MyBeat mobilabonnemang

My Beat är en nystartad, transparent operatör som lanserade sina första mobilabonnemang under 2016. De går i Telenors 4G-nät, samtliga abonnemang har en månads uppsägningstid och är fria från bindningstid och startavgift. Om du inte ringer och skickar SMS särskilt mycket är deras Mini, Medium och Rörligt riktigt konkurrenskraftiga. Värvar du en vän till My Beat får ni båda 50% rabatt på era abonnemang i två månader.

Deras kundsupport har öppet vardagar mellan kl 10:00 och 18:00 och du når dem på telefonnummer 019-55 55 500 eller mail support@mybeat.se

– Går i Telenors 4G-nät
– Ingen bindningstid eller startavgift
– En månads uppsägningstid
– Telefonsupport vardagar 10.00-18.00

My Beat mobilabonnemang

Hallå där! Precis ovanför denna rad kan du enkelt jämföra och hitta My Beats bästa mobilabonnemang för dig genom vår prisjämförelse. För att se tabellen på ett annat sätt kan du filtrera resultatet genom att trycka på ”surf”, ”samtal”, eller ”SMS/MMS” högst upp i prisjämförelsen. Förhoppningsvis bidrar det till att du enkelt hittar ett riktigt billigt mobilabonnemang som passar just dig.

My Beat erbjuder både mobilabonnemang som har och abonnemang som inte har fria/obegränsade samtal, SMS och MMS inom Sverige. Samtliga My Beats abonnemang har en månads uppsägningstid och ingen bindningstid. Är det så att du vill byta till ett av My Beats mobilabonnemang, men inte byta nummer kan du smidigt ta med ditt gamla nummer till My Beat.

Vill du ha lite mer information och kött på benen innan du beställer ett mobilabonnemang från My Beat? Då rekommenderar vi dig att klicka på knappen ”Till abonnemanget”, så kommer du vidare till My Beats hemsida. Väl på plats där hittar du enkelt all matnyttig information du kan tänkas vara intresserad av. Det är också där du kan beställa abonnemanget.

Vill du ha vår bästa rabatt?