Telias är Sveriges största mobiloperatör och har riktigt bra täckning och 4G. De som har mobilabonnemang hos Telia har fri surf på sociala medier (Facebook, Instagram, Messenger & Twitter) och samtliga mellan 18-27 år får 50kr rabatt på månadsavgiften. I Norden och Baltikum gäller samma pris på samtal, SMS, MMS och surf som i Sverige.

När du tecknar ett mobilabonnemang med 4GB surf eller mer får du tillgång till surfpott, alltså att de månaderna där du inte använt upp din surf sparas den och kan användas längre fram. Upp till 100GB.

Du kan välja själv om du vill binda ditt abonnemang eller inte. Telia brukar varierande erbjudanden för kunder som är villiga att binda sitt abonnemang i 24 månader. Väljer du att inte binda gäller 30 dagars uppsägningstid. Oavsett bindningstid eller inte kommer du inte undan den smaskiga startavgiften på 250kr.

– Telias egna 4G-nät
– Välj själv om du vill binda
– En månads uppsägningstid
– 250kr startavgift
– Chatt- och telefonsupport
Vardagar 8-21 och helger 9-17

TELIA.SE
 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Mobil Komplett 1 GBFriaFria 199 kr/månLäs mer
Mobil Komplett 6 GBFriaFria 339 kr/månLäs mer
Mobil Komplett 20 GBFriaFria 439 kr/månLäs mer
Mobil Komplett 40 GBFriaFria 539 kr/månLäs mer
Mobil Komplett 60 GBFriaFria 639 kr/månLäs mer
Mobil Komplett 100 GBFriaFria 739 kr/månLäs mer

Telia mobilabonnemang

Här på vår sida om Sveriges största mobiloperatör Telia är målet att hjälpa dig hitta Telias bästa mobilabonnemang för dig genom vår prisjämförelse. För att göra det kan du filtrera resultatet på tabellen genom att trycka på ”surf ”, ”samtal”, ”SMS/MMS” eller ”Pris” för att enkelt hitta det billigaste mobilabonnemanget som passar dig.

För att lära dig mer om ett abonnemang, eller om Telia som företag för den delen, finns det en grön knapp där det står ”Till abonnemanget”. Då skickas du vidare till Telias hemsida där all information och hjälp finns att få. Så hitta först ett bra abonnemang, klicka på den gröna knappen till höger och läs mer och/eller beställ mobilabonnemanget. Svårare än så behöver det inte vara!

Vill du ha fria/obegränsade samtal, SMS och MMS inom Sverige? Då kan du vara lugn, i Telias mobilabonnemang Komplett ingår det alltid. Dessutom kan du välja själv om du vill binda ditt abonnemang eller inte. Väljer du att göra det i 24 månader kan du få rabatt på olika mobiltelefoner till ditt abonnemang. Om du idag har ett nummer som du vill ta med dig i en eventuell flytt till Telia går det bra, även om du har kontantkort.

Vill du köpa en mobil i samband med abonnemang hittar du jämförelser av månadskostnaden för olika telefoner under fliken Mobil.