Telenor Frihet mobilabonnemang

 SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris 
4 GBFria-219 kr/månLÄS MER
10 GBFria-269 kr/månLÄS MER
15 GBFria-329 kr/månLÄS MER
30 GBFria-379 kr/månLÄS MER
75 GBFria-449 kr/månLÄS MER
Fri surf!Fria-569 kr/månLÄS MER

 

 

Telenor Frihet är Telenors mest framstående mobilabonnemang. Det ingår alltid fria samtal, sms och mms och samtliga surfmängder höjdes under våren 2017 vilket gjorde erbjudandet mer konkurrenskraftigt. Du får en bra täckning i Telenors nät och läs gärna mer om Telenor som operatör på vår sida om Telenor. Det finns många olika storlekar att välja mellan vilket gör att det alltid finns något som passar just dig. Du får själv välja om du vill binda abonnemanget mot en rabatt eller inte.

Surfa med Telenor FrihetTelenor, operatören bakom abonnemanget Telenor Frihet

Som du sett ovan finns Telenor Frihet i många olika datamängder, allt från 1,5 GB till obegränsat. Hela surfen går också att använda utomlands, med ett undantag. I Frihet Obegränsat ingår 100 GB data istället för obegränsad surf i EU, Malaysia, Thailand och Myanmar.

Skulle din surf ta slut finns möjlighet att köpa mer surf via appen eller hemsidan. Då finns följande alternativ:

0,2 GB – 39 kr
1 GB – 89 kr
3 GB – 149 kr
10 GB – 249 kr
20 GB – 349 kr

Det är med andra ord rätt så dyrt att köpa till extra surf till abonnemanget Frihet, bland de absolut högsta avgifterna av operatörerna.

Rabatter för unga och pensionärer

Alla under 27 år får 50 kr rabatt varje månad på sitt mobilabonnemang Frihet om de väljer att binda upp sig på 24 månader. De som är över 65 år får 30 kr rabatt vid samma förutsättningar. Eftersom att köp med mobil i regel innebär denna bindningstid kommer du med stor säkerhet bli tillgänglig för denna rabatt vid köp av abonnemanget.

Köp Telenor Frihet med mobil

Det är populärt att kombinera köp av ny mobil med Frihet. På så sätt får du den lägre månadskostnaden i form av bundet mobilabonnemang, och också självklart en ny telefon! Just nu är iPhone X den mest populära mobilen hos Telenor, men både Samsung och Huawei säljer bra. Allt som oftast resulterar köp av mobil + abonnemang i en lägre totalkostnad än vid separata köp.