Vimla Mer mobilabonnemang

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
4 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
110kr
10 kr/mån
LÄS MER
8 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
160kr
10 kr/mån
LÄS MER
12 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
190kr
10 kr/mån
LÄS MER
20 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
240kr
10 kr/mån
LÄS MER
50 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
320kr
10 kr/mån
LÄS MER
100 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
370kr
10 kr/mån
LÄS MER
  • Mer var Vimlas tidigare stora abonnemang som hade fria sms/samtal/mms. Idag är detta deras standardabonnemang och kallas därmed inte längre Mer. Nedanstående text handlar om det gamla mobilabonnemanget och är alltså inte längre aktuellt. Läs istället vårt Test av Vimla eller gå till Vimla.se!

TEST AV VIMLA

LÄS MER PÅ VIMLA.SE

Ring och smsa mer med Vimla Mer

Vimla Mer är det större alternativet av mobilabonnemang som Vimla erbjuder sina kunder. I abonnemanget ingår alltid obegränsat med samtal, sms och mms, till en kostnad av +50 kr/mån jämfört med Vimla Mindre. Utöver det ingår självklart också alla extraerbjudanden som 20 GB extra mobilsurf i pott, halva priset första tre månaderna surfpott och ingen bindningstid.

I en tid då vi använder våra mobiler mer än någonsin kan det vara skönt att ha mer än 2 samtal per dag till sitt förfogande. Därför är också Vimla Mer det klart populäraste mobilabonnemanget som operatören har idag och ses som en standard för de flesta.

Vimla! logga

Se över surf och användning på Mitt Vimla

Som användare av Vimla Mer kan du se över och ändra allt som har med ditt abonnemang att göra på tjänsten Mitt Vimla. Du når den antingen via hemsidan eller appen. Där kan du byta mellan olika abonnemang och surfstorlekar, se förbrukning av surf och köpa till extra surf om det skulle krävas. En gigabyte går på 45 kr, men du kan som sagt också ändra prisplan när som helst till ett abonnemang med mer surf.

Vimla har en fördel gentemot många andra mobiloperatörer vad gäller surf. All surf som du inte använder sparas i en pott hur länge som helst, upp till 100 GB. Skulle din surf ta slut någon månad används denna pott istället, och lyckas du på något vis använda upp den också så stängs du inte ute från internet ändå. Du får visserligen en lägre hastighet – o,1 MB/s – men det är bättre än att inte ha någon uppkoppling överhuvudtaget.

Ring med Vimla Mer och bidra till välgörenhet

Som en del av att vara en framåtsträvande mobiloperatör skänker Vimla en del av vinsten till välgörenhet. Alla medlemmar (kunder) får två gånger om året rösta om vilka organisationer som ska få ta emot pengarna från deras surfande, ringande och textande. Bland annat RFSL och Djurens Rätt har varit aktuella för att få ta del av pengarna som skänks varje år. Det är en liten positiv del av att vara kund hos Vimla – du känner dig lite, lite mer godhjärtat.