Köp Samsung Galaxy S9

Vi har listat och jämfört alla erbjudanden från de olika mobiloperatörerna så att du kan köpa Samsung S9 så billigt som möjligt. I dagsläget är det Comviq som har det bästa priset på bara 445 kr/mån och vill du istället ha den större S9+ finns den hos Hallon för 509 kr/mån.

Mobiltelefonen presenterades den 25 februari 2018 och mycket fokus har lagts på kameran. Med nytt surround-ljud från Dolby och övriga förfiningar av hård- såväl som mjukvara är Galaxy S9 verkligen en premium-modell som levererar. Nedan ser du en fullständig jämförelse av Samsung S9 med abonnemang.

Comviq logga

Bästa erbjudandet!
Fastpris 10 GB
445 kr/mån

TILL COMVIQ.SE

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris totalt 
Samsung Galaxy S9 - Jämför pris och AbonnemangRubbet 4 GBFriaFria 429 kr/månLÄS MER
Samsung Galaxy S9 - Jämför pris och AbonnemangFastpris 10 GBFriaFria 445 kr/månLÄS MER
Samsung Galaxy S9 - Jämför pris och AbonnemangRubbet 8 GBFriaFria 469 kr/månLÄS MER
Samsung Galaxy S9 - Jämför pris och AbonnemangFrihet 3 GBFriaFria 509 kr/månLÄS MER
Samsung Galaxy S9 - Jämför pris och AbonnemangFastpris 40 GBFriaFria 545 kr/månLÄS MER
Samsung Galaxy S9 - Jämför pris och AbonnemangRubbet 30 GBFriaFria 549 kr/månLÄS MER
Samsung Galaxy S9 - Jämför pris och AbonnemangFrihet 8 GBFriaFria 559 kr/månLÄS MER
Samsung Galaxy S9 - Jämför pris och AbonnemangFrihet 15 GBFriaFria 619 kr/månLÄS MER
Samsung Galaxy S9 - Jämför pris och AbonnemangFrihet 30 GBFriaFria 669 kr/månLÄS MER
Samsung Galaxy S9 - Jämför pris och AbonnemangFrihet 70 GBFriaFria 739 kr/månLÄS MER
Samsung Galaxy S9 - Jämför pris och AbonnemangObegränsatFri surf!FriaFria 859 kr/månLÄS MER

Bästa priset på Galaxy S9

Just nu är Samsung Galaxy S9 med mobilabonnemang allra billigast hos Comviq, där den kostar från 465 kr/mån. Detta enligt vår prisjämförelse av alla mobiloperatörer som har S9. Jämförelsen uppdateras varje dag och du kan därmed lita på att få din Galaxy S9 absolut billigast möjligt. Hos Comviq får du mobilen 8 dagar före alla andra, vilket är uppskattat bland deras kunder. Att kombinera ny mobil med mobilabonnemang är vanligt och Comviq är en lågprisoperatör som erbjuder riktigt billiga abonnemang till Galaxy s9.

På andraplatsen över billigaste priset är Halebop med 469 kr/mån, men där ingår inte fria samtal och sms. Se Halebop.se för alla deras mobilabonnemang. Vill du istället använda någon av de större mobiloperatörerna finns även de tillgängliga i vår tabell över priser.

Förköp idag – få s9 den åttonde marsSamsung Galaxy S9 med abonnemang

Om du väljer att förköpa Galaxy s9 idag får du den så tidigt som åttonde mars, istället för att vänta till den 16 mars. Att förköpa en mobil kostar ingenting i sig och skiljer sig inte mot att beställa den på vanligt vis. Det är ett smart sätt att få mobilen tidigare än andra. Kom ihåg att du också kan ångra förköp upp till 14 dagar efteråt, om det är så att du skulle ändra dig.

Men nu är det dags att gå över till det roliga: vad är nytt i Galaxy S9?

Samsung Galaxy s9 nyheter

De större nyheterna i Samsung Galaxy s9 är:

 • Ny, förbättrad kamera som är omgjord i grunden. Tar riktigt bra kort och filmar upp till 960 bilder per sekund.
 • 2
 • Nytt ljudsystem med surround-ljud från Dolby.
 • Bättre prestanda än sin föregångare.
 • Förvandla dig själv till en Emoji.Samsung Galaxy S9 - Jämför pris och Abonnemang

Nya kameran släpper in mer ljus

Alla som varit intresserade av Galaxy S9 och hängt med i ryktena har uppfattat att Samsung har lagt ner mycket krut på kameran. Det var ingen underdrift. I presentationen av den nya mobilen lades mycket fokus på att berätta hur mycket ansträngning som ligger bakom denna nya kamera. Vid första anblick kan man lägga märke till att upplösningen är 12 megapixel, samma som hos föregångaren S8. Det säger i själva verket inte mycket om hur bra kameran egentligen är.

