Halebop Rubbet mobilabonnemang

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
6 GBFriaDubbel surf!189 kr/månLÄS MER
20 GBFriaDubbel surf!319 kr/månLÄS MER
50 GBFriaDubbel surf!369 kr/månLÄS MER
100 GBFriaDubbel surf!429 kr/månLÄS MER

Halebop Rubbet – Sveriges mest populära Halebop Rubbet har Sveriges nöjdaste privatkunder 2017, enligt SKI.

Halebop Rubbet är ett populärt mobilabonnemang. Så pass populärt att det har gjort Halebop till den mobiloperatören med Sveriges nöjdaste kunder två år i rad, efter undersökningar av Svenskt Kvalitetsindex. Både 2016 och 2017 fick Halebop den prestigefyllda utmärkelsen som baseras på ett 40-tal frågor till privatpersoner. Det visar på kvaliteten hos Halebops support, täckning, surf och abonnemang.

Så varför får just Rubbet den här utmärkelsen?

Fördelar Halebop Rubbet

Rubbet finns i 4 varianter:

  • Rubbet Mini. 50 samtal, 500 sms/mms, 1 GB surf för 99 kr/mån
  • Rubbet Liten. 100 samtal, 1000 sms/mms, 2 GB surf för 169 kr/mån
  • Rubbet Mellan. Fria samtal, fria sms/mms, 6 GB surf för 269 kr/mån
  • Rubbet Stor. Fria samtal, fria sms/mms, 24 GB surf för 369 kr/mån

Abonnemanget som säljer bäst är Mellan, med sina fria samtal och 6 GB surf. Det är en surfmängd som passar många i och med att du kan streama musik, surfa på sociala medier och på internet utan att ägna någon större tanke åt att surfen tar slut. Det är också riktigt populärt att köpa ny mobil till ett Rubbet mobilabonnemang, eftersom de har vassa erbjudanden till sina mobiler. Antingen mycket rabatt eller att du får en högtalare, hörlurar eller Spotify på köpet. Mer om det senare.

Halebop Rubbets surf och täckning

Halebop har en månadsvis surfpott vilket betyder att den surfen som du inte använder en månad följer med till nästa månad. Detta gäller endast en månad och maximalt så mycket surf som ingår i ditt abonnemang. De kallar det passande nog för Roll Over.

Tanken med Roll Over är ju såklart att din dyrbara surf inte ska behöva ta slut. Skulle det ändå hända så laddar du på mer data genom att skicka ett sms till 4433. Priset läggs på nästkommande faktura, och för att köpa skickar du följande:

Halebop täckningskarta i Telias nät.

0.5 GB = 29 kr, SMSa 0.5GB till 4433
1 GB = 59 kr, SMSa 1GB till 4433
4 GB = 159 kr, SMSa 4GB till 4433
12 GB = 299 kr, SMSa 12GB till 4433

Abonnemanget Halebop Rubbet har sitt nät och sin täckning att tacka för mycket. Det använder sig nämligen av Telias prisbelönta mobilnät, och har genom det Sveriges bästa täckning. Kort sagt kan man säga att tillhör du 99,9 % av befolkningen som inte bor allra mest norrut i landet så kommer täckningen aldrig vara ett problem för dig. Det finns i vilket fall inget mobilabonnemang med bättre täckning på marknaden. Telia har ju självklart lika bra täckning, men är också en prisklass över Haleop.

Täckningskartan talar sitt tydliga språk här.

 

Rubbet med mobil

Rubbet köps allt som oftast i kombination med en ny mobil från Halebop. På så sätt får du mobilen extra billigt, genom en rabatt för att du binder upp abonnemanget på 24 månader. De flesta väljer 24 månader, men du kan också välja en mindre tidshorisont, som 6-, 12- eller 18 månader, men mot en mindre rabatt. Det är en fördel att köpa mobilabonnemanget med mobil!