Samsung Galaxy S8+ med abonnemang

Samsung Galaxy S8+ med abonnemang

Samsung S8 Plus har utgått från sortimentet hos samtliga mobiloperatörer och finns alltså inte längre att köpa. Istället kan vi varmt rekommendera Samsung S10 Plus Pris där du snabbt hittar bästa pris på den senaste Galaxyn.

Samsungs före detta flaggskeppstelefoner Samsung Galaxy S8+ och Galaxy S8 sätter en helt ny standard för smartphones. Med den edge-designade infinity-skärmen, hyperavancerade kamerateknologin och integrerade knappar står den i en liga för sig själv. Skärmen är på 6,2 tum men mobiltelefonen är kompaktare, smidigare och till och med tunnare än sin föregångare. Färgmässigt så kommer den finnas tillgänglig i svart, silver samt grå.

  • 92% av framsidan täcks av skärmen
  • Edge-design
  • HDR Premium-certifierad
  • Iris-scanning och ansiktsigenkänning
  • Nytt fräscht gränssnitt

Nedanför denna korta information har vi tagit fram en tabell där du kan jämföra priser på Samsung Galaxy S8+ med abonnemang. Alla operatörer som kan erbjuda telefonen finns med.OBS. Förbeställer du telefonen snabbt får du den i brevlådan redan innan försäljningsstart.

Samsung Galaxy S8+ med och utan mobilabonnemang

Sugen på att köpa S8+ kontant? Då står priset på 8990 kronor. Hos elektronikåterförsäljarna så som Elgiganten och NetOnNet är priset i princip detsamma överallt. Hos operatörerna kan det däremot skilja sig rätt rejält. Där kan du fynda ett billigare och bättre abonnemang än du har nu på samma gång som du får en ny S8+.

Ha mobilen i handen en vecka före säljstart

Nästan alla mobiloperatörer erbjuder leverans tidigare än 28e april, det officiella datumet för säljstart. Vill du ha telefonen så snabbt som möjligt är det Tele 2 som kan fixa det. De levererar vid midnatt den 20e april. Endast om du bor i ett område där den leveransmetoden fungerar dock.

Samsung Galaxy S8+ med abonnemang

I tabellen du ser ovanför denna information kan du jämföra priser på kombinationen med mobil och abonnemang. I och med denna unika tjänst kan du få den förmodligen bästa mobiltelefonen i år för en månadskostnad som inte är allt för hög. Var noga med att du väljer ett abonnemang med tillräckligt mycket surf. Det blir nästan alltid dyrare att köpa till extra surf än vad det skulle varit att välja ett annat abonnemang från start.

Återvinn den andra telefonen

Passa på att vara lite skön mot miljön genom att återvinna din gamla mobiltelefon. Vissa operatörer erbjuder till och med ett rabatterat pris om du gör detta i samband med köpet av den nya.