Ett ständigt problem med mobilkameror är att de blir nästintill värdelösa i mörker. Det har Samsung försökt råda bot på, och lyckats förvånansvärt bra. Den nya kameran tar in upp till 20 % mer ljus vilket ger klart mindre brus och störningar i mörka miljöer. Den ska fungera precis som ögats pupill och öka intaget av ljus vid mörker och tvärtom. Vid våra snabba tester har det fungerat mycket bättre än tidigare modeller.

Bättre film och fotografier

Något som Samsung också lyfter fram är att Galaxy S9 filmar upp till 960 bilder per sekund, hela 4 gånger så mycket som S8. Det ger möjlighet till häftiga slow-motion filmer som vi tror kommer synas runt om i sociala medier.

När det kommer till stillbilder har funktioner tagits fram för att få till skarpare bilder i rörliga situationer. För att göra detta tar kameran upp till 12 bilder samtidigt och lägger sedan ihop dem för att minska brus och andra störningar.

Samsung Galaxy s9 pris och abonnemang

Bild: 9to5Google.com

S9 Hörlursuttag och ljudsystem

I Galaxy s9 finns fortfarande det klassiska 3,5mm hörlursuttaget kvar, så att du kan använda alla dina gamla hörlurar även i din nya mobil. Det är en sak som uppskattas av många. Apropå ljud har Samsung också sett över högtalarsystemet och uppgraderat detta till ett surround-ljud med högtalare både i toppen och botten av telefonen. Högtalarna levereras av företaget Dolby och resulterar i ett krispigare och mer finkänslig ljud, som förutom surround-känslan också tillåter en högre volym.

Samsung DeX – använd mobilen som dator

Samsun DeX stationen gör det möjligt att koppla upp din nya Samsung Galaxy eller Note till en skärm och använda den som en dator. Du kan även koppla på tangentbord och mus, och använda mobilen som datorkraft. Eftersom att dessa premium-mobiler är så pass kraftfulla kommer det gå smidigt och snabbt, precis som om det var en bärbar dator du hade framför dig.

Tre biometriska lösningar

I S9 finns inte mindre än tre biometriska lösningar som låter dig låsa upp mobilen och använda säkerhetsappar som Mobilt BankID. Dessa är iris-scanner, ansiktsigenkänning och fingeravtrycksläsare. Fingeravtrycksläsaren har blivit mer pricksäker och när vi använder våra fingrar fungerar den bättre än någon annan läsare vi testat. Den har också placerats bättre – i mitten av baksidan, under kameran.

Iris-scannern fungerar relativt bra vid bra ljus-förhållanden, men i mörker har den svårt att leverera. De tre lösningarna kompletterar varandra bra, och alltid är det minst en av dem som kommer känna igen dig och din kropp på nolltid.

Köpa Samsung S9 eller iPhone X

För varje år som går blir skillnaderna mindre mellan de två stora konkurrenterna. Samsung som använder operativsystemet Android har blivit mer användarvänligt och ”smidigt”, vilket Apples iPhone haft som styrka. I den här duellen måste vi lägga vikt vid vilka faktorer som de flesta användare anser viktiga, vilka är:

 • Pris
 • Användarvänlighet
 • Kamera
 • Prestanda

När det gäller priset är Galaxy S9 billigare, och använder du vår jämförelse av alla mobiloperatörer kommer du hitta det allra billigaste priset. Detsamma gäller för iPhonen, men det skiljer några tusenlappar i pris mellan de två modellerna.

Angående användarvänligheten finns det inte längre någon särskild skillnad mellan de två mobiltillverkarna. Även prestandan med arbetsminne processorer är snarlika. Kameran är vass hos de båda, men efter Samsungs satsning i Galaxy S9 så går vinsten dit. Speciellt utmärker den sig i mörkare miljöer, där iPhone X inte har samma kapacitet. Det är en riktigt bra mobil helt enkelt.

Billigaste Samsung Galaxy S9 abonnemang

De flesta som förköper Samsung Galaxy S9 gör det i kombination med mobilabonnemang. På så sätt får du ofta en rabatt på mobilen, och eftersom att du ändå kommer behöva ett mobilabonnemang blir totalkostnaden mindre. Som tidigare nämnt är det billigast att köpa S9 med abonnemang hos Comviq, enligt vår tabell som jämför alla priser.

Topp tre billigaste mobiloperatörerna till Samsung Galaxy S9:

 1. Comviq. Från 465 kr/mån med 4 GB surf
 2. Halebop. Från 469 kr/mån med 1 GB surf
 3. Tre. Från 469 kr/mån med 1 GB surf

När du köper Samsung S9 med abonnemang finns möjligheten att lämna in din gamla mobil och få rabatt på din nya. Genom att göra detta kan du få ned priset ytterligare 1000-3000 kr beroende på vilken mobiloperatör och vilken mobil du väljer att lämna in. Nyare mobiler ger mer rabatt på ditt nya abonnemang.

Vad tycker du?
[Totalt: 37 Snitt: 4.5]