Vilket nät går Vimla i?

Vimla har seglat upp bland mobiloperatörerna i Sverige under de senaste åren och blir allt mer populär. De har klart lägre priser än sin moderoperatör och erbjuder samtidigt lika goda villkor och täckning.

Vimla Mobilabonnemang

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
4 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
110kr
10 kr/mån
LÄS MER
8 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
160kr
10 kr/mån
LÄS MER
12 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
190kr
10 kr/mån
LÄS MER
20 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
240kr
10 kr/mån
LÄS MER
50 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
320kr
10 kr/mån
LÄS MER
100 GBFriaAlla abonnemang 10 kr
370kr
10 kr/mån
LÄS MER

Vimla! logga

Det mobilnätet använder Vimla

Vimla är ett dotterbolag till Telenor och använder därför Telenors nät, både till samtal och surf. Det kan liknas till förhållandet mellan Halebop och Telia, där Halebop är dotterbolag till Telia och använder deras nät.

Många av alla frågor vi får är angående nät och täckning. För att få en helhetsbild av läget rekommenderas vår recension av vimla. Där finns Sveriges alla operatörer listade med vilket nät som används för samtal och för 4G-surf.

Vimla mobiloperatör – mer information

Med tanke på att de använder samma nät som Telenor finns det inte särskilt många argument för varför man skulle välja moderbolaget över det billigare Vimla. En faktor är att Vimla inte har samma butiksutbud utan bara erbjuder support över telefon och chatt. Detta kan vara en nackdel gentemot den större moderoperatören, men samtidigt kan det allra mesta lösas ändå. Det är värt att ge Vimla en chans, och eftersom att de saknar både bindningstid och uppsägningstid kan du alltid byta om du blir besviken.

Populära bland seniorer och pensionärer

Vimla har fått bra genomslag med sina mobilabonnemang för pensionär och senior som enkelt kallas Vimla Senior. De är lite billigare och precis lika enkla att förstå sig på som deras vanliga abonnemang. Och självklart har de samma goda täckning!