Vad tycker du?
[Totalt: 23 Snitt: 4.6]

Sugen på att skaffa en Samsung Galaxy S9? Vill du få den så billigt det bara går? Då är du på rätt sida! Här nedanför kan du se alla aktuella erbjudanden från de operatörer som har mobilen.

Just nu så har Comviq det bästa priset på 525 kr/mån.

Samsung Galaxy S9 Plus är den senaste värstingmodellen från Samsung. Med sina nya, dubbla kameror på baksidan är den redo att ta riktigt skarpa bilder oavsett vilket ljus som finns. Jämför pris på S9 Plus från alla operatörer och hitta det billigaste direkt!

Billigast pris

Samsung Galaxy S9 Plus

Från 525 kr/mån på Comviq.se

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris totalt 
3Fastpris 1 GBFriaFria 539 kr/månLÄS MER
Rubbet Liten 2 GB100 st/mån1000 st/mån 559 kr/månLÄS MER
3Fastpris 3 GBFriaFria 559 kr/månLÄS MER
Fastpris 1 GBFriaFria 569 kr/månLÄS MER
Fastpris 10 GBFriaFria 575 kr/månLÄS MER
Mobil Komplett 1 GBFriaFria 579 kr/månLÄS MER
Rubbet Mellan 6 GBFriaFria 599 kr/månLÄS MER
Frihet 1.5 GBFriaFria 599 kr/månLÄS MER
3Fastpris 6 GBFriaFria 599 kr/månLÄS MER
Frihet 3 GBFriaFria 619 kr/månLÄS MER
Fastpris 5 GBFriaFria 619 kr/månLÄS MER
3Fastpris 15 GBFriaFria 639 kr/månLÄS MER
Frihet 6 GBFriaFria 669 kr/månLÄS MER
Fastpris 15 GBFriaFria 669 kr/månLÄS MER
Fastpris 40 GBFriaFria 675 kr/månLÄS MER
Mobil Komplett 6 GBFriaFria 679 kr/månLÄS MER
Frihet 20 GBFriaFria 689 kr/månLÄS MER
Rubbet Stor 24 GBFriaFria 689 kr/månLÄS MER
3Fastpris 30 GBFriaFria 699 kr/månLÄS MER
Fastpris 30 GBFriaFria 719 kr/månLÄS MER
Mobil Komplett 20 GBFriaFria 729 kr/månLÄS MER
Frihet 40 GBFriaFria 749 kr/månLÄS MER
Mobil Komplett 40 GBFriaFria 779 kr/månLÄS MER
Frihet 60 GBFriaFria 799 kr/månLÄS MER
3Fastpris 60 GBFriaFria 799 kr/månLÄS MER
Mobil Komplett 60 GBFriaFria 829 kr/månLÄS MER
Unlimited Fri surf!FriaFria 869 kr/månLÄS MER
Mobil Komplett 100 GBFriaFria 879 kr/månLÄS MER
ObegränsatFri surf!FriaFria 919 kr/månLÄS MER

Jämför pris på Galaxy S9 Plus

För att vara säker på att få det lägsta priset är det bäst att jämföra de olika mobiloperatörernas priser mot varandra. I vår prisjämförelse av S9 Plus finns samtliga operatörer som har telefonen i sitt utbud med, och du behöver inte oroa dig över att det finns något annat erbjudande än dessa. Du väljer helt enkelt bara hur mycket surf du vill ha och vilket pris du är beredd att betala, och klickar dig vidare in till den operatör som har det bästa erbjudandet.

Är du tidigt ute finns chans att ta del av extra billiga priser vid lansering eller precis efter. Då tävlar aktörerna som mest och pressar priset för att vinna över kunder. Det kan du som konsument ta tillvara på och passa på att köpa dig Samsung S9 Plus med abonnemang.

Billigaste Samsung S9 Plus med abonnemang

Du hittar den billigaste S9 Plus med mobilabonnemang hos Comviq, från 525 kr/mån. Det är marknadens lägsta pris och garanterar dig ett bra köp om du är ute efter en ny mobil av bästa kvalitet bästa pris. Vill du leta dig utanför Comviq har också Halebop och Tre schyssta priser på mobilen, men då får du vara beredd på att betala lite mer. Vi uppdaterar vår jämförelse av Galaxy S9 Plus varje dag därför kan du vara säker på att priserna stämmer överens med verkligheten. Priserna skiljer sig mycket mellan de olika operatörerna, så se till att du jämför alla abonnemang innan du väljer att teckna någonting.

Billigaste S9 Plus utan abonnemang finns hos flera elektronikleverantörer för 9890 kr, bland annat Media Markt och Elgiganten. Dessa priser skiljer sig inte lika mycket mellan företagen, utan många har samma låga pris.

Hur är mobilen?

Samsung S9 Plus är väldigt lik S9, det vill säga sitt mindre syskon, men den är lite större, kraftfullare och har bättre kameror. Det som märks mest mot lillebrodern är, förutom storleken, att den har två kameror på baksidan istället för en. Kameran är just den del som Samsung valt att lägga mest krut på – och det märks. Allt med kameran är nytt och det är stora uppgraderingar från S8 Plus. Den kan filma 960 bilder per sekund i full HD-upplösning. Förr har det varit svårt att ta bra bilder i mörker med mobilkameror, men det är ett minne blott. S9 Plus tar riktigt bra bilder i både mörka och ljusa miljöer, och det finns antagligen ingen annan mobil på marknaden som kan mäta sig med den på det området.

Nytt ljud och kamera

Utöver kameran som är sprillans ny har Samsung också uppgraderat högtalarsystemet som nu levereras av Dolby. Högtalarna är Dolby Atmos och det är ett klarare ljud som har mindre störningar och brus. Bättre bas och med stöd för surround-sound gör att det är fullkomligt acceptabelt att använda S9 Plus högtalare till middagen eller andra aktiviteter.

Skärm och övrigt

Som alltid har Samsung utvecklat en skärm som har bättre upplösning än ögat kan uppfatta. Det är krispigt och klar bild, med integration av både iris- samt ansiktsigenkänning. Utöver det har S9 Plus också utrustats med en fingersensor på baksidan, vilket ger dig hela tre olika biometriska alternativ för att identifiera dig. Vattenskydd i IP-68 gör det hela komplett. Det är en mobil som är så gott som fulländad.

Köp S9 Plus med erbjudanden

Ett tips till dig som är sugen på att köpa Samsung Galaxy S9 Plus (det är vi alla) är att ta del av operatörernas erbjudanden. Dessa är tidsbegränsade och kommer i omgångar, så se till att utnyttja de bästa som finns tillgängliga. I vår S9 Plus prisjämförelse ser du vilka kampanjer som finns idag, så gå in och köp den nu!

 

Vad tycker du?
[Totalt: 23 Snitt: 4.6]