Samsung Galaxy S8 med abonnemang

Samsung Galaxy S8 med abonnemang

S8 har tyvärr slutat säljas hos samtliga operatörer i Sverige. Däremot har den nya generationens Galaxy S10 släppts, läs vår artikel om Samsung S10 bästa pris och abonnemang!

De näst senaste mobiltelefonerna från Samsung, Galaxy S8 och S8+, sätter ribban för mobiltelefoner otroligt högt. Med en nästintill oändlig infinity-skärm, hyperavancerad kamerateknik och integrerade knappar finns det inte många telefoner som spelar i samma liga. Samsung Galaxy S8 släpps i tre olika färger; Grå, svart och silver. Skärmen är på 5.8 tum men ändå så är telefonen tunnare, kompaktare och smidigare än vad S7an är.

  • 92% av framsidan täcks av skärmen
  • Edge-design
  • HDR Premium-certifierad
  • Iris-scanning och ansiktsigenkänning
  • Nytt fräscht gränssnitt

Här under har vi sammanställt en tabell där du kan jämföra priser på Samsung Galaxy S8 med abonnemang från de olika operatörerna. Du kan sortera efter pris, surf, samtal eller sms.

OBS. Förbeställer du telefonen snart så får du hem den redan innan försäljningsstart.

Kostnad på Samsung Galaxy S8 med och utan mobilabonnemang

Vill du köpa telefonen kontant så kostar Samsung Galaxy S8 7990kr och S8+ 8990kr. Detta pris ligger i princip alla elektronikåterförsäljare på. Hos de olika mobiloperatörerna är det ganska rejäla prisskillnader. Där kan du också passa på att skaffa ett bättre abonnemang än vad du har nu och på så sätt möjligtvis få en lägre månadskostnad samt en ny S8.

Få mobiltelefonen i förväg

De flesta operatörerna har möjligheten att erbjuda leverans redan före det officiella datumet för säljstart, den 28e april. Kan du knappt vänta på mobilen så är det hos Tele 2 du får handla då de erbjuder hemleverans vid midnatt den 20e april. Självklart måste du då dock bo inom ett område där denna leveransmetod är möjlig.

Samsung Galaxy S8 med abonnemang

Ovanför kan du jämföra priserna som gäller för kombinationen av mobiltelefonen och mobilabonnemang. På så sätt kan du få en av de vassaste mobilerna i år till en månadskostnad som inte nödvändigtvis svider så mycket i plånboken. Se till att välja ett abonnemang med tillräckligt med surf då det ofta är dyrare att köpa till data än att bara välja ett mobilabonnemang med tillräckligt surf från början.

Återvinn din gamla mobil

Vill du få ett billigare pris än vad du kan hitta i tabellen kan du passa på att vara snäll mot miljön och återvinna telefonen. En del operatörer ger dig då lite rabatt på den nya. Dock måste den då vara fel- och skadefri. Är den inte det finns det andra företag som köper trasiga mobiler för en peng och sedan återanvänder delarna. På så sätt kan du också få S8:an till ett bättre pris.

Om du vill få mobilen till ett ännu bättre pris kan du passa på att lämna in din gamla telefon i samband med köpet av den nya. De flesta operatörer tar gärna emot din gamla mobil om den är fungerande i utbyte mot en rabatt på den nya. Är din gamla mobil inte fungerande så finns det även företag som ger dig en liten slant för din gamla mobil. Så passa på att göra både din plånbok och miljön en tjänst.