Samsung Galaxy S10 pris med abonnemang – Test och jämförelse

 • Senaste Galaxy

 • Otroliga Kameror

 • Bättre Batteri

 • Enormt Minne

 • Jämför alla Mobiloperatörer

 • Hitta Billigaste Priset

Priser Samsung S10 med abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

 • Billigast
 • Mest surfgräns
 • Minsta surfgräns

Om Samsung Galaxy S10

Operativsystem : iOS 16

Skärmstorlek : 6,1 tum

Skärmtyp : Super Retina XDR

Processor : A16 Bionic

Lagring : 128 GB, 256 GB eller 512 GB

Vikt : 206 gram

Samsung S10 är den senaste toppmobilen i den populära Galaxy-serien. Föregångaren S9 hade stort fokus på kamera vilket togs emot väl av konsumenterna och Samsung har fortsatt lägga krut på kameran även i den nya S10. De största nyheterna är fingeravtrycksläsare under hela skärmen, en ännu bättre kamera samt gigantiska lagringsutrymmen. Med nya innovationer som Galaxy Buds, Samsungs nya trådlösa hörlurar, blir erbjudandet komplett.

Jämföra Samsung S10 pris med abonnemang

Genom att jämföra pris på Samsung Galaxy S10 med mobilabonnemang garanterar du dig att få det bästa abonnemanget för dig. En enkel prisjämförelse ger dig mycket information om mobiloperatörernas erbjudanden, och det vill du inte missa!

Du ser en snabbjämförelse av mobiloperatörernas priser med abonnemang högst upp, och längre ned hittar du en fullständig jämförelse av alla priser. Vill du köpa utan abonnemang kostar det:

 • Priset för Samsung Galaxy S10 E är 8490 kr

 • Priset för Samsung Galaxy S10 är 9990 kr

 • Priset för Samsung Galaxy S10+ är 10 990 kr

Här kommer en extra jämförelse för dig som vill ha en liten sammanfattning av priset på samsung s10 med abonnemang:

 • 4 GB surf för 509 kr/mån hos Hallon

 • 10 GB surf för 519 kr/mån hos Tre

 • 10 GB surf för 555 kr/mån hos Comviq

 • 8 GB surf för 599 kr/mån hos Halebop

Tre har alltså ett riktigt bra erbjudande just nu med förköp Samsung S10. Du får dessutom med Galaxy Earbuds, Samsungs nya trådlösa hörlurar, helt gratis på köpet.

Galaxy S10 nyheter

I och med att Galaxy S10 lanserades onsdagen 20 februari fick vi reda på precis vilka nyheter som tillkommit i den nya modellen. Redan innan hade rykten om mobilen spridits på nätet, och bland annat hade det ryktats om följande:

 • Fingeravtrycksläsare under skärmen. Du kan alltså placera ditt finger var som helst på skärmen så låser mobilen upp sig.

 • Skärm ända ut i kanterna. “Dödytan” minimeras och skärmen täcker i princip hela framsidan.

 • Det släpps fyra modeller av S10. Förmodligen en vanliga modell, en Plus, en billigare variant samt en premium.

Allt detta visade sig stämma och var dessutom flera av de största nyheterna. Utöver dessa punkter var det också mycket fokus på kameran återigen.

Samsung S10 färger

S10 och S10+ kommer till en början i tre olika färger. Dessa är svart (Prism Black), vit (Prism White) och grön (Prism Green). Det finns en chans att antalet färger kommer variera mellan olika länder, men dessa tre färger kommer lanseras i Sverige.

Fingeravtrycksläsare under hela skärmen

Som första mobiltelefon kommer Galaxy S10 med fingeravtrycksläsare som finns under skärmen. Det är alltså inte längre en fingeravtrycksläsare som finns på sidan, baksidan eller framsidan på en specifik plats. Istället behöver du bara placera din tumme någonstans på den nedre delen av skärmen så låser den upp sig blixtsnabbt. Man kan du ställa sig frågan huruvida detta fungerar med ett skärmskydd som många idag har. Är skärmskyddet i plast är det ingen fara, utan det fungerar uteslutande utan problem. Är det istället så kallat “tempered glass” så behövs en speciell typ av glas, något som Samsung själva kommer ta fram en variant av. Med stor sannolikhet kommer andra tillverkade också ta detta i beaktning och lansera skydd som fungerar med Galaxy S10.

Vanliga frågor om Samsung Galaxy S23

När kommer Samsung Galaxy S23?

Samsung Galaxy S23 lanseras i februari 2023. Det är den senaste versionen av Samsung Galaxy-serien och erbjuder en rad innovativa funktioner och teknologier, inklusive en 120Hz Infinity O-skärm, 108MP Hexa-kamera och S Pen-teknik. Med detta nya flaggskepp från Samsung kan du ta skarpare bilder, fånga alla ögonblick och lägga till särskilda detaljer – allt detta gör det till den perfekta telefonen för att hålla uppkopplad och förbli produktiv.

Hur mycket kostar Samsung Galaxy S23?

Samsung Galaxy S23 har ett rekommenderat pris ligger ungefär mellan 11 000-12 000 kronor. Priset kan variera beroende på vilket mobilabonnemang du väljer att få med din nya telefon. Om du köper den tillsammans med ett mobilabonnemang, kan du få tillgång till stora förmåner som kan hjälpa dig att spara pengar.

Varför ska jag köpa Samsung Galaxy S23 med abonnemang?

Att köpa Samsung Galaxy S23 genom en operatör med ett mobilabonnemang har många fördelar. Först och främst, kommer du att få en hel del rabatter som kan hjälpa dig att spara pengar. Du kommer även att få tillgång till data, samtal och SMS för att hålla dig uppkopplad när du använder telefonen. Dessutom kan du få tillgång till olika tjänster och förmåner som bara finns tillgängliga när du köper din nya Samsung Galaxy S23 med abonnemang.