Hallon stor mobilabonnemang

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
5 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
109kr
49 kr/mån
LÄS MER
10 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
159kr
79 kr/mån
LÄS MER
25 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
259kr
129 kr/mån
LÄS MER
50 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
309 kr
149 kr/mån
LÄS MER
100 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
359kr
179 kr/mån
LÄS MER
  • Hallon Stor var ett större mobilabonnemang med fria sms/samtal/mms varje månad. Idag har detta blivit deras standard, och kallas endast “abonnemang”. Nedanstående text handlar om det gamla mobilabonnemanget Stor och är alltså inte längre aktuellt. Läs istället vår artikel om Hallon, eller gå till Hallon.se!

ARTIKEL OM HALLON

LÄS MER PÅ HALLON.SE

Bra saker med Hallon Stor

Hallon Stor är Hallons mest populära mobilabonnemang. Med större surfpotter från 4-100 GB finns garanterat något som passar alla olika mobilanvändare. Det som gör Hallon Stor till ett extra bra val jämfört med många andra mobiloperatörer är de många fördelar och erbjudanden som de erbjuder. Till sitt abonnemang Stor ingår: Fria samtal och sms (sms är gratis till hela världen), surfpott upp till 100 GB (alltså oanvänd surf sparas och kan användas längre fram) och halva priset tre första månaderna vid nytt abonnemang. Detta kommer också utan bindnings- eller uppsägningstid.

Hallon, operatören med abonnemanget Hallon Stor
Enkelt, billigt, Hallon

Stora surfpotter i abonnemangen

Med Hallon Stor behöver du aldrig mer få slut på surf. Med upp till 100 GB surf finns det inga restriktioner längre. Är du lite mer sansad av dig vad gäller uppkoppling finns också Stor med 4, 10 och 25 GB surf. En rekommendation är att börja med de mindre datapaketen och känn av hur det passar dig. Skulle det vara för lite kan du enkelt byta surfmängd från en månad till nästa. Skulle det istället passa bra redan från början så har du sparat några kronor!

För att se din användning och hur mycket surf du har förbrukat en månad så loggar du in på appen eller hemsidan. Där kan du se en överblick över ditt mobilabonnemang Stor, byta datamängd, hantera fakturor och få svar på eventuella frågor. Du kan också se hur lång avbetalningstid du har på din mobil vid köp av sådan till ditt abonnemang.

Nackdelar med Hallon Stor

Om surfen tar slut på ditt abonnemang sänks den inte till en låg hastighet, utan stängs av helt. Då är den enda utvägen att köpa till ny surf om du vill fortsätta ha tillgång till internet. Skulle det hända finns det tre olika paket att tanka på: 1 GB för 49 kr, 3 GB för 99 kr eller 10 GB för 159 kr. Den surfen gäller i en månad. Det finns också ett, mer långsiktigt alternativ, nämligen att öka på surfen på sitt ordinarie abonnemang Stor. Genom att byta från exempelvis 4 GB per månad till 10 GB undviker du att det tar slut var månad, till en lägre kostnad än om du fyller på extra.

Hallon Stor med mobil – ny mobil billigt

Ett riktigt prisvärt erbjudande är att köpa abonnemang Stor med en ny mobil. Du får på så sätt bra täckning, ny mobil och bra support från operatören till ett billigt pris. Jämför du med andra mobiloperatörer är det inte många som kommer ned i priserna som Hallon erbjuder sina kunder. För dig som vill ha ny mobil men inte surfar riktigt så mycket finns också alternativet Liten.