 gb – 299kr/mån
  • 30 gb – 429kr/mån
  • 100 gb – 649kr/mån

Alla priser är exklusive moms. Och som tidigare nämnt – man kan enkelt byta mellan de olika abonnemangen på deras webplattform, utan några som helst krångligheter. På tal om just plattformen – själva kärnan i abonnemangen – så är det en stor anledning till varför Telness är så bra för just organisationer. Den erbjuder nämligen en tydlig överblick över alla användare och deras kostnader.  Det är enkelt att se det aktuella användandet, granska alla fakturor (som förövrigt kan samlas i en, för enkelhetens skull), ändra datapaket och inställningar. Allt går igenom deras webplattform, vilket ger en tydlig överblick för organisationsledaren.

Funktioner och tjänster

Trots att Telness är ett ungt företag så har de redan många eftertraktade funktioner för företagsanvändning, men de är noga med att de bara är i startfasen. Massa fler funktioner är på ingång; en modern växeltjänst; att kunna koppla flera nummer till en telefon; kunna dra privata kostnader från ditt privata kort; kostnadskoll; smarta prognoser för att sänka dina kostnader och mycket annat – den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Om du vill veta mer så är det bara att surfa in på deras hemsida för att se själv vad de har att erbjuda.

LÄS MER PÅ TELNESS.SE