# AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
1FASTPRIS 5 - 40 GBObegränsatObegränsat145 - 295 kr/månLÄS MER
2HALLON 4 - 100 GBObegränsatObegränsat99 - 349 kr/månLÄS MER
3Mer 2 - 50 GBObegränsatObegränsat100 - 320 kr/månLÄS MER
RUBBET 3 - 30 GBObegränsatObegränsat169 - 369 kr/månLÄS MER
Fastpris 1 - 30 GBObegränsatObegränsat95 - 345 kr/månLÄS MER
[lvca_spacer]

Comviqs logga

Comviq Mobilabonnemang

 Delar nät med Telenor, Tele 2 och Telia

 Från 95kr per månad

  Billigast utlandssamtal

JÄMFÖR COMVIQS ABONNEMANG

GÅ TILL COMVIQ.SE

Hallon mobilabonnemang

Hallon Mobilabonnemang

 Från 99 kr/mån

 Ingen bindningstid / uppsägningstid

  Bra täckning i 3’s 4G nät

JÄMFÖR HALLONS ABONNEMANG

GÅ TILL HALLON.SE

Mobiloperatör Fello

Fello Mobilabonnemang

 Byt storlek på abonnemanget när du vill

 Ingen bindningstid / uppsägningstid

  Bra täckning i Telias 4G nät

JÄMFÖR FELLOS ABONNEMANG

GÅ TILL FELLO.SE

Vimla abonnemang

Vimla Mobilabonnemang

 Skräddarsy ditt mobilabonnemang

 Spara oanvänd surf upp till 100GB

  Bra täckning i Telenors 4G nät

JÄMFÖR VIMLAS ABONNEMANG

GÅ TILL VIMLA.SE

Telness Företagsabonnemang

 En månad gratis

 Går i Telias mobilnät

  Fria samtal, SMS och MMS

JÄMFÖR TELNESS ABONNEMANG

GÅ TILL TELNESS.SE

Telenor Mobilabonnemang

 Dela surf inom familjen

 Byt mobil utan extra kostnad

  Surfa inom EU utan extra kostnad

JÄMFÖR TELENORS ABONNEMANG

GÅ TILL TELENOR.SE

Operatör halebop

Halebop Mobilabonnemang

 Sveriges mest nöjda kunder 2016

 Spara surf till månaden efter

  Bra täckning i Telias 4G nät

JÄMFÖR HALEBOPS ABONNEMANG

GÅ TILL HALEBOP.SE

Tele2 Mobilabonnemang

 Skräddarsy dit mobilabonnemang

 Surfa upp till 40 Mbit/s

 Nät som når 99% av Sveriges befolkning

JÄMFÖR TELE2S ABONNEMANG

GÅ TILL TELE2.SE

MyBeat Mobilabonnemang

 Tre abonnemang att välja på

 Ingen uppsägnings- eller bindningstid

  Bra täckning inom Telenors 4G nät

JÄMFÖR MYBEATS ABONNEMANG

GÅ TILL MYBEAT.SE

Telia Mobilabonnemang

 Sveriges störstat nät

 Surfa upp till 100 Mbit/s

 50 kr/mån rabatt för dig 18-27 år

JÄMFÖR TELIAS ABONNEMANG

GÅ TILL TELIA.SE

Tre Mobilabonnemang

 Fri surf på musikstreaming

 Nät som når 98.5% av Sveriges befolkning

  Fria samtal, SMS och MMS

JÄMFÖR 3S ABONNEMANG

GÅ TILL tre.SE

Välj en mobiloperatör som passar dig

Här på Mobilabonnemanget.nu hittar du all den senaste information om mobiloperatörer i Sverige. På den här sidan kan klicka dig fram till jämförelsen av abonnemangen från vilken mobiloperatör du vill. Vill du jämföra alla mobiloperatörer mot varandra kan du göra det enkelt på startsidan. Där kan du hitta de bästa mobiloperatörerna för just dig och även de billigaste operatörerna om du inte behöver så mycket. Kom ihåg att du alltid kan sortera jämförelsen efter hur mycket surf, samtal och sms du vill ha.

För att underlätta ditt letande i djungeln av abonnemang har vi tagit fram guider du kan titta på under fliken Nyheter. Exempel på dessa är Allt om mobiloperatörernas mobiltäckning och Vad ska jag välja för mobilabonnemang? På så sätt kan du få reda på vilket som passar just dig och platsen du bor på.

Jämför mobiloperatörer

I princip alla i Sverige använder sig utav en mobiloperatör. Detta är därför att i princip alla har en mobiltelefon. Väldigt många skaffar ett abonnemang i samband med köp av en mobiltelefon och vill du göra det kan du jämföra kombinationer av olika mobiler och abonnemang under fliken Mobil här på sajten. Har du köpt din telefon kontant eller har bindningstiden gått ut på ditt nuvarande abonnemang kan det vara bra att byta till ett mer förmånligt avtal. Vill du behålla ditt gamla nummer är det oftast inget problem utan du kan enkelt välja det när du tecknar det nya.

 

Oavsett hur du går tillväga är det alltid smart att jämföra de olika operatörerna så du får ett så prisvärt abonnemang som möjligt. Här ovan kan du välja mellan de nio olika aktörerna för att se alla olika abonnemang de erbjuder och vad som ingår i varenda ett av dem.

Mobiloperatörer som håller vad de lovar

Det finns en hel del olika operatörer att välja på i Sverige och att själv ta reda på vilken som är bäst kan vara både jobbigt och tidskrävande. Vi har stenkoll på priser, erbjudanden och abonnemang så att du enkelt kan gå igenom utefter dina behov. Vi har med de tio största mobiloperatörerna i Sverige och härifrån kan du gå in på varje enskild jämförelse. Vill du jämföra alla abonnemang från alla operatörer kan du göra det på startsidan.

När du ska välja hos vilka du ska teckna abonnemang finns det en del saker att tänka på. Exempelvis uppsägningstid, bindningstid, startavgifter och fakturor. Ifall man inte har koll på abonnemangen kan man lätt hamna i ett avtal man inte är nöjd med för att sedan få svårigheter att säga upp det. Av anledningar likt denna är det viktigt att göra en jämförelse på de olika operatörerna. Vi försöker göra denna process lite enklare. Här kan du hitta för- och nackdelar, prisskillnader och mycket mer. Ska du ha med en telefon vid tecknandet så är det dessutom helt andra villkor, men tur nog hittar du även den infon hos oss.

Bästa operatören

Genom att använda dig av vår informationsportal samt våra jämförelser kan du lätt hitta den bästa mobiloperatören utefter vad du behöver. Se till att ta reda på hur mycket surf, samtal och SMS du behöver innan du väljer ett abonnemang. Du kan spara tusentals kronor per år genom att välja ett avtal som är mer skräddarsytt efter dig. Särskilt om du väljer någon av de så kallade internetoperatörerna.

Det finns många olika alternativ att tänka över när det kommer till mobiloperatörer. Vi har tagit på oss det håra arbetet med att samla all fakta och sammanställt det i fina jämförelser. Det enda du behöver göra är se vad vi har kommit fram och hitta den bästa dealen för dig.

Hoppas vi kan vara till hjälp och har du några frågor får du mer än gärna höra av dig. Du hittar ett kontaktformulär under fliken Kontakt. Slänger du iväg ett meddelande så svarar vi så fort vi bara kan. Oftast redan samma dag. Alla frågor är välkomna som angår abonnemang, mobiloperatörer och liknande.