Vimla Mindre mobilabonnemang

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
4 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
110kr
10 kr/mån
LÄS MER
8 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
160kr
10 kr/mån
LÄS MER
12 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
190kr
10 kr/mån
LÄS MER
20 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
240kr
10 kr/mån
LÄS MER
50 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
320kr
10 kr/mån
LÄS MER
100 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
370kr
10 kr/mån
LÄS MER
  • Mindre var Vimlas tidigare lilla abonnemang som inte hade fria sms/samtal/mms. Idag är detta borttaget och kallas därmed inte längre Mindre. Nedanstående text handlar om det gamla mobilabonnemanget och är alltså inte längre aktuellt. Läs istället vårt Test av Vimla eller gå till Vimla.se!

TEST AV VIMLA

LÄS MER PÅ VIMLA.SE

Vimla Mindre är, precis som det låter, Vimlas mobilabonnemang för den som ringer och smsar lite mindre. Varje månad får du 60 samtal (med obegränsad längd), 600 sms och 600 mms att använda. Det är 50 kr billigare om man jämför med Vimla Mer, där det ingår fria samtal, sms och mms. Du får också 20 GB extra surf som ny kund hos Vimla, samt 50 % rabatt i tre månader.

Operatören Vimla som erbjuder Vimla Mindre logga

Spara oanvända samtal, sms och surf med Vimla Mindre

En stor fördel med Vimla Mindre är att alla oanvända samtal, sms, mms och surf under varje månad inte går förlorade. Istället sparas dem i en pott som kan användas när som helst, utan något sista datum. Den bortre gränsen för hur mycket som kan sparas i denna pott är 100 GB data, 1000 st samtal och 10 000 sms/mms. Det är en del av Vimlas vision att vara den mest användarvänliga mobiloperatören.

Skulle din surfpott ta slut kommer du inte kapas bort från internet helt och hållet. Istället sänks din hastighet till 0,1 MB/s. Det är långsamt, men ändå bättre än ingenting. Vill du öka på surfen kan du enkelt göra det på Mitt Vimla för 45 kr/GB.

(inte) Mindre surf

Du väljer helt själv hur mycket surf du vill ha i ditt abonnemang. Allt från 2 GB upp till 22 GB finns tillgängligt. Som du ser ovan varierar priset mellan 100-250 kr per månad, beroende på hur mycket internet du vill ha. Är du studerande eller över 55 kan du också få ta del av deras finfina extrapriser. 22 GB är inte så mycket för att vara det största datapaketet som operatören använder, med andra som har uppemot 100 GB eller obegränsad surf. Det som tål att tänkas på är att de flesta inte använder mer än 3-5 GB surf varje månad ändå. Med stor sannolikhet kommer 22 GB vara tillräckligt för dina behov, och är det inte det får du antingen invänta höjningar av Vimla eller gå till en annan mobiloperatör. Med tanke på att de varken har bindnings- eller uppsägningstid är det inga problem att byta.