Telenor Frihet Obegränsat abonnemang

Telenor Frihet Obegränsad är abonnemanget med, just det, obegränsad mängd surf. Du kan surfa precis hur mycket som helst i Sverige, med en liten detalj. När du använt 20 GB på en dag får du ett sms där du måste bekräfta användningen för att få tillgång till mer surf den dagen. Det är helt gratis och funktionen finns för att förebygga att abonnemanget inte missbrukas på olika sätt. Läs mer på vår dedikerade recension av Telenor!

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
5 GBFriaAlltid med nätskydd229 kr/månLÄS MER
15 GBFriaAlltid med nätskydd299 kr/månLÄS MER
35 GBFriaAlltid med nätskydd399 kr/månLÄS MER
ObegränsatFriaAlltid med nätskydd449 kr/månLÄS MER
Obegränsat PlusFriaAlltid med nätskydd549 kr/månLÄS MER

Telenor, operatören bakom abonnemanget ObegränsatObegränsat hos Telenor – Frihet att surfa

Telenor Obegränsad är Telenors mest omfattande mobilabonnemang, perfekt för den som vill ha full frihet med obegränsad surf. Det ingår alltid fria samtal, SMS och MMS, och abonnemanget ger även möjlighet att använda hela surfmängden utomlands i EU, Malaysia, Thailand och Myanmar. Abonnemanget passar dig som använder mycket data och som vill slippa oroa dig för att surfen ska ta slut. Förutom obegränsad surf i Sverige ingår också möjligheten att använda 100 GB data utomlands, vilket är en fördel för den som reser mycket. Telenor Obegränsad finns tillgängligt utan bindningstid, vilket ger dig full flexibilitet att byta abonnemang eller operatör om du så önskar.

Telenor Obegränsat är dyrt, men också mycket för pengarna

Frihet Obegränsat finns i två varianter: med bindningstid på 24 månader (549 kr/mån) och utan bindningstid (749 kr/mån). Ett mobilabonnemang för 749 kr per månad är helt klart dyrt, även om du får fri surf för det. Tele2s abonnemang Unlimited med fri surf kostar ”bara” 499 kr/mån.  Det positiva med Telenors erbjudande är att du har möjlighet att koppla på familjemedlemmar på abonnemanget, och genom det sänka er totala månadskostnad. För 149 kr per månad kan din familj ta del av din obegränsade surf, och ju fler ni är desto billigare blir det per person.

Eftersom att det är obegränsad surf behöver du aldrig heller köpa till extra gigabyte till en högre kostnad om det tar slut en månad. Hos Telenor kostar en gb data hisnande 89 kr.

Är det obegränsad surf utomlands?

Det korta svaret är nej. I Europa, Thailand, Malaysia och Burma ingår 100 GB data, vilket är mer än tillräckligt för de flesta under en månad. Är ni flera som delar på surfen bör det inte heller vara någon fara om ni inte är helt slösaktiga.

Vi erbjuder också en jämförelse av alla mobilabonnemang med mycket eller fri surf där du hittar mer bra information om de allra största abonnemangen på marknaden. Telenor Frihet Obegränsat är bara ett av flera abonnemang mer fri, eller riktigt mycket, surf.